Mamici de zmeurici de iulie-august (71)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Blanca, am semnat condica la 5,48. . Inca nimic, dar cum am zis mi-ar place sa fac niste leoaice.

37+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor am pofta de ardei copti si nu mai stiu cine si cand si la ce capitol a postat o reteta de care voi ati fost incantate. Nu ma ajutati? Pleeeaseee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Felicitari,Dana Motana!Bine ai venit,Daria!Sa fii sanatoasa si norocoasa!

Meleea!!!

Inutza!!!!

Fetele,va tin pumnii sa iasa totul bine astazi .

Ce mai naste lumea si eu nici bagajul de spital nu l-am pregatit.Adica nu am pus nimic numai mi-m facut idei cam ce trebuie luat.

Cornelia,pai daca zici ca bebe are rosu in git,poate de aceea nu prea maninca.Eu stiu ca Aptamil e f bun(eu ii dadusem fiica-mii Aptamil HA si cel putin atunci,in 2002,"imita"cel mai bine compozitia laptelui de mama)si nu umfla cum fac alte formule.

Lucialu,cam nesimtiti aia cu patutul.Sa stii ca si aici iti vind o mobila,de ex,si rafturile din ea si alte accesorii separat.I-am cumparat recent mobila fetei si nu are decit un raft in dulap,il mai trimit pe sot in weekend sa-i mai comande separat 5-6 rafturi.Minerele standard sunt incluse in pret dar daca vrei altfel,comanzi pe alti bani altele .Nici eu nu am umbrela la caricior dar scria peste tot ca e fara asa ca am comandat separat.

mQQm,ce monitor ai?Si eu ma tot uit dupa unul,habar nu am ce sa aleg ,e prea multe .Nu ne-ai zis,cum a rezistat sotul la nastere?Noi mai avem cam 2 saptamini si al meu isi face deja griji cum va fi,spera sa nu-i fie rau si sa poata taia cordonul ombilical,etc .

Alinutza,ce bine ca esti bine dispusa.Eu nu ,iarasi ploo .Va trimit la toate racoare nu si ploaie,am vazut la tv ca au fost ploi si in Ro.

Revin,ma duc sa ma fac ca muncesc .

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

meleea

Inutza

Mica felicitari pt grasunica sa va traisaca
Motana felicitari sa va traisca sa fie sanatoasa

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Buna dimineata de la o mamica zoombie!

La 6:30 cand sa ma pun in pat sa dorm(dupa o partida de ...alaptare) se trezeste Marco. la ora 8 l-am dus la gradi, nu a prea vrut el, am vb. si cu educatoarea despre situatie, mi-a zis ca a fost un virus in gradi, caci mai multi au facut enterocolita....asa ca nu e din cauza de bebe, doamne multumesc.

L-am cantarit pe bebicu mic si la o sapt. are 3kg. a pus de la iesirea din spital 350 gr, am iesit cu 2660 gr. Sunt tare fericita, se vede si pe el ca a pus carnitza. Doamne ajuta tot asa sa o tinem.

ma pun sa citesc ce ati scris si revin.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna zmeurici,

felicitari proaspetelor mamici si zmeuricilor, mult noroc si sa fie sanatoase !

Elena si Moni- felicitari ca inca mai aveti zmeuricile cu voi ! se pare aveti un amandoua organisme f. ok daca cu gemeni ati reusit sa ajungeti pana aici ! bravo ! oricum stiti si voi, cu cat este mai aproape de sapt. 40 cu atat este mai bine !

am fost si noi sambata la IKEA, am luat o un dulap cu masuta de infasat incorporata si culmea, camd am montat o si am montat si patutul pliant pe care l aveam, am constatat ca nu au loc ambele pe un perete la noi in camera si asa ca vom cumpara un patut mai mic
n am stiut de magazin IKEA la noi, cine se gandea in 2002 cand am fost la IKEA in Suedia ca vom avea si noi IKEA romanesc si ca mi voi cumpara mobila pt. bebelus de aici sincer lenjeria si cu aparatorile de patut de aici nu prea mi au placut, asa ca o sa comand de la babycomfort, de pe net;

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.34 cu Daria Nichola Miryam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

neata zmeurici,
Vad ca e agitatie mare la odiseea noastra, se tot nasc zmeuricile noastre frumoase. Felicitari proaspetelor mamici motana, micaalsa, camilucaci, pooh, ayda, adrianafedorca, monica2008 , bravo fetelor, ati fost toate curajoase si acum va bucurati de minunile mici din viata voastra
Meleea si Inutsa scot si eu agitatele pt voi

va doresc nasteri usoare si bebici sanatosi!!!!!
Felicitari si mamicilor de gemenei, moniland si elenada,ca au reusit o asa performanta, nu prea am auzit de gemeni la termen , dar uite ca se poate.
In alta ordine de idei sambata am implinit 36s si am intrat in sapt 37, maine mergem la nenea dr sa il vedem pe bebe inainte sa plece in concediu. O sa fie cea mai stresanta sapt pt mine, sa astept pana miercurea viitoare cand se intoarce.
Lucialu din pacate in magazinele noastre e general valabil sa se intample asemenea lucruri. In timp ce afara nu stiu cum sa te mai atraga cu discounturi si oferte, aici abia asteapta sa iti ia pielea de pe tine cand vad ca esti interesat. Am fost ieri la mothercare sa iau 2 cearsafuri din acelea cu elastic pt patut, m-am dus direct la vanzatoare i-am spus ce vreau, i-am dat masura si mi-a adus ambalat. Bineinteles ca nu m-am mai uitat la el, am avut incredere in ce mi-a adus, abia cand am ajuns acasa am descoperit ca dadusem 60 ron pe 2 scutecele de finet, in niciun caz pe cearsaf cu elastic.. Asta e romanica noastra.....
Fetele care aveti probleme cu constipatia cum rezolvati ca eu deja sunt depasita de situatie, sa zic asa.Am ajuns sa mananc dimineata prune si sa beau iaurt, dar fara efect.
Cred ca la mine e de ordin psihologic, cand l-am nascut pe Vladut la 34 sapt mi s-a rupt apa dupa o sesiune de "chinuri" la baie datorate constipatiei.Acum cred ca mi-e frica si nu mai risc nimic, dar este greu sa nu iesi o sapt la baie
Fetele din august, alinutza, eumada, lucialu, voi ati instalat deja patuturile, ca eu nu stiu ce sa fac, stau cu el in cutie si ma intreb daca e prea devreme....

Mami 36+ si Vladut cel Dragut (04.02.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Blanca, am semnat condica la 5,48. . Inca nimic, dar cum am zis mi-ar place sa fac niste leoaice.

Nu vazut..sorry..

Sa stii ca leuta o vreau si eu pe bebita de aceea ma bucur ca mai sta in burtic. Cand incepe leul?

s39 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

M-am intors de la medicul de familie...nu era acolo..bine macar ca era pregatit concediul medical ca de fapt dupa ala ma dusesem. Era asistenta acolo asa ca mi-am luat si tensiunea 10/6...tot asa mi-a iesit si pe aparatul de acasa.
M-am cantarit de dimineata acasa..14 kg..deci e ca si cum ma vazut doctora ca tot aia imi facea :kg, tensiune si eventual ma intreba cum mai e..pai cum sa fie tot in burtica, miscoteste, inteapa jos..eeeee..asa ca la 9 luni...

Ce sa fac azi de mancare asa f light? Am un pui de tara....idei?

Pana una alta ma duc sa manac micul dejun..ou ochi..si rosioara..

s39 Eva Ilinca

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Nu vazut..sorry..

Sa stii ca leuta o vreau si eu pe bebita de aceea ma bucur ca mai sta in burtic. Cand incepe leul?

s39 Eva Ilinca

Nunta noastra 2004

Incepe in 23 iulie(22 e ultima zi de rac).Va inteleg,si eu vreau un leut .

Giova,felicitari pt greutate.Ti-am zis ca asa lua si fiica-mea in greutate,cu viteza luminii.

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput