Mamici de zmeurici de iulie-august (71)
Raspunsuri - Pagina 19
alinutza78 spune:
Crixia

Sarcina pana la termen, nastere usoara..multa sanatate....si o zmeurica sanatoasa, frumoasa si cuminte

Alinutza
s36 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
coccorina spune:
Meleea, felicitari pentru grasunel! recuperare usoara si sa veniti acs cu vesti bune!
Crixia
si tot ce iti doresti
Coccorina
38s
Isabelle
AMR 2 SAPTAMANI Bebelina in burtik
alinutza78 spune:
am venit si noi de la echo..si avem un baietzel grasun de 3 kg la 35 saptamani si 6 zile, care dupa ce ne-a aratat boticul cateva minute si-a pus ambele manute pe fata...si gata cu spectacolul
. Lichidul e in cantitate normala, canal cervical inchis, placenta maturitate 2 (adicalea nici un semn de nastere)...si ca urmare dna doctor a considerat de cuviinta sa ne programeze cezariana pe 5 august, exact cand intru in saptamana 40.
Initial m-am cam debusolat, ca ma pregatisem mental pentru sfarsitul lui iulie...dar asta e va trebui sa ma bucur de burtica inca 3 saptamani. Aaaa...si eu zic ca va trebui mental sa ma pregatesc de declansare travaliu si poate de ceva senzatii gen contractii dureroase, rupere membrane, ca nu cred ca strumful va sta pana atunci...da' asta e. Nu le putem avea pe toate
Singura mea problema este sa reusesc sa ma misc pana in august..pentru ca am deja burtoiul mare...asta apropo din odiseea grijilor...cand e mic strumful nu e bine, cand e mare iar nu e bine..
. Important e sa fie sanatos..si sa rezist eu caldurii pana in august.
Lucialu felicitari pentru cele 35 de saptamani implinite. Iote na...tu speri sa stea zmeurica cat mai mult in burtica..eu m-am dus la echo ca o mama denaturata, sperand sa programez cezariana cat mai repede
.
am vazut poze cu zmeurici de Hera si Ayda...scumpi tare
am uitat ce mai vroiam sa scriu...ma duc sa mananc o inghetata![]()
Alinutza
s36 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
blanca000 spune:
Info de la Inutsa : " am luat de dimineata o jumatate de pastila pentru inducere dar nu mi se intareste decat putin burtica. dr a zis ca daca nici azi nu nasc, maine dimineata iau alta pastila+perfuzie daca nici asa nu nasc, cezariana e de mine"
Offf saracuta ce mai chinuiala...nu inteleg de ce nu merge treaba mai repede...
s39
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
Moniland spune:
Alinutza, ce grasunel ai in burtica
. Lasa ca daca lucrezi la psihic vei naste cand vrei tu.
Eu acum sunt fixata pe 24 iulie
ca va fi si cu dr. meu si va fi si zodia leului. Dar pot si mai repede tot la fel de linistita. ![]()
of, saraca Inutsa, sa stai asa in asteptare... Bine cel putin ca nu are dureri. Si sigur Bianca sta bine, caci altfel ar scoate-o rapid din burtica. 
37+
Laura Ioana
Irina Maria
Cornelia spune:
Of, Inutsa, se lasa tare asteptata Bianca!
Alinutza, felcitari pt. grasunel! Cateva senzatii acolo nu strica inainte de cezariana
. Ca mie acum parca imi pare rau ca m-am dus ca o floare sa nasc
si nu am simtit si eu ceva mai multe contractii
.
Euphoria, eu am inceput sa imi notez cat mananca in momentul in care am inceput sa ma panichez. Initial am zic ca nu notez nimic
. Mananca 350-400 ml/zi. Sper sa depaseasca incet-incet 400 ml si sa manance si el ca un bb mai marisor. La Maria imi notam, ca si ea a avut un start mai prost. Ea manca un pic mai mult, dar in jur de 3 sapt., cand am inceput sa imi notez. La Stefan nu mi-am notat nimic si nu mi-am facut griji in privinta asta. Cantar am unul de 40 de ani ( a fost al varului meu
) si nu e tocmai precis, asa ca am hotarat sa nu il mai cantaresc. L-a cantarit pediatra acum o sapt. si duminica si il va mai cantari la o luna. Dar se vede pe el ca are mai multa carnita.
Am mai pus si eu poze. Uitati aici ce mare e
: http://picasaweb.google.ro/cornelianis/2009Iulie#5358252949685162178
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Giova spune:
Ionik of doamne prin ce ai trecut. Bine ca DD a fost cu voi si v-a ajutat sa depasiti momentele critice.
Refacere rapida! Bine ai venit pe lume Ioana, sa cresti mare si cuminte si sa papi mult laptic!
Crixia
! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi! nastere usoara si un bb sanatos!
Cornelia e super haios Vladimir. Mi se pare ca seamana Edi putin cu el. Mama ce tabarasc si ai tai pe el...asa si Marco..urgent e langa el...dar in brate ii e frica sa-l ia. Traiasca LR! si noi avem lenjeria cu mingea de fotbal. pe vineri astept un colet cu ceva hainute de la ei.
Inutsa stiu ca nu suferi, daca nu ai travaliu....dar e groaznica asteptarea asta
. cum naiba nu te dilati? perfuzie cu oxitocina???
Alinutza felicitari pt. grasunel...mama -mama ca se face si el de vreo 4 kg
.
Lucialu la cat mai multe sapt.!
eu am fost la Real, bb a fost la sotul la birou...a stat la soare pe balcon. acum astept sa se trezeasca sa pape si sa ne bagam la somn.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
noce spune:
Felicitari, mamici Motana si Meleea!
Recuperare usoara, laptic mult si somnic bun!
Sa va traiasca ingerasii, sa fie sanatosi!
Eu n-am avut net doua zile. Duminica am scris un mesaj inainte de biserica si s-a blocat calculatorul. Cand m-am intors si am vrut sa-l reiau a picat netul 
Fetelor, a reinceput serialul Birth Stories pe Zone Reality. Este acum, de la 13.50. Doua episoade! In reluare seara de la 7.
38+
Filip
Luna a 9a 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
emabucuresti spune:
motana felicitari pentru fetita si pentru nasterea usoara pe care ne ai descris-o! sa fiti sanatoase si fericite!
meleea felicitari , sanatate si fericire va urez!
ionik bine ca e totul bine acum, sanatate si fericire si voua, of Doamne prin ce ati trecut!
la multi ani crixia!
giova of, nu i usor cu gelozia fratiorilor mai mari. eu ma intreb daca al meu o sa aibe reactii adverse, ca sa zic asa, la venirea celui mic. eu i am luat o papusa bebe ce plange, zice mama etc, si aparent o ia in brate, e dragastos cu ea, acum sa vedem cum o fi cu the real thing. dar al meu e mai mic, nu putem compara
pupicei lui edi !
vazut si eu poze de bb oliver al lui mqqm, un dulce!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
emabucuresti spune:
alinutza felicitari pt grasun!
si mie mi a dat la ultima eco dpn dupa dezvoltarea lui bb in august, pe 7,(dupa um ar fi 31 iulie) dar eu nu cred ca sta bb pana atunci.
poate s o nimeri si ne intalnim in maternitate, mai stii![]()
noce ce info interesanta,merci, am urmarit si pana sa se nasca milan acest serial!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)