Mamici de zmeurici de iulie-august (71)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionik76 spune:

Bine v-am regasit, dupa mult timp !
Pe 6 iulie, la ora 16:10, la 36 sapt si 3 zile s-a nascut minunea mea: Ioana - Antonia, cu 2900 g si 50 cm.
A fost o perioada grea pentru noi, dar din fericire totul s-a terminat cu bine. Va scriam cu o luna in urma ca aveam probleme cu tensiunea drept pentru care am stat cateva zile internata. Ei bine, problemele au continuat. Am stat doar 2 zile acasa si am inceput sa ma simt rau, aveam contractii dureroase si burtica tare mai mereu, ca sa nu mai spun ca tensiunea mea o lua razna cu tot tratamentul pe care il urmam. Asa ca pe 17 iunie seara ma prezint din nou la spital, doctorita imi ia tensiunea, din nou 16 cu 10, si hotaram ca trebuie sa ma intorc si sa raman internata pana nasc, sub stricta supraveghere. Cele inca 3 saptamani care au urmat mi s-au parut cumplit de grele, si numai gandul ca asa e cel mai bine pt bebita mea mi-a dat putere sa rezist. Nu puteam conta ca ajungem la termen, exista riscul ca tensiunea sa creasca brusc si bebita sa fie scoasa inainte de vreme. Gandul asta ma inspaimanta, ca si perspectiva de a sta ulterior cu ea la incubator. Din fericire tratamentul strict urmat si odihna (de care nu prea as fi avut parte acasa) si-au facut efectul si tensiunea a fost tinuta sub control. Numaram zilele si ma rugam sa ajungem cu bine macar la 36 sapt. Se pare ca si bebita mea si-a impus aceasta limita, pt ca luni, 6 iulie, am simtit ca ceva nu e in regula. Inca de duminica bcf-urile (care ni se masurau in fiecare seara si dimineata si oricand la nevoie) au scazut putin fata de valorile din zilele precedente iar bebita mea o simteam mai lenesa. Luni, pe la pranz, ceva m-a impins spre cabinetul de consultatii sa-i mai monitorizez o data inimioara. Stupoare! BCF-urile scazusera la 120 - limita minima si sub 120. Simteam ca ceva nu e in regula. Abia daca o mai simteam miscand. Am stat 15 min la oxigen dupa care valorile nu s-au modificat. A fost anuntata doctorita mea care mi-a pus un traseu no stress. Rezultatul era si mai rau: BCF-urile scadeau pana la 75-80 si nu urcau mai mult de 128. Ceva se intampla cu bebita mea. Am intrat in panica. Stiam ca urma operatia si nu puteam decat sa ma rog in continuu sa nu fie prea tarziu si puiul meu sa fie bine. Eram disperata si pana in ultima secunda de constienta m-am rugat fierbinte la Maicuta Domnului si la Sf Nectarie sa fim bine amandoua. Imi era frica si pt mine, avand pb cu tensiunea, ca nu cumva sa nu ma mai trezesc si sa nu imi mai vad niciodata puii. Ca un facut, dupa ce copilul a fost scos, ceva s-a intamplat cu mine, pe masa de operatie - timp de 20 de minute am avut o tulburare ciudata de ritm cardiac. Mi-au spus ca a fost destul de grav. Nu am avut niciodata pb cu inima, mi-au facut ulterior EKG, totul e ok, nu stie nimeni ce si de ce s-a intamplat. Dupa operatie am realizat ca intr-adevar se putea sa nu ma mai trezesc si m-am ingrozit. Sunt convinsa ca numai Cel de Sus ne-a salvat si rugaciunile mele fierbinti. Cand m-am trezit, conectata la monitor si la oxigen, nu puteam decat sa intreb pe oricine aparea daca fetita mea e bine si daca a respirat singura. Era bine.
Recuperarea a fost si este inca grea, a doua cezariana e mult mai dureroasa. Am suportat insa totul cu stoicism si nu mai simt nici o durere cand ma uit la chipul micutei mele. O iubesc nespus si poate chiar mai mult decat as fi putut-o iubi daca nu treceam prin toate astea pentru ea. Cand am urcat in salon la ea dupa 2 zile de ATI, am inceput sa-i vorbesc si am izbucnit in plans cand mi-a recunoscut glasul si a inceput sa scanceasca. Fetele din salon mi-au spus ca fusese f. cuminte, nu plngea deloc. Sunt convinsa ca ma asteptase. E o legatura speciala intre noi, creata, cred, de toate greutatile prin care am trecut ca sa fim impreuna.
Ii multumesc lui D-zeu in fiecare zi pentru sansa pe care mi-a dat-o si pentru minunea pe care o tin in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Of Ionika zic sincer ca si mie mi-era frica cand povesteai cu tensiunea.De-asta ti-am spus la un mom dat sa faci tot cum spun dr-ii.Multumim Doamne ca ai avut grija de fete!Si ai avut niste doctori superconstienti si responsabili. Tot respectul!Doamne ajuta ca sunteti acasa si sunteti bine, m-a luat cu fiori cand am citit ce ai scrisMult ati mai tras Recuperare usoara si tot binele din lume va doresc!Sa ne pui poze cu puiutza luptatoare si mamicutza ei curajoasa.
Fug in pat ca am cam exagerat,iarSi ne incordam de numa-numa. Daca nu ar fi durerile astea la contractii ar fi perfect sau poate ca e mai bine asa ca imi da semnal cand tre sa fiu cuminte.

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionik76

Bine v-am regasit, dupa mult timp !
Pe 6 iulie, la ora 16:10, la 36 sapt si 3 zile s-a nascut minunea mea: Ioana - Antonia, cu 2900 g si 50 cm.
A fost o perioada grea pentru noi, dar din fericire totul s-a terminat cu bine. Va scriam cu o luna in urma ca aveam probleme cu tensiunea drept pentru care am stat cateva zile internata. Ei bine, problemele au continuat. Am stat doar 2 zile acasa si am inceput sa ma simt rau, aveam contractii dureroase si burtica tare mai mereu, ca sa nu mai spun ca tensiunea mea o lua razna cu tot tratamentul pe care il urmam. Asa ca pe 17 iunie seara ma prezint din nou la spital, doctorita imi ia tensiunea, din nou 16 cu 10, si hotaram ca trebuie sa ma intorc si sa raman internata pana nasc, sub stricta supraveghere. Cele inca 3 saptamani care au urmat mi s-au parut cumplit de grele, si numai gandul ca asa e cel mai bine pt bebita mea mi-a dat putere sa rezist. Nu puteam conta ca ajungem la termen, exista riscul ca tensiunea sa creasca brusc si bebita sa fie scoasa inainte de vreme. Gandul asta ma inspaimanta, ca si perspectiva de a sta ulterior cu ea la incubator. Din fericire tratamentul strict urmat si odihna (de care nu prea as fi avut parte acasa) si-au facut efectul si tensiunea a fost tinuta sub control. Numaram zilele si ma rugam sa ajungem cu bine macar la 36 sapt. Se pare ca si bebita mea si-a impus aceasta limita, pt ca luni, 6 iulie, am simtit ca ceva nu e in regula. Inca de duminica bcf-urile (care ni se masurau in fiecare seara si dimineata si oricand la nevoie) au scazut putin fata de valorile din zilele precedente iar bebita mea o simteam mai lenesa. Luni, pe la pranz, ceva m-a impins spre cabinetul de consultatii sa-i mai monitorizez o data inimioara. Stupoare! BCF-urile scazusera la 120 - limita minima si sub 120. Simteam ca ceva nu e in regula. Abia daca o mai simteam miscand. Am stat 15 min la oxigen dupa care valorile nu s-au modificat. A fost anuntata doctorita mea care mi-a pus un traseu no stress. Rezultatul era si mai rau: BCF-urile scadeau pana la 75-80 si nu urcau mai mult de 128. Ceva se intampla cu bebita mea. Am intrat in panica. Stiam ca urma operatia si nu puteam decat sa ma rog in continuu sa nu fie prea tarziu si puiul meu sa fie bine. Eram disperata si pana in ultima secunda de constienta m-am rugat fierbinte la Maicuta Domnului si la Sf Nectarie sa fim bine amandoua. Imi era frica si pt mine, avand pb cu tensiunea, ca nu cumva sa nu ma mai trezesc si sa nu imi mai vad niciodata puii. Ca un facut, dupa ce copilul a fost scos, ceva s-a intamplat cu mine, pe masa de operatie - timp de 20 de minute am avut o tulburare ciudata de ritm cardiac. Mi-au spus ca a fost destul de grav. Nu am avut niciodata pb cu inima, mi-au facut ulterior EKG, totul e ok, nu stie nimeni ce si de ce s-a intamplat. Dupa operatie am realizat ca intr-adevar se putea sa nu ma mai trezesc si m-am ingrozit. Sunt convinsa ca numai Cel de Sus ne-a salvat si rugaciunile mele fierbinti. Cand m-am trezit, conectata la monitor si la oxigen, nu puteam decat sa intreb pe oricine aparea daca fetita mea e bine si daca a respirat singura. Era bine.
Recuperarea a fost si este inca grea, a doua cezariana e mult mai dureroasa. Am suportat insa totul cu stoicism si nu mai simt nici o durere cand ma uit la chipul micutei mele. O iubesc nespus si poate chiar mai mult decat as fi putut-o iubi daca nu treceam prin toate astea pentru ea. Cand am urcat in salon la ea dupa 2 zile de ATI, am inceput sa-i vorbesc si am izbucnit in plans cand mi-a recunoscut glasul si a inceput sa scanceasca. Fetele din salon mi-au spus ca fusese f. cuminte, nu plngea deloc. Sunt convinsa ca ma asteptase. E o legatura speciala intre noi, creata, cred, de toate greutatile prin care am trecut ca sa fim impreuna.
Ii multumesc lui D-zeu in fiecare zi pentru sansa pe care mi-a dat-o si pentru minunea pe care o tin in brate.

offf Ionik, m-au luat toate emotiile cand am citit, m-a busit . Ma bucur enorm pentru voi doua, sa dea DD sa fiti sanatoase si sa va bucurati una de alta. Pooopici si aveti grija de voi.

Coccorina 38s Isabelle
AMR 2 SAPTAMANI Bebelina in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

ionika- m au dat lacrimile, felicitari pt. fetitza ta si sunt sigur ca numai credinta pe care o ai, v a salvat pe amandoua !

giova- stiu ca programul si l fixeaza fiecare bebe si asta cred ca mai dureaza putin la edi, oricum fiecare individ este unic, nu trebuie sa l compari cu marco mereu

meleea- ! nastere usoara !

ayda-sa ti traiasca fetitza, dar n o mai face sarmalutzaaa !e este mai bine cu manutzele libere si chiar am citit ca e mai indicat!

montana- asa nastereee, cred ca fiecare am doriifelicitari pt. Daria , sa creasca mare si sanatoasa !

abia imi astept si eu printzesita, dar sper sa mai stea in burtica, pt. ca frumuselul nostru dr. este in concediu pana pe 25 si abia in ultima sapt. din iulie a zis sa l cautamsi oricum mai avem treaba la servicumai avem cumparaturi de facut[:)si asteptam 24 august nu ?

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.35 cu Daria Nichola Miryam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

SMS de la Meleea:
"la 9:15 si-a facut aparitia bb Alexandru, 51 cm, 3950gr. Eu sunt bine".

Bine ai venit pe lume bb Alexandru !Meleea refacere rapida si cat mai mult laptic!

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

ionik76 sa dea dumnezeu sa ai parte de bebitza ta 100 de ani.........imi pare nespus de rau...dar conteaza ca acum sunteti bine...
Mie imi este teama dar sper ca dunezeu o sa m ajute....
MeleeaWOW..3950....bravo...deci burtica de 124 a avut efect...sa-ti traiasca flacaul.........sa te bucure........refacere usoara...

Madalina s34Eva-Maria
AMR 20 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

ionik felicitari pentru tine, mamica luptatoare si pentru bebita cuminte si ascultatoare. Sa dea Dumnezeu sa fiti bine amandoua si sanatoase, si sa-ti rasplateasca grijile cu multa fericire. Recuperare cat mai rapida!!!!

Alinutza s36 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

meleea felicitari!!!!!
Bebe Alexandru bine ai venit pe lume...sa fii sanatos, fericit, cuminte si sa aduci numai bucurie in jur

Meleea recuperare usoara si laptic mult pentru print!!!

Te asteptam cu drag acasa

Alinutza s36 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Motana ! Foarte curajoasa esti, daca a reusit sa iti puna epidurala la dilatatie 8 . Ma bucur pt. tine si bb Daria ca totul a decurs foarte bine! Spor la laptic!

Ionika, felicitari! Sunteti doua luptatoare! Sa fie sanatoasa bb Ioana Antonia si sa iti aduca bucurii toata viata!

Meleea, felicitari pentur bb-ul grasunel! Bb Alexandru bine ai venit pe lume!

Inutsa, tinem pummii ca de data asta sa fie bine si sa se hotarasca bb Bianca sa vina pe lume!

Lorelay, sa mai resiste bb in burtica!!! Chair daca iti e greu e bine ca sunteti inca sub supraveghere la spital.

mQQm, sunteti foarte frumosi si va sta tare bine impreuna ! Pepitzelul Oliver m-a topit.

Burticutze sa tineti la caldurica zmeuricile, pana se coc! E timp destul apoi sa va bucurati de ele!

Crixia, la multi ani fericiti! Multa sanatate si bucurii!

Am tot citit, stiu ca mai vroiam sa va raspund, dar neuronii mei imputinati nu ma mai ajuta. Incerc sa revin mai tarziu.

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Azi e ziua Frantei. Ceva oferte????

Crixia sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!!!!
Meleea, Felicitari! Bine ai venit pe lume pui mic !!!

Ionik, imi pare rau ca ai trecut prin atatea, si ma bucur ca acum sunteti toti bine. Felicitari pentru Ioana-Antonia!!!!

37+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput