Mamici de zmeurici de iulie-august (71)
Raspunsuri - Pagina 17
blanca000 spune:
Mesaj de la Inutsa: " a incercat dr sa imi induca nasterea dar fara succes. azi am primit o jumatate d epastila pt inducere si astept efectul"....ne tine la curent.
Hai Inutsa !!!!
s39
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
hera01 spune:
neata
Am pus si eu cateva fotografii in contul comun, cine stie poate ne inrudim cu vreo una dintre printese?![]()
lucialu spune:
'Neata!
Blanca multumim pt noutati!Doamne ce se mai chinui Inutsa...Pofta mare la ciorbita si va fi bine cu nascutul stai linistita ca avem BBei isteti,stiu cand sa-si faca aparitia
Hai Inutsa, Hai Meleea!Va tinem pumnii dragelor sa scapati cat mai repede si mai usor!

Motana urmeaza-ti instinctul si va fi bine, vei simti de la sine de ceea ce are nevoie puiul tau indiferent daca se brodeste sau nu cu teoria.Misto ca ai venit acasa.In schimb m-ai dat peste cap cu epidurala la 8 dilatare.BBeii nu papa mult in pimele zile,cat ai e ft suficient pt ea,totul se regleaza in timp dupa cerere.
Mqqm ce Pepitel mic si dulce tii tu la piept!
Mai, tu sigur l-ai nascut pe Pepi sau voua vi l-a adus barza?
Arati ft bine!Esti in forma,daaa se vede ca esti obosita,dar esti slabuta si radiezi de fericire
Deci pana la urma ati luat galetusa.Noi am luat o cadita normala ca ma saturasem sa tot caut galetusa,chiar nu mai aveam nervi.Dar daca simt ca trebuie o achizitionez si dupa ce vine gogosica lu' mama.Cum e sa faca baita in ea?
Coccorina sa stapaniti sanatosi toate lucrusoarele cumparate,mi-ai facut pofta de Carrefour...uhm un drum de Arad?
Felicitari pt printesa ca ati primit vesti bune!
Matcha-Oana mie nu mi-a facut niciodata tuseu,doar 3 ecografii endovaginale cand s-au semnalat probleme.Si pe alea ft finut.Dar nu zic ca e prost dr tau, pentru ca fiecare are stilul lui...insa ma bucur ca esti avansata deja bine cu sarcina si nu a facut de-astea la inceput.Stai cuminte daca ai dureri,eventual in patut cu tine.Sau daca esti nelinistitia contacteaza-l si spune-i ca nu te simti ok.
Adriana multumesc de pontul cu centura!Daaaa cu arici am vrut sa-mi iau si eu,dar sg marime avuta era L si mi-era mica
De-asta prefer sa cumpar dupa ce nasc ca sa iau ce imi trebuie.
Giova nu te mai invinovati.Ai vrut fetita iaca na!Nu i-ai dorit raul lui BB tau!Tu nu vezi cat seamana cu tine?
Te iube mult deci si nu e suparat ca nu are de ce.Cine sa te mai inteleaga?Pe de-o parte te necajesti ca Marco il baga in seama mai mult pe tati, pe de alta vrei sa nu fie nici BB mamos![]()
Mda lipsesc burtici si Danielle si Patricia si mai multe.
Moniland nu e regula ca burta mare confirma BBei grasumei.Asa ca fetele tale pot fi lejer grasumele,na cat pt gemene dar nu pisoiasi.
Alinutza spor la treaba!Tu si Moni va intreceti in tonusuri de sportive.AAa si Romanitza!Workoholicelor!![]()
Mamilivia e o dulcinee papusa ta!
Si seamana cu mami din cate am obs, cel putin la oki si frunte.
Noi ne-am uitat dupa patut ieri un pic,inca nu L-am gasit...mai avem de cercetat si azi daca suntem ok de plimbareala.In schimb am gasit niste lenjerii bestiale insa fara aparatori si au set perina si plapumioara care se potrivesc la ele, nonalergenice si mai multe chestii, sa nu se supraincalzeasca BB.Din aparatorile vazute cam toate acopera pe intregime doar patuturile mici.Noi din lipsa de spatiu vom lua patut mic.
Am plecat dupa mere si am gasit portocale.
In loc de patut mi-am gasit jenti noi pt picioare
,niste sandale bestiale din piele la pret rezonabil.Acum respira si picoarele mele umflate.Cand ma uitam la semantura mea si vedeam scris Happy Feet ma lua cu plans.![]()
KISSES
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
Giova spune:
Neatza!
Ieri am iesit la plimbare...unul cu caruciorul unul cu Marco...putin prin parc, pe urma i-a venit lui Marco stralucita idee ca vrea si el in carucior
.Asa ca l-a pus pe suportul de p[icioare, nu va zic ce greu a mers cu el asa...am zis ca rupe acum caruciorul.
Pe urma, acasa i-a trebuit sa desfaca bouncerul si nu s-a mai dat jos din el. Pe Edi nici nu m-a lasat sa-l pun, ca doar e a lui
. oricum, bb e mic inca de el, in patut tot nu are acces. Noaptea dormim asa: Marco in patut, eu cu Clau in pat, bb in landoul de la nasi. la ce ne trebuie noua 3 camere, nu stiu!
Azi noapte am fost super fresh, bb s-a trezit sa pape la 3 ore, dar se vede ca am dormit ziua. Musai 3 ore pe zi sa dorm si eu ca de nu, noaptea sunt varza.
ma pun pe citit si revin....
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
lucialu spune:
Giova deci ceva-ceva are Marco, adeca nevoie de confirmare ca nu a pierdut nimic din afectiune.Lasa ca in timp se linisteste si vede ca nu imparti iubirea cu BB ci ca a crescut inima ta sa-i faca loc si lui BB Edi. Am fost ieri prin Terra si ni s-a facut parul maciuca(,)cate magazine s-au inchis.
Parca tipa fiecare loc gol:crizaaaaaaaaaaa!
Alinutza vruiam sa spun ca si eu ma mai rostogolesc ori din cauze de rotunjimi ori din cauze de ca asa dormeam inainte...pe burtica la somnic si se impinge iubirica de numa daca sar calul
De-asta spuneam mai demult ca mi-e frica sa nu o turtesc, ca nu mereu imi dau seama ca sa imi schimb atitudu'.
Cand vad reclama din dreapta cu Braunul ma apuca plansul.Ca eu din asta imi doream, adica penultimul model dar seamana bine numa ca nu era subacvatic.Imi pun pofta in cui momentan pe perioada nedeterminata.Ininte sa ramn gravi tot am amanat ca am zis ca vin oferte, acum avem alte prioritati

my little sunshine
Giova spune:
Meleea operartie usoara si rapida! Intalnire frumoasa cu bebelinul. te asteptam cu vesti bune
Mcrissa felicitari pt. fetitza. sarcina usoara in continurae! ne bucuram ca mai intri sa ne dai vesti.
Motana super ca te-a tinut asa putin in spital. O darie cumintica si cat mai mult laptic sa ai!
Mie mi-a zis in spital ca se incepe cu 10 ml la fiecare masa si creste cu 10 pe zi ce trece: a 2-a zi de viata 20 ml la o masa, a 3-a zi 30 ml si tot asa. Esti tare daca poti sa-i dai cu seringa. am incercat si eu in spital, era sa-l inec
. Mi-a zis asist. sa nu-i mai dau, ca n-am experienta si ii bag jet puternic
.
Matcha_oana asa mi-a facut mie in spital, dupa ce s-a rupt apa, incerca sa-mi dilate manual colul....dureros ca naiba.
mQQm deja cu colici? o dragul de el...bine ca ai gasit metode sa se linisteasca.
mama ce pepitzel dulce aveti...si ce par mare are
. vad ca toata familia s-a implicat, fratiorii mai mari sunt innebuniti dupa el.
hera super pozicile. nu mai zic de cele artistica
. Roan e un scump mic si frumos.
mamilivia sunteti niste frumoase amandoua. sa te bucuri de asa o printesa, caci merita!
HAI INUTSA

Lucialu asa e...nici eu nu mai stiu ce vreau
. si sotul radea ieri, cand i-am zis ca nu-l vreau mamos...mi-a zis: taci caci place
. S-au cam inchis multe in Terra, nu am mai fost de vreo luna, trebuia sa ajung in ziua cand s-a rupt apa
.
Moniland iar la birou? esti de coma, nu alta
.
Ieri i-am scris un sms lui Lorelay. Uitati ce mi-a raspuns: " sper ca bb sa mai stea macar 2 sapt. Doctorul m-a asigurat ca bb e bine chiar daca ar veni acum. Am primit injectii pt. maturarea plamanilor. Felicitari noilor mamici si cate un pupic zmeuricilor".
incepe haplea sa scanceasca, dar il mai las putin, sper sa reziste pana la 10:30. daca ieri a dormit mai mult, de azi noapte tot recupereza cu papa, din 3 in 3 ore.....
Ma dispera ca nu are totusi un program. Marco era ceas, la 3 ore papa: la ora 12-15-18-21 si tot asa. Bb papa ba la 3 ore, ba la 4, ba la 5....niciodata nu se potrivesc orele.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
ayda_m spune:
Neatza fetele!
Am intrat sa va spunem ca suntem bine, papam si dormim...mai greu cu suptul ca e inca greu dar mami se mulge si papa fetita la biberon ![]()
Multumesc tare tare mult pt urari, va doresc sarcini frumoase si nasteri cat mai usoare...o sa revin cand mai citesc din urma si cu detalii despre nastere..mai dureaza un pic sa ne acomodam.
Am pus si cateva poze la semnatura
Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3719940802/" target="_blank">bebe Andreea
coccorina spune:
Mcrissa/b], felicitari si sarcina la termen sa dea DD!!
Meleea bagam niste agitate, azi iti vezi puiul..

Matcha-oana s mie mi-a controlat colul ieri, si Da ,m-a durut, nu cred ca incerca sa il deschida dr, nu cred. Eu intepaturi am avut ieri, dar le-am avut si inainte, asa ca.....
Inutsa mai bagam iar agitatele, speram sa te ajute 

Hera ce bebelus frumos ai.....sa fie sanatos si necolicos...
Montana felicitari pentru nasterea rapida. Ai fost o norocoasa, ce sa zpun nu e mai nimeni asa norocoasa ca tine
Ayda ce printzesuca ai tu acolo...
[b]Fetelor multumesc pentru incurajari si urari
la zmeurici/burtici/mamici
Coccorina
38s
Isabelle
AMR 2 SAPTAMANI Bebelina in burtik
andreea_1979 spune:
Buna dimineata si de la noi! untem tot in formatie completa si bebe nu da semne ca ar vrea sa se nasca ! Am o afurisita de durere de frunte , cred ca de la curentul de la masina , tensiunea e bunicica , nu a mai crescut , sper sa fie totul bine ! . Maine ma duc la doctor , sper sa fie totul bine ! 
s 38+
lucialu spune:
Bine ca mi-ai adus aminte Giova...deh neuroni putini la mine
:
Mcrissa
felicitari pt BBlina!Doamne ajuta pana la termen!
Herra ce poze artistice aveti,ft frumoase!Si au un BBisor pe cinste!
Are Roan de une alege: toate BBlinele sunt una si una![]()
Drept dovada am admirat si puiutza de Ayda!
Bine ati venit acasa!
Ma topesc cand vad BBci dormind cu manutele impreunate ca niste ingerasi care se roaga...Doamneeee de-abia astept sa-mi vad pupeta mea,dar sa ma steie un pica.
Tinem pumnii Lorelayei!
Noi azi am implinit 35s!
De-ar mai sta 3s zic Doamne multam!Si daca e bine si sanatoasa sunt fericita total!
KISSES
my little sunshine