Mamici de zmeurici de iulie-august (71)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

felicitari mcrissa, sa stea bebita pana la termen si sa se nasca sanatoasa!

bafta meleea pentru maine dimineata!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Blanca, o prietena si-a luat centura de la chicco, si nu a fost incantata deloc de ea. sfatul meu ar fi sa o vezi intai, sa fi sigura ca e ceea ce iti trebuie.

Ivanoiuadela, intr-una din noptile trecute, am visat ca trebuia neaparat sa intru pe forum ca nascusei...si m-am trezit si toata ziua am avut numele tau in cap, desi nu te cunosc :)). Acum mi-am adus aminte, aveam impresia ca am scris asta, dar uitasem...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Am scris 15 minute.., si s.a stersss nu mai apuc acuma sa scriu povestea.. of of
Suntem bine, nu am stat in spital decat de la 3.46 am cand s.a nascut Daria pana pe la 8 seara, deci nici o noapte macar numa ziua... acuma home cu laptele pe care il astept sa se inmulteasca, este.. dar mai trebe. sfarcurile nu prea is formate si aluneca Daria cand apuca de san, dar incearca si o sa reuseasca pana la urma.

Am avut si baby shower pan pe la 10 pm apoi dr mea super nice m-a luat de acasa si am fost la cabinet sa ma verifice de 2 ori, pe la 11 pm aveam dilatatie 1, zice in 2-3 ore ne vedem la spital. io nu voiam sa stau prea mult acolo, asa ca am lungit.o acasa, cam tot travaliul.... pe bune. nu mi-am dat seama cand am trecut de la contractiile usoarela cele mai grele, am ajuns la spit. cu dilatatie 8 . Cumnatu era anastzistu, n-am simtit delooc epidurala, si appoi... nada.. pain free. expulzia si epiziotomia, f micuta, nu stiu ce e... eram ca la cinema.

Acum sunt in urma un pic cu somnul, in rest ok, ceai de coada calului, arnica si iod pt epiziotomie care nici nu se vede, inca o mai simt, dar nu a fost nevoie de nimik pt durere, deci is ok.

Va pup, sa vad cand mai intru.
meci de mesaje, Patricia si Alinuta... da, sotul a deschis lapul in spital si a furacit un semnal... intra la mine in messenger si unde a vazut contact pe care nu il cunostea a dat mesaj haha! nu era planuit.
thx

38+ Daria Alessia

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

buna dimineata.
pe voi cand va controleaza la colul uterin ,va doare?
nu stiu daca e normal,dar ieri doctorul meu,imi scuza-ti expresia ,a bagat degetul pana la mama focului si a inceput s ail miste o data in stanga si o data in dreapta ,de am creut ca mor pe scaunul ala de durere.asa face si la voi?
sau doctorul meu o fi incercat sa imi deschida un pic colul,dar de atunci ,ma doare jos acolo ,zici ca am ceva bagat acolo,si intepaturi,of ca nu am dormit azinoapte din cauza asta.

38
leon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

mcrissa, felicitari, ce frumos, o fetita!!! Sa o coci frumusel pana la termen!

motana, sa-ti traiasca micutza, rapizi ati fost cu toate. Lapticul vine el prin ziua 3-4, pana atunci e destul cat colostru ai, nu te ingrijora.

Vad ca azi a fost liniste, zmeurelele iau un respiro...

Noi ne luptam ca eroii cu colicii, sunt rai-rai. Nimic nu functioneaza sa-l linisteasca, doar sanul si wrapul. Oh, si muzica din fantoma de la opera data la maxim. Acu doarme-n wrap si eu am reusit sa le dau de capat pozelor si sa aleg unele sa le pun intr-un album. Bine ca n-am cartea lu' dr Karp, ca ii dadeam foc! Practica asta........

Oricum, sper sa ajung si eu maine sa postez cateva randuri despre experienta nasterii, pana nu chiar uit, ca-s cam scurta la minte mai nou.

Ieri am fost la cumparaturi. De lucruri pt bebe. Cum eu am luat minimum minimorum, acum ma duc sa adun ce simt ca-mi lipseste. Doarme bebe la shopping si in masina, n-ai treaba cu el. Ma potrivesc cu bebe asta, se pare!

Adriana, ca tine suntem si noi, agatat de tzitzi cat e ziua de lunga. Pe cand il schimb si-l ragai, iar da dupa papa. La orice ora din zi. Nici timpul de buda nu mai e al meu, doar ca daca e in wrap, merg ca si cand as fi inca gravida. Cu mancatul mai greu, ca mi-e incomod sa mananc peste el, iar daca il ia altcineva se prepeleste de plans. Noroc ca noaptea doarme. Il mai trezesc sa il schimb de kaki si sa pape pana mi se stabileste lactatia mai bine, dar restul doarme toata noaptea. Mamaliga lor de colici!!!

Giova, felicitari pt bebe papacila, a crescut foarte bine!

Lucialu, pupam miscareatza, sa stea acolo sa faca exercitii in burtica, spune-i ca afara-i prea cald.

Danielle, tu n-ai semnat azi condica. All ok?

Si sa vedeti cum uit... stiu c-a intrebat o mamica ceva si Alinutza a raspuns pana apareau celelalte mamici, vreau sa spun doar ca ala e raspunsul. Nu mai stiu nici intrebarea, nici raspunsul, doar ca citind m-am gandit... wow, chiar ca-i pregatita Alinutza!

elenada, moniland, wow, ce sarcini lungi ati reusit!

grischa, ma bucur mult pentru voi! Bravo baiatului cuminte!

Alina, povestesc maine detalii cu soatza la nascut, acu' ma opresc ca I'm leaking, doar ca de data asta e lapte. Esential... cele mai bune lucruri in travaliu au fost sotul, mingea si o carpa uda. A fost un viteaz si m-a ajutat enorm.

Asa ca nu mai stiu ce mai vroiam sa zic, oricum treaba buna, am reusit iar sa citesc tot. Cand am timp poate va povestesc si ce experienta de groaza am avut vineri dimineata si cum am ajuns cu micutzul la urgente... brrrr!!!

Nu mai stiu daca am zis...... am pus poze, la contul comun e link.

Ok, gata, se foieste printul, doarme de la 5, e 9 jumate. Inainte am mers la ora jumate cu tot tacamul... papa-kaka-burp-urlat si totul de la capat.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

'mneata gagici si zmeurici

am avut o noapteee.....super racoroasa. am dormit all night long si as mai fi dormit daca nu-mi dadea semne strumful ca-l cam presez (ajunsesem cam 3/4 sa dorm pe burta...m-a lasat el ce m-a lasat dupa care..cucoana, iti iei lumea in cap). Si m-a apucat si o depresie cand am vazut la tv, de dimineata, ca vine caniculaaa. Gata cu noptile linistite..Alina mai pune la pachet niste racoare...si o serie de ploi..ca nu ma supar..si trimite-le prin curieratul de urgenta. De astazi intru in focuri cu proiectele mele..si prevad cum ma preling pe birou de caldura

mqqm (Cristina) wow...wow. Stau de 25 de minute si ma minunez in fata pozelor Ai un baietzel minunat (ptiuuu..sa nu fie de deochi de la atata admiratie)...si are si par lungut si unghiute..ii mai trebuie posetuta si il trimiti deja la gradinita. M-au trecut apele cand am vazut pozele cu baita..in tummy tub..ce dexteritate are tati acolo..si ce ingeras sta el la baita. Iar tu cu wrapul..ce mai, esti maestra...il cred si eu ca ii place in wrap. Si Denisa si Paul...cu el in brate. Super..ma opresc din elogiat, ca o sa intre lumea la banuieli...ai o familie frumoasa, de revista..sa-ti traiasca si sa fiti toti fericiti...iar Pepitzelul Oliver Nicholas va fi incontestabil vedeta familiei. Asteptam povesti de la nastere...si aventura de vineri de la urgente.

Motanaaaa...ce faci mami?? ai stat acasa pana la dilatatie de 8?? Ce ai facut? ai facut belly dance, niscaiva dansuri traditionale mexicane si ai uitat ca tre' sa nasti?? Ce face gaza mica? Cuminte ca si mamica (eu nu te-am auzit in sarcina asta sa te plangi de ceva...deci si bubulina trebuie sa fie o finutza ca mami)? felicitari pentru recuperarea usoara...mult laptic la bubulina si asteptam mai multe detalii despre nastere (impresii, etc)...si pozici cu Daria

Coccorina pentru vestile bune de la doctor. Deci bebelina mai vrea la caldurica.

Eu am in dimineata asta ultima echo din sarcina...si cu ocazia asta poate aflu si data cezarienei. Macar stiu cum imi programez treburile

o zi buna...uff, dar fara caldurile care se anunta

Alinutza s36 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

mQQm, acu ma uit la poze, wow ,ce frumushel Oliver! Sa va bucurati de el!

Io cu intrebarile, fetele, help! Deci ce fac in cateva zile, ii dau asa putintel? Adik nu alaptez de 8-10 ori pe zi cum zice... asta se refera la mai incolo sau aplica si acu?
I-am dat azi dimineata 10 ml cu seringa, pt ca plangea tare si imi dadeam seama ca erau goi sanii, apoi a dormit vro 6 ore creka ... dupa ce toata noaptea (a supt de 2 ori atat si putin) , o leganam, (by the way merge faza cu shhhh-ul), adormea, cand o puneam in pat neam, incepea sa planga.

Daca ar plange de foame, cum a facut azi dimineata, ca la 6 l-am trimis pe sot sa cumpere lapte praf ca normal, nu aveam , i-as completa macar cu seringa, dar daca nu o las asa sa doarma? (ziua ca noaptea sa vaz ce are de gand..) of, nush, e mai emotionant si complicat decat ai impresia, zic eu

Cat manaca bebii in prima saptamana? Si de cate ori pe zi? Sa nu ziceti 8-12 ca ma atac

Asa: dupa cum ziceam, scrisesem in detaliu cum a fost cu nasterea da mi s-a sters, nu mi s.a mai intamplat before.

Ah, eu, pt o zi de a fi mamica zic: perna de alaptat (am my breastfriend) e ceeeel mai bun prieten, juuur!! Ca si pozitiile alea, moama ce ma mai chinuiam, asa sta singurica, e super.

Alinutza, merci si de mesaj, l-am primit si merci si tie si Patricieica mi.ati transmis mesajele.
Si nu am dansat belly dance numai ca s.a pertrecut totul f repede, daca la 11 jumate pm cand am fost la cabinet la dr aveam 1 dilatatie.. si abia simteam contractii zic, eh, no big deal. Si la 2 jumate pm eram cu dilatatie 8 spre 9 cica auzisem pe una ca strica pe.acolo! Si faza a fost ca de la contractii usurele a trecut de.odata la ceva mai puternic, pac pac, fara sa imi dau seama. Eram deja in masina spre spital cand erau alea mari...
Oricum imi pare super bine ca de fapt am avut travaliul acasa, , fac si eu, mai aveam putin si nasteam at home, hehe!
Cand am ajuns, vorbisem deja cu cumnatul si ma astepa, imi era teama numa ca nu o sa mai aiba timp sa bage epidurala cand am auzit dil. 8!! Dar a fost destul..
Acum macar nu ma pot plange ca nu am simtit nimic, ca sa nu am vreodata simt de culpabilitate, hehe! Dar nici nu am simtit nimik la expulzie, ceea ce la fel ma bucura suuper mult. Imi ziceau pe acolo.. moama, da ai rezistat, nu gluma. As fi putut evita chiar si durerile alea pe care le.am simtit spre final, daca ma duceam cand aveam dilatatie 3-4, imi baga epidurala si home cinema scria pe mine! Dar nu imi pare rau, desigur cel mai dureros e la expulzie, deci m-am salvat de ceva mai nasol. Nici cusatura nu am simtit, nimik, vorbeam, mai faceam si glume (adik cumnatu incepea cu chestii), eram relaxed la maxim. Singura faza am zis, era cu tremuratu nitel si imi era firg, de' mai punea cumnatu cearsafuri pe mine si imi mai trecea. E desigur si de la anestezie dar era si frig de mureai...
Cam asta experienta nasterii, per total, sunt super satisfacuta, si in spital, unde am intrat pana la urma pe asigurare, a fost f. bine, nice ma ma intrebau de viata de una de alta, de unde esti si ce faci si etc. Dar erau nice in general, nu neaparat cu mine. Si pentru cateva ore cat am stat, am avut un salon de 3 paturi, separate tot ok, nu a meritat sa fi platit fro 150$ o rezerva. Ca sa nu mai zic.. si haleala buna, hehe!
Singura chestie: o toanta de asistenta care mi-a zburat o vena de is cu urme pe maini , de fapt e lucrul care m-a durut efectiv cel mai tare de cand am intrat in spital.... nu simt epidurala (nici anestezia de dinainte) dar simt cum imi sparge mainile!!

Ma duc, puup

38+ Daria Alessia

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Sunt bine . Ma duc acum la serviciu si intru mai tarziu sa va citesc.

37+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna dimineata si de la noi..in formatie completa.

Azi avem chef de treaba..vine doamna la curatenie si tre sa facem bec ca nu stiu dupa cat timp o mai chem daca nastem..probabil ca dupa 1-2 sapt..o sa vedem.
Si am chef sa fac ceva bun..ciorbita de pui a la grec, salata de vinete si poate piept de pui cu ciuperci si smantana...desert avem inghetata si fructe natur..nu le mai procesez...doar sa fierb niste porumb.

L-am trezit pe sot si l-am trimis la piata acum de dimineata pana sa intre la birou..a comentat tot dar....

Ce frumos a azi afara..soare si o idee de vant....pacat totusi ca vine canicula...dar ma cam saturasem de balti si pamant ud. Mmmmm..de racoare totusi nu...

Vad ca bebe se cam impinge azi..dar sper sa nu incerce ceva caci azi e ziua cumnatului si nu mi-ar placea...dar ma rog, ea alege pana la urma ; numai sa nu ma lase cu pofta de ciorbita a la grec nesatisfacuta....

s39 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

MELEEA

INUTSA

azi e ziua cea mare...daca ieri nu..

s39 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput