Mamici de zmeurici de iulie-august (71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Am citit pe la alte subiecte:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Mi-a trimis Inesa sms si zice ca i-a scos perfuzia. Nu are nici o contractie- citeste! Maine reia inducerea!

37+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

aoleu sarca Inutsa. of...of....

eu sunt deja la a 2-a centura, si musai sa iau una mai mica. astea le am de la marco, nu s-au stricat, dar burta s-a tras mai bine ca la prima sarcina...asa ca trebuie mai micuta acum. sper sa ajung si eu sa cumpar, tot cu 15 lei, ieftina, nu merita mai mult.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Nu mi-a luat sotul centura. A zis ca mi-o aduce el la spital in ziua a doua. Ma masoara si atunci imi cumpara centura. Bun si atunci

elena +36 Ana Maria & Matei Stefan AMR 5 zile

Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Imi iau si eu centura cea de la chicco si tot S sper sa ma ajute dupa.

Nici o zmeurica nu se anunta? Nici o contractie ? Ce cumintele suntem azi..asteptam canicula care se anunta zilele urmatoare pana la sfarsitul lunii..i-am zis si eu lui bebe..nu ai vrut pe racoare si ploaie sa vedem cum ne descurcam pe canicula acum

s39 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Am revenit si eu de la IAsi....fff multumita, iubirica lu'mama are 2865gr, fata mare(micuta de fapt la 37s implinite), dar eu sunt mulumita caci eu chiar nu sunt mare deloc si chiar ma intrebam daca o sa ajunga macar la 3000. Dupa cum se vede o sa depaseasca.. Colul e fff inchis si lung, nu da semne sa vina saptamaana asta, asa ca m-a lasat sa plec, mie imi pare bine caci chiar nu imi placea ideea sa stau sa astept in spital....cine stie cat. Bine ca e iubyta mea bine, in rest nu mai conteaza. Placenta tot gradul 3, dar valorile arteriale si inimioara sunt bine asa ca nu am de ce sa imi fac griji.

Am recuperat repejor ce s-a mai scris. Meleea, Inutsa bafta maxima!!!!!

Azi am luat si scaunel auto de la neoNato, arata chiar f bine si a fost bun la pret, plus ca am gasit o gramada de reduceri la Carrefour si i-am luat body-uri de bumbac 4 la 30ron din bumbac 100%, cu capse pe fata, chiar super faine si aveau o gramada de chestii faine la reduceri, inclusiv pentru casa si tati...asa ca am lasat ceva banuti in Iasi.

In rest, miscotim la greu...chiar si acum,..draga de ea. Seara buna si ne mai auzim deci caci tot 2in1 suntem....

Coccorina 38s Isabelle
AMR 2 SAPTAMANI Bebelina in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Nici o zmeurica ?
Eu de vreo ora am contractii la 12 min si slabe dureri de spate ... poate e doar o alarma falsa ... sper sa fie asa si sa mai stea bblul meu la caldurica

Adela 39 sapt

Mergi la inceput

Adela..cum mai esti? S-au indesit contractiile sau e mai bine. Vine bebe pe racoare sau asteapta canicula?

s39 Eva Ilinca

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

maine dimineata intru la opeeratie,toate sunt bune in rest,acum au pus sitv in salooane e chiar misto,nu suntem decat2 in salon de5,sa vedem daca mai vin mainealte fete daca nu raman singura si nu-mi place.ma chinui sa va citesc dupa tel siimi tot fuge ecranul asta ,e prea sensibil.

Meleea 38 Alexandru

Luni 13 iulie ne prezentam la spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

multi la zmeurici.
am trecut pe la voi sa va spun ca bebe din burtica este o fetita

13+ Minunea din burtica

Puisori

Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Mcrissa....o fetita ...SUPERB...sa fie sanatoasa si sa stea cat mai mult la mami in burtica. FELICITARI !!!

Meleea..deci maine dimineata bagam majorete la greu..pana atunci relaxare placuta in salon..e bine ca e liniste. BAFTA

s39 Eva Ilinca

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput