Mamici de zmeurici de iulie-august (71)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Adriana, ce centura ti-ai luat? si eu inca o port, si tare bine imi e cu ea. unii doctori insa nu sunt de acord cu ea...dar prea putin important, tare mult ajuta...Si sa o porti in continuare, o sa ti se retraga mai frumos burta. Eu pana nu scap de burta de tot, nu ma dezlipesc de ea, desi ar trebui sa imi iau alta, ca mi-e mare asta. Am si una care se poarta pe sub haine, pentru cand ies pe afara.

Noua ne-a cazut buricul in ziua a 9-a parca. Si am iesit afara la o saptamana de cand am venit acasa, deci, pe la 11 zile. Am stat 20 de minute...apoi 40...apoi 1 ora...si acum nu mai avem limita. Stam si toata ziua afara si ne plimbam, numai sa nu fie foarte cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

cu centura imi iau clar, ca scapi de senzatia ca iti cad matzele(scuzi de detalii,dar cica asa simti ) cand te ridici si te ajuta la miscare.Problema e ca nu sh de care sa imi iau, ce marime...din aia care se regleaza,dar...bo.Asa ca am lasat-o pe cand voi naste daca gasesc in spital de cumparat si daca nu sa ma uit sau sa intreb acolo ce sa iau???

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Lucialu asa e. Un vis devenit realitate.

Ce fel de centura v-ati cumparat. Eu nu mi-am luat dar as vrea sa imi iau una.

elena +36 Ana Maria & Matei Stefan AMR 5 zile

Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am dormit 2 ore jumate. bebe tot doarme...a mancat putin san in rest somn...incepe sa ma ingrijoreze cu dormitul lui asa de mult.
fetele la primul bebe, e normal...parca e un vis...nu realizati ce se intampla...nici cand e langa voi nu va vine sa credeti. eu si la al 2-lea am cateodata senzatia asta...eu inca ma simt vinovata pt. cum am gandit fata de el.
Euphoria eu il cantaresc seara inainte de baita, gol pusca, sau dupa baita, pe nemancate. odata pe sapt. fac chestia asta, ca sa nu ma agit prea tare. asa mi-a sugerat si dr pediatra, asa stiu si de la Marco. daca nu aveam cantar acasa, odata pe luna il cantaream.
Ramoncza notat numarul, trimit sms, doar sa-mi revin din somn.
Lucialu eu nu vreau un mamos...Marco nu este, sper sa nu fie nici bebu....sau poate o fi, din cauza ca l-am vorbit de rau...el ma rasplateste invers.

fug sa termin macaroanele cu branza ale lui Marco, ca-l aduce sotul de la inot. si la cat a slabit....acum trebuie indopat, nu gluma, ca pe gaste.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

fetelor eu am centura de la firma Sana , am gasit la centrofarm, neaparat sa fie cu arici , alea cu gaici nu-s bune, am avut la prima cezariana si era greu de pus, si eu tb sa-mi iau una mai mica ca asat adeja e mare, eu mi-am luat la inceput marimea L , acum cred ca trec direct la S
am vazut ca si aia la chicco au dar e mai scumpa 150 lei , asta a fost 40 lei , dar e foarte buna

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Adriana oare daca imi iau M o fi ok. Eu am burta imensa dar in rest nu sunt mare. Ajunge sotul acum la Centrofarm si i-am spus sa imi ia si mie una.

elena +36 Ana Maria & Matei Stefan AMR 5 zile

Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Fetelor, luati-va centuri ieftine, sa le puteti schimba. cum zice Adriana, cele de la Sana sunt ok.

Adriana, la mine a fost invers, asistentele super dragute, alea de la neonato, cu exceptia uneia, mi s-au parut cam repezite si nervoase. Ce pediatru ai luat? Recomandat de el sau aveai deja?

Giova, stiam eu ca seara...eu pana acum o cantaream dimineata, poate de-aia nu se misca deloc cantarul in sus. O cantaresc inainte de baita, sa vedem. oricum, vad ca de cand am renuntat la incercarea de a-i schimba formula, papa mai ceva bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

elena e ok nici eu nu-s mare , doar burtoiul era imens, la inceput o sa te stranga putin, dar dupa 2 zile o sa fie buna eu sunt in a 6 zi de la operatie si deja cred ca mi-ar tb un S

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Si eu de la Sana am si mi-am luat direct S . Deci sa o duc la spital cu mine?

37+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Nici un semn de la Meleea si Inutsa ? Or fi cu bebicii in brate?

s39 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput