Mamici de zmeurici de iulie-august (71)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Euphoria da eu notez cat laptic ii dau sila ce ora ca uit, dr pediatra mi-a zis nu mai devreme de 3 ore lapte praf, noi suntem mai mici papam cam 50 ml dar dupa 40 de min de san
canalele sunt ok, adica ma si mulg dupa ce papa ea si curge lapticnu mult dar e, daca apuc s adorm si eu cu ea macar o data pe zi se face laptic chiar se ineaca cu el dar tot nu se satura cred ca nu e gras
noi inca nu am iesit afara inca nu m-am simtit in stare, voi cum ii imbracati cand iesiti?
dr mi-a zis s-o scot dupa ce-i cade buricul...eu as scoate-o de maine , dar mai astept , maine ma duc sa-mi scoata firul de la operatie si dupa ai gata iesim si noi,
voua la cate zile v-a cazut buricul?

povestea nasterii ...sau ma rog ce s-a intamplat de cand s-a rupt apa si pana am nascut am inceput s-o scriu si s-o slavez , n-am timp sa criu tot odata sper in cateva zile sa termin

in orice caz am ajuns la spital la 12 si abia la 7 seara m-a operat, am stat 7 ore in travaliu cu contractii din 10 in 10 min dureroase de-mi venea sa ma urc pe pereti , si nu ma baga nimeni in seama , pe la 5 a venit dr dupa ce si-a terminat consulatiile si m-a controlat cica nu aveam dilatatie deloc si a zis ca acusi intram in operatie...acusi ca a mai operat 2 inaintea mea care asteptau dar nu aveau contractii....in fine
apoi cu anestezia am avut iar proleme nu a reusit deloc sa-mi puna epidurala, m-a chinuit aia de-mi venea s-o omor, cred ca m-a intepat de 20 de ori in spate , iar eu eram cu contractii de imi venea sa ma urc pe pereti...m-a apucat plansul si i-am zis sa ma lase ca mor nu mai pot si ea nu si nu...
apoi asistentele niste scraboase toate si le-am dat o gramada de bani la toate ...la reanimare eram 3 cu cezariana si ne-au lasat sa murim acolo de durere...a venit o singura data la ora 2 si ne-a oprit AC si a plecat ca era pre afrig si noi muream de cald din cauza durerilr...cam asta e va spun mai detaliat in cateva zile

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Adriana tu ai nascut la Elias. Ma sperie ce povestesti tu. Sper sa nu am ghinionul tau.

Giova nu stiu ce e cu mine. Parca nu simt nimic in afara de o mare fericire. Nu am emotii si tot ce imi doresc e sa imi vad copii sanatosi sa ii strang la piept.
Nu pot sa zic ca am uitat tot chinul prin care am trecut pt a avea acesti copii probabil nu voi uita nicioadata numai ca acum nu mai conteaza. Tot efortul ne-a fost rasplatit. Uneori am senzatia ca parca nu mi se intampla mie asa ceva. Cred ca nu realizez inca ce mi se intampla. Probabil voi reactiona dupa ce voi naste.

elena +36 Ana Maria & Matei Stefan AMR 5 zile

Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Jojo nah bravo!Maine te galerim
Giova o sa intelegi mai incolo la ce ma refer cu sensibilitatea...eu sunt in asc racOricum vei avea un mamos, vei fi personajul principal pt el si va trebui sa ai grija cu rolul asta
Offf Adriana imi pare teribil de rau!Of Doamne! S-ar putea ca pupa ta sa aibe puseu de crestere.Am mai scris eu si e ft bine descris la alaptare pe forum.Trebuie tinuta in brate nu ai ce face, scoate-ti din cap faza ca nu e gras laptele tau. Laptele tau e cel mai bun, toata lumea spune ca laptele de mama e cel mai cel,nu exista gras,slab...Scoate-ti asta din sistem ca te va face sa renunti la alaptat si e rau pt BBita.Ce poti face...mmm eventual sa te inlocuiasca sotul sau cine te mai ajuta macar pe timpul zilei cand trebuie sa recuperezi somnul intre 2 alaptari.Si fii calma,ca intr-adevar te simte.Oricine o tine sa fie linistit.
MC sa va fie de bine cumparaturile!Tare sosul tau!Important e ca vrea si isi da silinta.
Ramonzca multumim de vesti!Lasa sa steie acolo sub control decat sa fie acasa cu pregateli si Doamne fere de ceva rau!Lorelay muuuulta putere si rabdare!Va tinem pumnii sa fiti bine!
care stie sa faca sos de visine?Ca am cautat pe net dar inca nu am inteles magia.Vb de sosul de visine care se foloseste la mancare,mai pe la noi si mai pe la Ardeal.

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

da la elias am nascut..ca sa nu va mai zic ca e lipsa de paturi si aproape ca te dadeau afara din spital, era o fata nascuse pe 8 iulie si pe 10 iulie au trimis-o acasa iar ea abia in ziua aia fusese la bebe prima data , nici nu stia ce sa-i faca
nu va mai zic ca se vaita tot personalul, ma refer la sistente ca nu primesc salarile ca le taie nu stiu ce sporuri...ca nu aau ai aca nu au aia...vata , calmante ...cand ma chemau la toaleta care se face dimi si seara ma rugau daca am vata si comprese streile sa aduca ca ele nu prea au
nu va zic branula mi-au facut-o cu ac de lefant era asa de gros ca amcrezut ca mor de durere , mi-a zis aia ca face si ea cu ce are....
in fine a trecut bine ca suntem acasa bine si santoase
operatia nu ma mai doare nici burtica parac sunt ca noua

_

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

lucia gras slab cum o fi lapticul meu stiu ca e cel mai bun, nu osa renunt nici in ruptul capului, mi-am propus sa-i dau macar pan ala 6 luni asa cu completare, asa am facut si la Cezar si tare bine a fost , de tinut in brat enu pot s-o tin toata ziua ca ea asa ar vrea, cu toate ca mi-e draga de mor e o dulce...mai ales cand rade cu sanul in gura simt cum ma scurgtoata, dar tb sa pap si eu , sa merg la toaleta , sa dorm nu zic de curatenie sau altceva , de inlocuit nu are cine ca toata lumea e la casuta mai avem 2-3 zile si incepem mutarea, deja am inceput sa caram din lucruri asa ca trebuie sa ma descurc singurica, dar in maxim 1-2 saptamani o sa ma mut si eu cu ubulina si atunci o sa fie mai bine ca o sa fie si mama si tata cu mine , o sa-l am si pe Cezar de care mi-e dor de mor si ma gandesc la el si-mi tot fac griji pt el ....o sa fie bine...nah sunt un pic mai optimista acum ca doarme pitica

_

Mergi la inceput

inca ceva pt fetele car enasc cu cezariana
neaparta sa va luati centura postnatala sa-o puneti a 2 a dupa ce va dati jos din pat, o s ava\edeti ce bine e, eu chiar am dormit cu ea, si acum stau cu ea , ma strang cat pot de tare , sper sa se retraga cimpoiul mai repede (asta e vb dr) adevarul e ca mi-a ramas cam mare burtica
chiar daca doare cand o puneti va face bine, cel putin puteti s ava dati jos din pat si sa mergeti ceea ce e fff important ca sa va refaceti rapid

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Adriana, Doamne, ma sperie ce "aud"...Nu-mi vine sa cred ca am nascut la acelasi spital. :(((((( Ma mira mai ales ca erai pacienta lui, macar de asta ar fi trebuit sa te trateze bine. cu anestezia si la mine a fost nasol, nu nimerea, si m-a intepat mult, pana am cazut intr-o parte si am facut hipotensiune..dar in rest, nu am avut de ce sa ma plang prea tare. Ce-i drept, era destul de "liber" cand am nascut eu...:(( tare rau imi pare, iti zic, parca nici nu-mi vine sa cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Adriana, mersi de pontul cu centura. Nu stiam daca e ok dupa cezariana, si chiar imediat. Mi-am luat si eu una si sunt curioasa daca ma cuprinde .
Ai o fetita superba . O sa vezi ce bine va fi cu familia adunata in casa noua.

37+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

euphoria macar si-a spalat pacatele a 2 a zi si m-a pus intr-o rezerva cu 2 paturi, curata , langa bebelusi cecea ce era bine ca nu aveam mult de mers, cu o alta pacienta de-a lui care si ea astepta s-o opereze de luni dimineata

in rest a fost ok dr , a venit la noi in fiecare zi sa vada operatia sa ne incurajeze ...
in schimb asistentele sacrboase rau toate , alea la copii sunt ok chiar dragute, te ajuta daca nu stii ce ai de facut

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Mai ce micotim!Pup-o mama pe ea de voioasa
Adriana super ca te-ai mai optimit!Bine ghindit!Incearca sa dormi si tu acum daca ea doarme,fugi la patut.
Elena nici mie nu-mi vine sa cred ca am pui mic la purtator.E un vis!

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput