Mamici de zmeurici de iulie-august (71)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Miercuri dimineata la 7.30 ne prezentam la spital pt marele eveniment,Larisa are 3.177 si era foarte activa.
Am admirat o graviduta care s-a casatorit,casa de piatra!ai fost foarte frumusica.
Am inceput AMR-ul in ore .

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 38+ Larisa Gabriela
AMR 2 zile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reghi spune:

fetelor, cum se procedeaza cu epidurala?
am cumparat de la farmacie trusa, dar fara anestezic
se da oare din spital sau se cumpara si acesta?
eu nasc la Bucur si nu stiu cum se procedeaza acolo
va pup si nasteri usoare

37+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

wow, jojo, ce aproape e momentul! Nastere usoara si o bebelusa sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am pus si eu mancarea in cuptor, vasele in masina si hainele la uscat. Bb doarme de la ora 10, nu vrea sa se trezeasca sa pape, sanii ma dor...curg si el nimic. as fi dormit pe urma putin cu el, la noapte de nu...voi fi varza.
azi noapte, dupa alaptat a inceput sa caraie, sa sughita...eu am adormit instant...noroc ca s=a ocupat sotul de el.
Dim. era varza sotul, asa ca am dus eu pe Marco la gradi. macar e bine ca nu trebuie sa respecte un program la birou, merge cand vrea...ca de nu ....

Alinutza mersi de explicatii. si eu sunt curioasa cand vor aparea colicii. as vrea eu sa nu apara...dar nu cred ca se paote.
Blanca poate sta printesa si va fi un leutz cum iti doresti. eu eram cu DPN-ul in 20, nicio sansa sa-l fi facut leu.
Lucialu, eu si Clau suntem varsatori(eu mai a naibii decat el si foarte incapatanata si dacoasa). marco e capricorn, la fel de incapatanat si dacos ca ma-sa. Vroiam si un leu....sa ne luam la bataie toti, dar uite ca a iesit racusor....Sensibil e si marco...sa vedem acum ce caracter va avea Edi.
Flosideea frumoase pozele de la cununia civila. tare fericiti sunteti si ai fost o miresica super frumoasa.
Elenada te apuca nostalgia? in curand vine marea intalnire, iubirile voastre pt. care ati luptat atat...., of ca se ridica parul pe mine cand ma gandesc prin ce a trebuit sa treceti unele dintre voi.
Adriana draga de tine...sper sa-si faca cat mai repede un program si sa nu mai foloseasca sanul pe post de suzeta. Ai incercat cu suzeta? poate o accepta si mai scapi tu. Feonul e bun si la colici, asa-l potoleam eu pe Marco...ma bucur ca tine macar asta.
Hai Inutsa!!! sper sa nu chinui prea tare....
Jojo inca putin si vine marea intalnire.
reghi nu poti intreba dr? sau la spital? eu am platit 2 mil. la spital pe tot, trusa, spaga si anestezic.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

buna burtici!

apar si eu de la cumparaturi. Am luat asternuturi pentru bebe: pernuta, pilotica, fata de perna/pilota, si cearseafuri cu elasticut. Am mai luat si un reductor de cadita, foarte ieftin, ca stam prost cu finantele .

M-am plimbat ceva, si nu am obosit rau . Mi-am luat un suculet de portocale si m-am plimbat pe la magazine. Ma bucur mult ca am scapat de listuta LUNGA pentru bebe, si acum stau linistita ca atunci cand ma intorc cu el de la spital, o sa aiba tot ce ii trebuie.

AMR: Cantar - pe care il ia sora mea, Sterilizator- pe care il ia a doua sora, baby phone si umidificator (care nu gasesc cu aer rece, ci numai cald - voi de care ati luat si de unde?). Mai este si marsupiu, insa nu cred ca am nevoie chiar acum de el, nu?(adica, bebe e cam mic sa il tin in ala la inceput, nu?).

Ieri am ras de sot, care a aparut cu hainute de copil de 9 luni . era simpatic, ca s-a chinut sa ia el multe lucrusoare dragute, si nu i-am mai zis ca avem alte prioriotati acum, la inceput. Mi s-a parut dulce...

Va pup!

36 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui reghi

fetelor, cum se procedeaza cu epidurala?
am cumparat de la farmacie trusa, dar fara anestezic
se da oare din spital sau se cumpara si acesta?
eu nasc la Bucur si nu stiu cum se procedeaza acolo
va pup si nasteri usoare

37+ saptamani

ramona

Reghi eu am cumparat trusa + anestezic...si o sa intreb la spital cum sa procedeaza...inca visesz sa nasc totusi fara dureri si fara epidurala

s39 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

salutare fetelor!!!!

se pare ca lorelay nu vine azi acasa...dimineata s-a simtit extrem de rau fapt pt care sederea ei la hotelul % STELE - numit spital s-a mai prelungit cu cel putin o zi...este extrem de dezamagita si speriata....nu vrea sa nasca acum pt ca nu are totul pregatit insa...se stie ca bebicii nu asculta de nimeni...asa ca Doamne ajuta!!!

daca vreti careva s-o incurajati o puteti face cu un sms macar la nr. 0741 553 285.
Kiss you all!!!

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reghi spune:

Blanca, ce bine-ar fi sa nastem fara dureri si fara epidurala, sa tot nasti asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

reghi, mie si la prima nastere si acum mi s-a spus ca nu am nevoie de solutie anestezica, pentru ca are spitalul. insa tot mi-am cumparat. atunci am avut o fiola de NAROPIN de 20 ml. si acum am luat la fel. sper sa-mi ajunga.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

hello fetelor,

Greu mai tine omu' pasul cu voi...Noi am stat toata ziua pe afara, se pare ca ii face bine aerul, si cum nu mai avem limita de timp de stat afara, si a fost si mai racorica astazi, am profitat din plin. Acum doarme pitica mea, de vreo 3 ore, ar trebui sa se trezeasca sa papam...mi-e groaza cu mesele, tare o doare burtica dupa...:(( Ne-am mai linistit oricum , am vorbit si cu pediatra, si a zis ca e clar ca sunt colici, si o sa ma mai chinuie asa vreo doua luni...

Cornelia, stiu ca tu ii dau bebeului tot formula. iti notezi cumva cat si cand mananca? eu asa am primit indicatii de la doctor, si eram curioasa cat papati voi pe zi. A, si am renuntat la schimbatul formulei...Ajunsesem la 50% humana, 50% topfer, dar a inceput sa maraie si sa faca mofturi si sa scuipe biberonul, asa ca am zis ca nu e cazul sa fac experimente pe copil...asa ca ne-am intors la 100 % humana.

Adriana , esti ok cu sanii? Iti curge sigur laptic? Asa am patit si eu la inceput, nu o puteam dezlipi, si intr-un final mi-am dat seama ca am canalele infundate, si ea tragea si obosea si adormea de oboseala nu ca era satula. Si mi le-am desfundat, si la un moment dat s-au infundat la loc. Si eu o mai pun la san, cand e foarte agitata, nu ca as mai avea lapte prea mult, dar mai "ciuguleste" un pic plus ca o si linisteste. Eu verificam mereu sanii cu pompa, sa vad daca curge sau ba.
Cand ai timp si chef, sa ne spui povestea nasterii. Sunt tare curioasa si socata ca nu ti-a fost bine. La mine a fost o experienta super placuta, de fapt, stii, ca ti=am povestit in cele mai mici detalii. :(

Giova, tare ma bucur ca sunteti bine. Am inceput sa-mi fac si eu griji cu greutatea...de trei zile nu creste greutatea cu un gram...:((

Apropo fetelor, cand va cantariti bebeii? dimineata sau seara?

Mergi la inceput