Mamici de zmeurici de iulie-august (71)
Raspunsuri - Pagina 11
pogos spune:
adriana, asa a fost Ana mea. si vroia sa doarma in brate, cu gurita langa tzatza. primele luni asa am stat cu ea atranata, ca altfel cum o puneam jos tipa de ziceai ca o pun pe jar. si apoi treptat am reusit sa o las si jos. dar dupa saptamani bune...
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
AMR aprox 2 saptamani
alinutza78 spune:
aaaa..ca mi-am adus aminte ceva..tot se baga baba in discutii in care nu are experienta![]()
am vorbit cu doi neonatologi...unul de la cursul de primi ajutor (care e la Municipal) si unul de la Medlife. Si ii intrebam de lapte praf...si amandoi (fara sa se vorbeasca intre ei) au spus in principiu cam acelasi lucru: toate formulele de lapte praf au in prezent cam aceeasi reteta. Cei de la Milumil au primit reclamatii ca aveau cam multe glucide in formula si o parte dintre bebelusi se ingrasau artificial..si ca urmare au schimbat formula. In rest..ca imita sau nu laptele de mama, ca au sau mai multi nutrienti este in functie de reclama si interesele firmelor
. Eu intrebam cu ce hranesc bebelusii la Medlife in primele zile cand mama nu are lapte. Si tipa mi-a spus ca nu e o constanta: ca au trei variatiuni si pe care le apuca le da, chiar daca in ziua precedenta au dat alta formula: Aptamil, Humana si Nan.
Flosideea casa de piatra...frumoase pozele, si rochitica si gravidutza
Lucialu eu nu mai comentez nimic..Din cauza ca sunt o maaareee gospodina, mai mult pe la restaurante ne facem veacul. Asa ca stau o noapte la taifas si-ti povestesc peripetii si spete de nu-ti vine sa crezi
. Las' ca e bine ca te-ai mai descarcat.
Alinutza
s36 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Moniland spune:
Adriana, vrea un pic de iubirica.
Poate ca nu ai timp so chef sa stai toata ziua cu ea, dar cred ca vrea sa se simta ocrotita.
Flosideea, ti-am admirat si eu rochita mov. Casa de piatra! Vezi ca in livretul de familie doar 7 copii se pot trece, dar au varianta de supliment
. Oricum sunteti pe drumul cel bun. 
alinutza, si eu mi-am comandat cartea dr.Karp sper sa-mi ajunga in timp util.
37+
Laura Ioana
Irina Maria
ivanoiuadela9 spune:
Flosideea casa de piatra . Frumoasa mamicutza la cununie ... Noi nu am mai apucat sa facem actele ... o sa facem dupa si nunta si botez
.
ci la toate mamicutele si bblusii lor
Adela 39 sapt 
adrianafedorca spune:
am reusit s-o adorm...daca va spun cum...cu feonul...ii place sa simt aerul ala cald si adoarme imediat, dar nu pt mult timp
Moni as tine-o toata ziua in brate crede-ma dar trebuie sa dorm si eu ca altfel raman fara lapte si s-o vaz atunci ...trebuie s-o scot afara neaparat acum am pus-o in carucior in dormitor in fata geamului deschis,
ma duc si eu sa ma intind un pic macar juma de ora sa atipesc
tot vreau s ava spun pt fetele care nasc la elias daca vreti crema aia de lamedela pt sani PURE LAN de care zicea NUsy o au acolo de vanzare e 37 de lei, in salonul unde se alapteaza trebuie sa vb cu asistenta sefa ,ea se ocupa
pupici
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
alinutza78 spune:
adriana imi pare rau ca te solicita atat de mult bebelina
...multa rabdare iti doresc...si sa-mi dau si eu cu parerea..bebelina reactioneaza la sunet si nu la aerul cald. Incearca atunci cand plange sa-i shshiiii la ureche...poate ai succes si asa si nu e atat de solicitant
Alinutza
Eric Alexandru
CRIXIA spune:
Adriana, eu cred ca o chinuie colicii! Caldura corpului tau ii face bine, feonul, daca zici....Wrap ai?
Cri mami de
Ale ( 2003) &
+33 sapt 
adrianafedorca spune:
alinutza multumes o s-o incerc si pe asta , incerc orice numai sa faca nani si ea ca un bebelus
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
alinutza78 spune:
astazi sunt in verva...am muncit ceva pana la ora asta si am avut si ochiul activ la DC
am citit la gravidutzele de Iasi ca Inutsa se afla la a treia perfuzie de oxitocina si bebelina inca nu da semne ca vrea sa vina
Gooooo Inutsa

Alinutza
Eric Alexandru
Moniland spune:
Monica2008, pt ca Denis Stefan s-a nascut pe 8 iulie. Johnson's iti face surprize: http://johnson.desprecopii.com/
37+
Laura Ioana
Irina Maria