Mamici de zmeurici de iulie-august (71)
Raspunsuri - Pagina 20
Cornelia spune:
Giova, mie mi se pare ca Edi seamana cu Stefanul meu cand era bb ![]()
Uite-l aici pe Stefan bb: http://picasaweb.google.ro/cornelianis/Stefan_1#
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Giova spune:
Mie mi-a varsat bb rau de tot. a scheunat odata, l-am luat in brate si tot in sutien s-a dus laptele
. cred ca l-am indopat prea mult...a supt la san putin si i-am dat din sticla 80 ml, ce m-am muls. Poate si-a luat mai mult din san, caci curgea la greu....si a varsat surplusul. bine ca l-am auzit si l-am luat in brate, altfel poate se ineca cu voma
.
Cornelia ai dreptate, seamana Edi cu Stefan al tau cand era bb
.
Ema poate la voi nu va aparea egoismul asta, Milan e mai micut. vor fi alte probl., imi zicea un vecin care are 2 fetitze la diferenta de 1 an...ca tare greu e cu ele, ca nu se poate intelege cu niciuna. se bucura pt. noi ca marco e mare si intelegator...dar uite ca noi avem altfel de probl. cu acceptarea fratiorului mai mic.
merg si eu la
langa pui. profit ca Marco are inot azi si vine la 17:30. pe urma trebuie sa fac fata la 2
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
noce spune:
La multi ani, CRIXIA!

Nastere usoara si bb sanatos!
39+
Filip
dpn 20 iulie
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
ivanoiuadela9 spune:
Blanca000 contractii am in continuare dar nu chiar asa de dureroase ... deja am o presimtire ca se apropie
nici nu mai pot dormi noaptea de teama ca ma apuca ... ma trezesc la 2-3 noaptea si ma ia somnul la 7 dimineata ... azi dormi pana pe la 11 apoi plecai sa platesc niste facturi si ma apucara niste contractii pe strada de zisei GATA acum vine
.. am trecut si pe la servici si colegii mi-au zis ca pana vineri ei ma vad deja nascuta ca a inceput sa mi coboare burtica .
Euphoria mersi ca te gandesti la mine
. Lasa-mi pe PM adresa ta de mess ca sa pun pe cineva sa te anunte cand s-o intampla marele eveniment 

ca nu stiu pe cine sa anunt , nu stiu contul comun . Ce face Ioana mai are putin si face o luna draguta de ea 
cei la toate mamicutele si copilasii lor 
Adela 39 sapt
- Maria Luiza (18.06.2002)
CRIXIA spune:
Dragele mele 
Va multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea!
Sunt aici cu voi, doar ca pana la ora asta n-am reusit sa intru...mare lucru n-am facut, cel putin ziua pare normala, doar e marti, zi lucratoare
.
Alexia m-a tinut ocupata toata dimineatza, caci si-a pierdut primul dinte de lapte la canalizare, cand se spala pe dinti, si....jaleee mare, ca nu mai vine zana maselutza....
Pe bb2 nici nu prea am simtit-o azi, sper acum cand stau cu voi sa dea un semn! Cred ca m-a simtit pe mine tensionata, nu stiu de ce, ca doar nu vine nunta, dar undeva in adancul sufletului ma framant! Sau bb2 imi face cadou de ziua mea un pic de liniste!
Cri mami de
Ale ( 2003) &
+33 sapt 
Galarina spune:
Hello, hello!
Crix, la multi ani fericiti! Nastere usoara si bebe sanatos! Deci e jale cu dintisorii?![]()
Vazut poze, pupam bebelusii frumosi!
Meleea, ionika, felicitari dragelor pentru nastere, refacere rapida si laptic muuult!
Ionika, ma bucur mult ca sunteti bine amandoua, ati trecut prin multe emotii!
Inutsa tinem pumnii sa se termine repede si cu bine!
Noi inca bine, am circulat azi cu masina, dar parca aveam doo picioare stangi!
Mi-a si sters un pic un autobuz masina cand a luat o curba, am zis ca mor. M-am linistit repede ca mi-a fost frica sa nu-i fac rau lui bb!
Asa ca am hotarat sa nu mai conduc pana nasc dar nu cred ca o sa pot...
In rest bine...contractiile specifice, somn destul de ok, burtica micutza, probabil si bebelina micutza, o sa vedem noi la nastere, mai avem mai putin de 2 sapt
Va pupam!
Cristina
Alina spune:
Felicitari,Meleea!
Bine ai venit,bebe Alexandru!
Felicitari,Ionik76!
Bine ai venit,bebe Antonia!
La multi ani,Crixia!
Nastere usoara si bebe sanatos!
Cristina(mQQm),tare dragalas Oliver
si ce claie de par are.Seamana cu sotul tau,asa-i?Si fratiorii ce grija au de micut.Imi place ca l-ati scos deja la cumparaturi,si noi o vom face,eu o iau razna daca stau numai in casa si in gradina,imi trebuie imediat socializare.Vroiam sa te intreb,ce camera foto ai luat(pozele is f faine)?Si eu vreau una micuta,f buna si nu extrem de scumpa,nu m-am hotarit la care,dar in citeva zile trebuie ca sa-mi ajunga in timp util.
Mamilivia si Hera01,aveti niste bebelusi tare draguti,sa va traiasca
.
Lucialu,care fu restaurantul ala?Spune-mi ca sa tin minte sa nu merg acolo sa astept atit sau sa merg daca-s micii asa buni?!![]()
Pina venim noi in Timisoara mai este desi la un moment dat ne gindeam sa facem botezul lui bebe in Timisoara,avem familia raspindita in 4 colturi dar probabil ca de Pasti ne-am putea aduna acolo.
Cum mai stai cu contractiile?
Giova,daca zici ca Marco vrea pe caruciorul lui bebe,poti sa-i cumperi un kiddy board,cam asa ceva:
http://www.amazon.de/s/?ie=UTF8&keywords=kiddy+board&tag=googhydr08-21&index=aps&hvadid=2605906911&ref=pd_sl_4j8ii6rhs5_e
Aici mai sunt si carucioare pt frati,cel mare e in fata si are un scaunel dar nu stiu daca nu-i tirziu la voi,e in general pt fratiori pina in 3 ani.
Nu te mira ca nu-i darnic cu bebe
,nici fiica-mea care-i mai mare nu-i 100% dispusa sa-i cedeze jucariile
ca...poate i le strica.In rest,i-a dat cu drag mobila,lenjeriile si hainutele...tot pina la jucarii.
Alinuta,din pacate,se duse racoarea,azi e canicula si aici.Incerc sa nu ma pling pt ca sapt trecuta am avut 11-12 grade si nici asa nu-i prea bine.Ma bucur ca totul e bine cu bebita si cu tine,e maricel bine si daca ia cit e teoretic acum,300 g/sapt se face pepenas bine
.Las'ca-i ok 5 august,doctorul meu imi propusese si 4 august dar am ramas la 28 iulie,la cite contractii am si cine stie ce o mai fi,cind intrerup magneziul,sapt viitoare.
Fetele,mai revin io,pe inserate...seara minunata!
Alina,mami de printesa si
baby 
matcha-oana spune:
salut mamictze si garvidtze!
imi cer scuze ca nu am raspuns pana acum.pe data de 18 iulie ora 2 50 ziua l-am nascut pe leon
,3730gr,scor 9,un travaliu lung si dureros de 19 ore.
intradevar in seara aceea pe 16, mie mi se rupsese apa.revin cu m-ai multe amanunte cand o sa intru in rpogram,deocamdata inca nu m-am obisnuit cu mutrele lui fimiu
.
va pup si va multumesc mult de incurajari si sustinere.am sa pun si poze cu el ,data viitoare.pupici si revin cu foarte multe intrebari
38
leon