FIV 234
Raspunsuri - Pagina 9
bytzi spune:
catalina,suflet bun,dumnezeu te va ajuta pina la urma,ai trecut prin atitea clipe grele ..dar el te-a intarit sa mergi mai departe,stiu ca e f greu dar eu te stiu o luptatoare si sigur vei reusi 
bytzi
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
goggy spune:
| Citat: |
| Altceva ce sa va mai zic....mi-au aparut niste ganglioni la san, ganglionii de la subrat sunt de 5 ori mai mari, joi merg la control. Daca nu observau goggy si barbata'miu si nu incepeau sa ma frece la melodie nici ca mai mergeam la medic. Cam atat....va tin pumnii si va doresc numai bine. Catalina coltul meu de rai |
Aha! Bravo! Ma bucur ca te-ai hotarat. Vorbim maine
catalina2307 spune:
bytzulinule- nu stiu daca am sa reusesc in cele din urma dar stiu ca si daca nu se va intampla sunt linistita dintr-un punct de vedere. Am facut tot ce am putut, tot ce am stiut, tot ce a tinut de mine, am indurat totul strangand din dinti si plina de speranta. Mai mult de atat....nu prea mai avem ce face. Am spus-o de multe ori si am ajuns sa accept si sa inteleg un lucru. In lumea asta trebuie sa existe si femei care nu vor fi niciodata mame. Iar aceste femei trebuie sa accepte acest lucru cu intelepciune, cerebral si rational si sa inteleaga ca viata isi are frumusetea ei cu sau fara copii.
frank - saru'mana , sunt aici pe pozitii
. Nu am plecat niciunde. Da' si cand o sa plec
rahatu' prastie il fac.
goggy - m-am hotarat pe dracu. M-a vazut barbata'miu si a rezolvat problema fara sa stam prea mult la negocieri. Nu doctor, nu FIV. De data asta a castigat el.![]()
coltul meu de rai
elenada spune:
Catalina multumesc pentru urari si sper din suflet sa ma urmezi. Multa sanatate iti doresc. Ai grija cu ganglionii ca nu e de joaca. Tinem pumnii sa vii cu vesti bune de la control.
Pupici
elena
+37
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 4 zile
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
huski spune:
Catalina,, iti tin pumnii sa iasa totul bine la control.
Bafta multa! Astept vesti bune 

10+
iana_mari spune:
KORA relaxeaza-te ca in toamna va fi fiv-ul norocos
ALRAK sa fie cu noroc testul de maine
CASTELANA mult,mult succes
ELENADA si MONILAND veti fi un exemplu pt.mine 
FETELOR eu poimaine am doua eco si am mari emotii.
HUSKI cum te mai simti?
iana
10+ 

ALRAK spune:
castelana 
tin pumnii stransi pentru marea intalnire de maine. DD sa ajute sa fie lipiciosi.

ingeras26a 

fireyes

Miruma38 maine fac beta, mai am o speranta.

Dana bebe

Cristal1995 

Kora DD sa ajute sa fie cu reusita ,in septembrie 

Moniland 
asteptam printesele Laura Ioana si Irina Maria. Nastere usoara.

elenada 
tin pumnii stransi pentru 18, 
pentru Ana Maria si Matei Stefan. Nastere usoara.

frank 

catalina2307 sanatate multa, DD sa fie cu tine.

Iana mari 
succes la eco.
pentru burticutza cu gemenuti.

tuturor si sa aveti o seara buna
Doamne Ajuta-ne!
Delia21 spune:
Kora,deci in toamna ne facem galerie una altei

!Mi-ai facut o pofta de burtica si mie
.Mai ai putin de tot si iti vezi si tu minunile
.Moniland,se pare ca nu vrei deloc sa te desparti de burtica ta
.Astept si pozici de parinti fericiti de printese
.Tati ce zice?
KITTA spune:
Elenadavin si eu acum in miez de noapte ca o ursitoare buna cu toate urarile de bine, de nastere usoara, de prunci sanatosi. Moama, ce burtica mare, in rest nu te-ai ingrasay mai deloc, dai burta jos si o sa fii la loc.
Catalino2307 nu te las io singura pe aici, stai linistita ca mai trebuie sa fie si babe batrane si cu experienta (n-am mai avea-o!)pe aici....
Io nu prea am scris, doar ca am bagat o HSG luna trecuta si o histeroscopie luna asta (chiar azi!) la SANADOR si a fost super, fara dureri, dr. atent (v-am mai zis eu de el Dr. Cosmin Mihailescu scolit de Ion Ionut) si histero OK. Luna viitoare incep cu analizele recomandate de Avalonica mamica
In rest, al meu a obosit cu FIV-urile mele si mi-a mai dat un ultimatum, nici macar 2 ca sa fac si eu suma rotunda, adica 10....In rest, sunt deprimata rau, de aia nici nu am scris sa nu va deprim si pe voi.
Cand facem o intalnire in particoler, adica cu vreo 10-20 fete?Nu cumva 2307 inseamna ziua ta de nastere??? Sa nu te dai la fund de la o bere ceva
Io sunt pe aicilea, caci am terminat cu plimbarile prin strainataturi pana la sfarsitul lui august cand plec iarasi putin ![]()
cristal1995 spune:
Catalina: poate ma suni dupa ce mergi la medic, sa-mi spui ce ai facut... Si eu am avut, in ambele variante (sani+axile), nu cumva sa ratez ceva... La axile m-au taiat ( pe viu
ca nu a prins xilina), la sani s-au retras de buna voie dupa vreo trei luni... Te
si ma
sa fie totul ok...
Va pupic pe toate
Aly-"Sper sa ne fie de ajuns viata in doi"