FIV 234
Raspunsuri - Pagina 8
KoraPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Moniland Kora, cel putin mai profiti de vara asta, ca cealalata esti cu bebe la plimbare. |
Chiar asa ma gandeam si eu
Sa stii ca si eu abia astept sa ne anunti ca ai nascut, sa ne pove cum a decurs marea intalnire si neaparat sa vedem pozici cu fetitele tale cumintele. Doamne ajuta!

Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
elenada spune:
Castelana felicitari pt embrionasi. E clar ca ei sunt perechea ta.
Sa vezi ce fetita si ce baietel o sa ai. Tinem pumnii stransi sa fie lipiciosi si sa stea cumintei la mami in burtica timp de 9 luni.
Alrak te-a mancat pe tine rau cu testul de urina. Cumnata mea a facut doua teste si ambele au iesit negative desi era cat se poate de insarcinata. Fa testul de sange. Iti tin pumnii sa fie un test de sange pozitiv.
Miruma sper ca intr-o zi sa va vedeti toate visul cu ochii si sa va strangeti la piept puiutii.
Kora la toamna iti vei numara boboceii.
Va pup dulce fara exceptie
elena
+37
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 4 zile
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
frank spune:
alrak nu vreau sa-ti dau sperante false dar stai linistita pana la BHCG. doar testul de sange este 100% elocvent. mai asteapta inca 2 zile, stiu k e greu dar e muuult mai bine asa.
kora, poate e mai bine sa faci FET-ul in toamna, stii k se vehiculeaza ideea k vara nu prea este indicat, chiar daca este o superstitie poate are ceva baze reale.
castelana puiutzii sa-ti traiasca, sa se lipeasca si sa va veseleasca!

frank spune:
multumesc fetelor pentru raspunsurile in legatura cu analizele, banuiam k o sa trebuiasca sa le repet, poate nu chiar pe toate dar cele hormonale cu siguranta. macar sa ne hotaram sa mai incercam o data!

maria08 spune:
Elenada, Moniland: Vreau si eu sa va urez nastere usoara si bb-ei sanatosi!!!! Mai e atat de putin...cred ca aveti mari emotii!!!
Kora: Sa stii ca te urmaresc din umbra....poate vom fi colege in toamna!!![]()
Mari Lolutza: Sa ne tii la curent, sper ca esti bine!?
Va doresc tuturor o zi buna!!!
clipsy spune:
ingeras26 - cuvintele sunt de prisos
dana_bebe - nu au venit uratii desi a trecut aproape o sapt?
miruma - felicitari prietenei
ellanik - sa se faca mare bulina si sa stea cumintica la mami in burtica
castelana - maine facem galerie 

sa fie bebicii lipiciosi
sa te relaxezi pe seara la petrecere si fara
:)
korapop - o vara frumoasa si relaxanta si din toamna cu forte proaspete sa iei micutii acasica 
moniland - nastere usoara, micutele sa fie cumintele si ascultatoare
alrak - ti`am scris si dincolo...sure nu este relevant asa ca nu trebuie sa iti pierzi speranta. Beta este cel mai relevant test asa te asteptam maine cu rezultatul 
ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui KoraPop Salutare! Voiam sa va spun ca eu am amanat ET-ul cu puisorii nostri criogenati pentru luna septembrie ( daca va fi totul ok atunci). Azi la eco endometrul meu nu arata bine,desi pana acum cu ajutorul progynovei a aratat excelent. ingeras si eu as incerca in locul tau macar fiv pe natural sau cu o mica stimulare cum ai facut luna asta si ai avut doi foliculi frumosi. Poate sotiorul tau e de acord cu fiv pe natural ,in acest fel ai si sanse si nu injectezi hormoni in tine....Am o neclaritate in ce te priveste: tu ai facut luna asta stimulare usoara si au rezultat trei foliculi dintre care unul s-a spart. Ok. Dar tot luna asta voiai sa iti pui blastocistii. Nu inteleg de ce ai mai facut stimularea? Te intreb asa din curiozitate ca nu am inteles ce ai vrut sa faci.Iti doresc o vara frumoasa, cu multa dragoste si relaxare....si bebe 2 o sa vina el... ![]() Kora CARPE DIEM!(Traieste clipa!) |
Kora, imi pare rau ca a trebuit sa amani.
Luna asta am facut stimulare cu Clomifen pt ca initial nu aveam de gand sa-mi fac ET, dar dupa aceea m-am hotarat sa incerc si ET, poate imi cresc sansele.
Am avut 3 foliculi, insa s-a intamplat o ciudatenie: aveam 1 pe stanga, unde am trompa, care s-a vazut la 14mm, dupa care oha, deci s-a absorbit probabil, ca nu era nici corp galben... Cei de pe dreapta, 2 la numar, probabil ca s-au spart, 1 sigur, sigur, ca atunci cand m-am dus la eco incepuse sa se vada deja. dar pe partea unde nu am trompa, asa ca sanse de 1% in cazul meu = 0.
Incerc natural o perioada, ca sa nu-mi stric endometrul, dupa care voi mai face niste stimulari usoare si continui tot pe natural. Trompa stanga este permeabila, cel putin in decemrie era, iar la histeroscopie in aprilie, la fel. De fapt pot incerca si stimulare cu 75 de gonal 5 zile si dupa aceea natural, fara fiv. este posibil si asa. nu stiu inca, iau pauza pe bune. Sper sa pot.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
ingeras26a spune:
Moniland, dar stiu ca ati reusit sa va tineti puiutzii i burtik si tu si Elenada...bravo! super tare.
Nastere usoara saptamana viitoare!
si sa ne trimiti poze cu printesele!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
catalina2307 spune:
Elenada, Moniland - se apropie si clipa cea mare
. Sa va ajute Dumnezeu, sarcina usoara si pui sanatosi va doresc. Din toata inima.
Ellanik - cresti mama, cresti? Pup fata.
Vad fete noi....si ....ma deprima de fiecare data cand vad cate un nick nou la aceasta sectiune a forumului.
Castelana,Clipsy - bine ati venit si sedere cat mai scurta .
Frank - ai prins curaj si ai venit la noi?
Sa fie cu noroc.
ingerasule - nu o sa incep cu rahaturile tipice "lasa ca o sa fie bine" bla bla ca stiu ca te calca pe nervi
. Da io te pup si sper sa fie asa cum iti doresti.
alrak - tin pumnii stransi, tare , tare. Sa te ajute Dumnezeu.
Kora - cu toate divergentele noastre, sa stii ca imi pare tare rau pentru perioada asta nasoala prin care treci.
Chiar ma gandeam ca o sa ramanem numai noi doua la sectiunea asta si ca suntem in pericol sa ni se inchida conturile de catre moderatori
.
Despre mine, nimic nou sub soare. Luna trecuta s-a intamplat o minune. Am ovulat natural iar endometru a fost de 9mm fara nici o stimulare. Fapt pt care am bagat o IA. Prima si ultima. Stati linistite, cm a venit in forta. Dar am descoperit cum sa suporti mai bine esecul. Daca faci teste de sarcina din z2, ai ocazia sa vezi atatea negative ca te obisnuiesti cu ideea. Asa ca daca vine CM nu mai esti in stare de soc. ![]()
Nu pot spune ca nu sunt dezamagita. De fapt mai mult decat dezamagita , sunt obosita. Am obosit tare.
Am facut hormonalele de z3 si am FSH - 8,35, LH- -5,15 si Estradiol - 28!!! .
Initial am fost ingrijorata....dupa care am luat la scotocit analizele vechi si am vazut ca inaintea primului FIV am avut FSH -9,9 si LH -15,5 . La FIV 2 FSH - 6,5 , LH - 5,5. Dar estradiolul nu a fost niciodata asa mare. Altceva ce sa va mai zic....mi-au aparut niste ganglioni la san, ganglionii de la subrat sunt de 5 ori mai mari, joi merg la control. Daca nu observau goggy si barbata'miu si nu incepeau sa ma frece la melodie nici ca mai mergeam la medic.
Cam atat....va tin pumnii si va doresc numai bine.
coltul meu de rai
frank spune:
CATALINAAA chiar imi era dor de tine, iti simteam lipsa de pe forum, m-am gandit k poate ai mai facut vreo vizita pe la greci dar chiar sa lipsesti atat?!? am sperat sa vii cu vesti bune!