FIV 234

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Alrak, cand trebuie sa faci beta? a cata zi de la ET/ punctie esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

fireyes, eu am facut punctia in 2 iulie si ET in 5 iulie, deci azi, sunt in a 9 a zi de la ET.
Teoretic beta se face la 14 zile de la ET (cel putin asa scrie pe biletul de externare), insa practic, se poate face din ziua a 9-a a 10-a. Maine fiind ziua a 10-a , o sa fac si un beta.

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Am inteles, Alrak... nu vreau sa-ti dau sperante aiurea, dar sunt sigura ca stii cat este de relevant sure check-ul in conditiile astea... genul asta de teste (nu stiu precis de sure check) se pozitiveaza la o valoare de 25-50 unit hcg, ceea ce cu siguranta nu corespunde zilei tale de testare (in z10 ai un average de 25, dar poate sa fie si o valoare sensibil sub 25).
In plus, sansele sa fie gemeni (ca sa ai parte de o valoare mai mare si sa fie oarece sanse sa se pozitiveze testul) sunt extrem de mici in cazul tau...
Deci maine beta si moralul sus, ca e timp de jelanie dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

fireyes Multumesc.
Maine o sa fac beta. Mai cred intr-o minune.

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Alrak draga mea, linistestete.Este mult prea devreme sa iasa testul pozitiv, testul de urina ma refer.Stai cumintica ca pun mana pe si vezi tu ceti fac........iti tai toate testele. ce credeai?????In a 12 zi mergi si fati un test de sange si apoi vedem.Oricum testul la sange va iesi pozitiv.Nu fi suparata, chiar nu te gandesti ca este prea devreme pentru a iesi pozitiv testul??????Stai relaxata si continua activitatile "canapeloase" cum bine spune "cuscra "mea.va fi pozitiv vei vedea.
Cuscra maine imi aduci copilasii acasa.....eiiiiiiiii sa ai grija mare de ei, papa mult laptic, relax si daca te supara ceva da mi de stiri.Stiu ca vei avea embrionasi lipiciosi , care vor ramane la mami in burtica ....pan ala 9 luni.Draga mea toate rugaciunile mele se inalta spre cer pentru tine si viitorii "omuleti"
Ellanik pe burtici.
fetelor am asa un chef nebun sa fiu si eu in focuri......O zi buna si tate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

alrak - ai pus un pui in burtica ce vrei de la el mai lasa-i timp
sure check se pozitiveaza dupa valoarea bhcg >25 - asa ca stai calma- inca mai sunt sanse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Alrak: iubita, beta iese pozitiv la 14 zile de la punctie... Pozitiv in sensul de valoare mare. Ca de iesit pozitiv, iese si mai repede. In testele de urina eu nu am incredere... Mergi maine la un beta
Castelana: sper sa ai doi gemenuti lipiciosi si tot asa carismatici ca mami a lor
Va pupic pe toate

Aly-"Sper sa ne fie de ajuns viata in doi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Alrak, draga mea, nu te agita asa, cred ca e foarte devreme pentru test.... nu am experienta, ca n-am facut in viata mea test de sarcina, dar cek de sange e sfant...
Cu, sa te ajut? De aici sa-ti trimit ceva energii asiatice. Am intrat acum inainte de a iesi din casa sa trag un ochi, ce fac fetele cochetele si cand ce sa citesc, nuuuuuuuuuuuu nu poate fi concludent.
Continua sa stai linistita, papa ceva usor si poate un ceai de tei.
Maine la ce ora mergi? Te astept cu vesti buneeeeeeeeeeeee!!!!!!
Nu-mi da emotii, maine merg si eu sa iau bebeii, sper ca ma asteapta si ii ia mama pe amandoi.
Draga meaaaaaaaaaaaaa, Dumnezeu sa iti dea acest copil mult dorit!

Doamne Ajutaaaaaaaaaa pe Alrak sa aiba copilul ei!!!!

te pup si ai grija de tineeeeeeee!!!!!!!!!!!!
castelana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Salutare!
Voiam sa va spun ca eu am amanat ET-ul cu puisorii nostri criogenati pentru luna septembrie ( daca va fi totul ok atunci). Azi la eco endometrul meu nu arata bine,desi pana acum cu ajutorul progynovei a aratat excelent. Probabil e prea devreme , doar doua luni de la tratamentul FIV si organismul nu si-a revenit inca de la bombardamentul cu hormonii primiti in stimulare. Dr. Cocei a spus ca sunt a patra pacienta pe ziua de azi care pana acum raspundeau excelent la tratamentul pentru endometru si luna aceasta nu si dansa considera ca de vina sunt radiatiile solare...Aveam si un folicul de 13 mm azi in zi 11. Am hotarat ca in septembrie in functie de ce se va vedea la eco din zi 10-11 sa hotaram ce vom face. Dansa e sigura ca endometrul isi va reveni,puisorii stau bine acolo la congelator, vara asta pot si eu sa ma duc in concediu, sa ma relaxez si la toamna de ziua mea poate raman si graviduta daca DD vrea. Nu sunt deloc suparata, DD le aranjeaza pe toate.
Imi vine sa rad ca soacra-mea a spus inca de ieri ca mai bine sa nu pun embrionii luna asta pentru ca in 20 e eclipsa de soare si ne influenteaza negativ organismele. Eu i-am zis ca daca DD vrea poate sa fie eclipsa eclipselor si tot e bine , dar ea care tare mult tine la chestiile astea cu astrologia si influenta astrelor acum e tare fericita ca nu pun embrionii luna asta si ca am amanat pentru septembrie
Alrak bafta muuuulta maine la test!
Cristal ce mai faci fata draga, ai renuntat la cautarea unei mame purtatoare ( ca vad ca ti-ai scrimbat motto-ul )? Poate vrei sa mai faci o incercare,macar un fiv pe natural, ceva?
ingeras si eu as incerca in locul tau macar fiv pe natural sau cu o mica stimulare cum ai facut luna asta si ai avut doi foliculi frumosi. Poate sotiorul tau e de acord cu fiv pe natural ,in acest fel ai si sanse si nu injectezi hormoni in tine....Am o neclaritate in ce te priveste: tu ai facut luna asta stimulare usoara si au rezultat trei foliculi dintre care unul s-a spart. Ok. Dar tot luna asta voiai sa iti pui blastocistii. Nu inteleg de ce ai mai facut stimularea? Te intreb asa din curiozitate ca nu am inteles ce ai vrut sa faci.Iti doresc o vara frumoasa, cu multa dragoste si relaxare....si bebe 2 o sa vina el...

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Alrak, nu stiu ce sa-ti zic cu testul de urina din ziua a9-a. Si eu am facut unul si tot in ziua a 9-a de la ET cu blastocisti si nu eram sigura ca vad a 2-a liniuta. Era si parca nu era. Asa ca in ziua 10 am facut hcg si a dat valoarea de 444. iti tin pumnii pt maine.
Kora, cel putin mai profiti de vara asta, ca cealalata esti cu bebe la plimbare.
Castelana, tin pumnii pentru o lipeala puternica cu super glue.

Eu inca nu am nascut . Si voi sunteti asa dragute ca faceti galerie in fiecare zi , dar fetitele se simt tare bine in burtica. Oricum daca nu se hotarasc, saptamana viitoare le scoatem afara. parca vad ce mutre o sa faca .

37+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput