FIV 234

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns frank spune:

alrak te astept cu nerabdare!
fetelor eu am facut analizele pentru FIV acum 2 ani si jumatate. daca ma apuc iar de treaba o sa o iau de la capat cu analizele? ce ziceti, cine stie? mi-e tare neplacuta faza asta cu analizele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Frank , am mari emotiiiiiiiiii.
Si sotul meu are aceeasi parere despre stimularea in FIV, ,el a fost foarte bucuros ca dna dr. nu mi-a mai dat nicio medicatie si am incercat pe CM natural. Sa ajute DD sa nu mai am nevoie de stimulare sa reusesc acum. Referitor la analize si eu am oroare de ele, dar parca cel mai greu este cand vin rezultatele.Ce sa facem, trebuie facute, cum zice ardeleanul "musai ca de voie buna".
Ingeras si incredere in DD, ca stie EL dragutu' sa le rezolve pe toate.
Kora tin pumnii stransi sa fie cu reusita, Doamne Ajuta!

tuturor

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Buna seara dragelor,
Fetelor am trecut iarasi pe la prietena mea. Vesti bune.....SE VA CASATORI.M am inspirat din spusele voastre si "am intrat in ea" In dupa amiaza asta era tare fericita.....Faza nostima a fost cand mia relatat ca l a pus pe "iubit" sa o ceara din nou de nevasta.Cica plangea saracul ca un copil cand i a raspuns da, vreau...O mai ceruse el de nevasta dar...ea radea si raspundea mai vedem ceo fi....Asa ca......botezam, cununam.....numai bucurii da fie..
Castelana mai doare burtica????Bea multe lichide si mananca niste albusuri de ou fiert.Albumina ajuta.Eheiiiiiii ce o sa uiti curand de aceste dureri....
ALRAK va fi bine vei vedea si in plus nu tiai bombardat nici corpul cu Hormoni.
Kora tin pumnii strans Doamne ajuta
Ingeras, sotul tau are dreptate, te iubeste si nu vrea sa ti se intample nimic rau.Eu nustiu cate FIVURI ai facut dar...de ce nu incerci un FIV pe CM Natural?????La cat de mult te iubeste sunt sigura ca nu va dori sa te vada suparata si va ceda intr un final, nici nu trebuie sai spui ca doresti din nou s afaci FIV.El oricum va vedea cat de mult iti doresti un alt copil.Ajunge doar , cand te va intreb ade ce oftezi sau unde te gandesti sa ii spui cat de mult iti doresti un alt bebe, siti va spune singur sa incerci din nou.La mine asa a functionat....a zis nu categoric dar .....cand ma vede plangand si apsenta si cum ma uit dupa bebici pe strada cu ochii in lacrimi, imi spune imediat:Lasa iubi ca mai este putin si facem si noi.Si el nu este de acord cu tratamentele astea soc date de doctori, dar bunul DD va avea grija si de noi.
Iana ia langa pat ceva de "rontait" si primul lucru pe care il faci cand deschizi ochii papa ceva.Si eu am mai auzit chestia asta cu mancarea inainte de a te da jos din pat.
Alina stai in pat cat mai mult, fa numai ceea ce iti place si ce ai chef, fara efort, eu am remuscari ca nu am stat in pat si am venit de nebuna la munca, in stresul asta....si plus munca.
ellanik multi pupicei pe burtica.Ce fac gemenasii????Cand vor misca????
Va pup pe toate si va doresc o seara minunata din toate punctele de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Miruma eu nu am decat un bebic.Ei bine!Acest nazdravan mi-a aratat azi inimioara .Parca era o paietutza.S-a gatit pt mami.Batea inimioara si mami plangea ca o bleguta.Suntem ok in afara greturilor.
Castelana la mine greturile matinale tin de cand ma trezesc pana pe la 15-16 .Si in aceste ore nu pot nici sa ma gandesc la ceva de papa.Din cand in cand un iaurt si intr-adevar am sticksuri, covrigei, crackers langa pat dar nu isi fac efectul.
Ingeras imi pare rau.Stiu cum e sa vezi ca puii tai s-au dus.Si eu din 7 nu ma gandeam ca voi ramane cu 4 si sa se prinda unu.Dar asta a fost cel mai curajos si eu sunt fericita.Nu mai fii tristutza!
Kora sa stii ca si eu am auzit despre cat de "bune" sunt mediile de blasto de la noi din tara.Oricum tu ii ai micuti.Sa vezi ce bine va fi!
Castelana felicitari pt outze.
Miruma, ma bucur ca esti optimista.Asta este cheia.
Alrak ma gandesc la tine !
pt toate !
Salutari de la mine si de la bulina noastra haioasa.

6+

Mergi la inceput

Va pup pe toate

ellanik pentru tine si burtica.
Azi cand a venit sotul acasa, mi-a adus doua teste, dar parca mi-e frica sa fac test de urina. Mai vad maine, in ce stare sunt, ca azi am fost tare agitata.

tuturor si noapte buna

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Fetelor, pana azi la ora 10 dimi cred ca am trecut prin toate starile: robotica casnica, fac treaba de cand m-am trezit, cred ca am slabit de atatea emotii.
dar a venit marea veste, maine la pranz mergem sa luam frumosii acasa, deci azi plutesc, zbor, simt ca pot atinge cerul (de la et 35 cred ca nu-mi este greu, nu?) cant (avantaz ca-s singura si nu oripilez nuci-o ureche), valsez, scriu (voua evident).
Avem 2 embrioni red al dragostei noastre eprubetoase, smuloase!
Victorieeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! ura! ura! ura!, urale indelungi, ura! ura! ura!!!!!
Doamne Ajuta!

Kora, merci draga mea. poate am noroc si voi avea gemenii mult visati, un Tzutz si o Tzutza, merci si sa-ti fie gura aurita. Draga mea bafta azi, 14 aveai vizita la dr, sa vii cu vesti bune.
Doamne ajuta!

Huski, merci, merci, s-au iubitttttttttt si se pare ca s-au placut, ca si mie imi place de taticul lor (si lu' taticu ii place de mine...) maine ii aduce mami acasuca. ce burtica frumu ai...
Doamne ajuta!

Mari... nu stiu ce sa zic, nu am trecut prin ce treci tu, mmmm, imi pare rau ca esti asa, sunt la primul FIV si am cele mai mari emotii ale vietii mele, e cel mai greu examennnnnnnnnnnnnn, nu am avut vreme sa ma ingras la hormonarea asta ca emotiile au topit tot, incep in mare forma (de chec) transferul.
te pup si bafta, vezi ce zice dr,
Doamne Ajuta!

Dana bebe, sa stii ca asa e, doi voiam, doi embrionasi s-au facut si maine se duce mami cu tati sa-i aduca acasuca, ceeeeeee, gata cu hotele si figuri, de acum stau cu mami.
Doamne Ajuta!

Delia draga, asa e bine ca iti mai schimbi gandul si te relaxezi in vara asta, in primul rand bafta la examene!!!! Asa ca sa iesi cu coronita si tot promovat, ca la toamna ai treaba, da?
Si ai sa reusesti, sa iasa cu ochi!!!!!
Doamne Ajuta!!!!

Alrak draga mea, tot bine? nu te mai consuma, lasa emotiile ca scot batul la ele , ce le fac....mama lor, de ce nu te lasa in pace?
Nu mai mai doare burtica, poate si de cand am aflat de dimineata, stii azi sotul mi-a facut surpriza si nu s-a dus devreme si am stat amandoi ca la ora 10 am (locala de aici) a sunat ca eu eram nebuna de cap, de la 7 fac treaba in prostie: masini de spalat, am aranjat cateva dulapuri, ca eram convinsa ca de maine am treburi canapeloaseeeeeeeeeeeeeeeeeee si pofticioase. Si surpriza asistenta de la embrio a inceput cu sfaturi: ce sa fac maine inainte, ce sa nu fac...etc
Azi am zic ca mai ies o tura, poate ceva aprovizionari ca de maine gata cu distractiunea. hai ca maine vii si tu cu vesti bune, si eu cu bebeii acasuca si dupa ne conversam... Azi m-am rugat pentru tine daca totusi iti faci un test sa iasa cu 2 linii.
Doamne Ajuta

Ingeras draga mea, sa nu renunti niciodata la visul tau, dar trebuie sa te gandesti si la ce spune sotiorul tau. Are dreptate, el te iubeste si nu-ti vrea raul, toti hormonii astia nu fac asa bine in timp si Maya are si ea nevoie de tine. Vrea si ea o mamica ce zambeste si straluceste, nu sta mereu sa faca ceva teste.
Poate un pic de relaxare a organismului mult incercat de teste si testari, de injectii si pastile..., de analize si rezultate.
Sotul meu a acceptat cu greu sa mergem la FIV, cand a auzit tot ce trebuie sa fac eu.....mai ales ieri a vut o reactie cand i-am zis ca daca nu reusim acum refacem procedura in sept, mi-a zis stai, ne dorim un bebe dar nu cu pretul sanatatii tale, vedem ce iese acum si apoi mai discutam.
Bucura-te draga Ingeras ce ceea ce ai si poate intr-o zi cand vei fi pregatita fizic si psihic Doamne Doamne iti va face o surpriza sfindand tehnica si diagnosticul.
Te pup si vacante frumoase, soare, zambete zglobii de Maya si imbratisari tantre matrimoniale iti doresc.
Doamne Ajuta!

Frank, merci draga mea, fiind la prima incercare mergem pe ce spune dr, pe ET, maine la ora 14 avem marea intalnire, o sa ma pregatesc serios, azi ma fac asa mai frumu, parul valvoi, ca e singurul lucru care mi-l pot permite.
Pentru maine mi-au dat sfaturi fixe:
am voie maine dimi dus, nu vaginal si daca e pos doar cu sapun neutru, spalat bine bine apoi sa stau 10-15 min sub dus cu apa la gramada, apa, apa, sa se poata duce orice urma de sapunel. Pana la ora 14 cand merg sa urinez, nu ma spal local cu sapun, doar e bine doar cu jet apa sa spal orice picatura de urina. Apoi interzis maine creme, parfum, deodorante orice chimic ce poate atinge pielea si poate intra in contact!
Embrionul e "deranjat" de mirosurile puternice si de aceea maine nimic, se poate sa reactioneze si sa nu-i placa, cine stie, daca asa mi-a zis asa fac.

Doamne Ajuta!

Alina Iuliaaaaaaaaaaaaaaaa, cu stai draguta? hai ca de maine satu si eu cu tine, si daca vrei vb, sa treaca timpulllllllllllllllllllllll!!!!!!
Te pupu si ai grija de tine si de biluta.
Doamne Ajuta!

Cuscraaaaaaaaaaaaaa, cuscra unde esti? nu stii cu tine vb Miru, ce draguta esti si frumu, asa suvitata, ceea ce ma bucura e ca noi ne intelegem bine, stii mamele de baieti (eu) sunt mai ciufulite (o am ex pe mama mea care se poata diferit cu fratele meu cel mare referitor la sotia lui comparativ cu comportamentul vis-a-vis de sotiorul meu).
Ce cuscra cocheta am.... si cuscru auzi la el da tarcoale!!
sunt bine azi, nu ma mai doare asa burtica asa rau, foarte foarte palid, ieri am si refuzat sa iau ceva de durere am zis ca-s mai tare decat orice poate sa ma deranjeze, sunt mai puternica si punct, am zis, fara pastile!
Azi ma fac si eu frumu, poate ne ducem chiar la o receptie (e ziua Frantei) si trebuie sa fiu prezentabila (de fapt mai bine sa ies un piculet sa mai uit de stress si sa mai vad lume ca m-am cam izolat in ultima vreme )
Doamne Ajuta!

Ellanik, merci burtica frumu ce esti.
Da, babanoasele mele oute s-au iubit draga mea cu baietii si maine gata la pat cu mami. Sunt bine, plutesc acum si azi cred ca fac ordine si spal rufe ca sa nu ma apuce gandurile dupa (ma cunosc, ce ma mai mananca.... aveam cea mai aranjata camera in sesiune... plus, par si unghii.) saraca de tine cu greturile astea... stai ca te prind din urma si ti le iau eu, mai ai un pic de rabdare?
Te pup si pup burtica.
Doamne Ajuta!

Fetelor Elenada si Moni, la voi ma refer, voi sunteti in AMR-urile cele mari, suntem aici si aproape ca nastem si noi odata cu voi de emotieeeeeeeeee!!!
Tinem pumnii strans si Doamne Ajuta!
Nastere usoara fetelor!!!!!

Pup toate dar toate fetele, multumesc pentru incurajari si aprecieri, bafta la toata lumea!
Doamne ajuta!

Castelana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Citat:
citat din mesajul lui frank

fetelor eu am facut analizele pentru FIV acum 2 ani si jumatate. daca ma apuc iar de treaba o sa o iau de la capat cu analizele? ce ziceti, cine stie? mi-e tare neplacuta faza asta cu analizele!

Frank eu stiu ca analizele sunt valabile 6 luni, astfel incat cred ca va trebui sa le refaci.
Si eu sunt in aceeasi perioada de analize, insa eu incerc sa le grupez: cele de secretie intr-o singura zi si cele de sange la fel, respectiv cu cele hormonale.

o zi frumoasa va doresc!

iyoana

Viata e atat de rozzzz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iyoana

Citat:
citat din mesajul lui frank

Frank eu stiu ca analizele sunt valabile 6 luni, astfel incat cred ca va trebui sa le refaci.
Si eu sunt in aceeasi perioada de analize, insa eu incerc sa le grupez: cele de secretie intr-o singura zi si cele de sange la fel, respectiv cu cele hormonale.

o zi frumoasa va doresc!

iyoana

Viata e atat de rozzzz!

Subscriu la cele scrise de Iyoana, mie nu-mi mai repeta analizele daca erau "proaspete", asa ca uneori scapi de unele.
Bafta draga Iyoana, sa iasa cu noroc si... ochi la sfarzit!

Doamne Ajuta!

castelana

Mergi la inceput

Am facut un test sure check si a iesit NEGATIV
Se pare ca DD, a considerat ca nu este nici acum momentul sa devin mamica , dar eu imi doresc atat de mult ...

Castelana, ma bucur mult ca maine aduci bebicii acasa. DD sa te ajute sa fie lipiciosi si sa stea in burticuta la mami 8 luni si ceva, sa cresca mari si sanatosi.

Multumesc fetelor, mult de tot pentru sustinere si pentru ca mi-ati fost aproape. Chiar v-am simtit langa mine.

tuturor si sa aveti o zi luminata

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

Am facut un test sure check si a iesit NEGATIV
Se pare ca DD, a considerat ca nu este nici acum momentul sa devin mamica , dar eu imi doresc atat de mult ...

Castelana, ma bucur mult ca maine aduci bebicii acasa. DD sa te ajute sa fie lipiciosi si sa stea in burticuta la mami 8 luni si ceva, sa cresca mari si sanatosi.

Multumesc fetelor, mult de tot pentru sustinere si pentru ca mi-ati fost aproape. Chiar v-am simtit langa mine.

tuturor si sa aveti o zi luminata

Doamne Ajuta-ne!

Alrak, imi pare tare rau...Lasa, ca intr-o zi o sa fie bb, ai sa vezi. Stiu cat este de greu.
Se pare ca nu ma pot abtine sa intru pe forum sa vad ce faceti...

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput