FIV 234
Raspunsuri - Pagina 5
Dana_bebe spune:
ingeras - Doamne ce rau imi pare! of, of ce sa zic! imi e frica insa sa ma gandesc ce va fi cu embrionii mei 

castelana - se pare ca 2 ai vrut, 2 vei avea!

alrak - am emotii mai mari ca la mine - 

e drept ca la mine de prin ziua 7 stiam eu ca nu e bebe asa ca nu mai aveam emotii eram doar in asteptare.
mari_lolutza - la mine dupa bhcg mi-a venit la 3 zile CM, a fost normal, a durat 4-5 zile, iar acum luna a doua ma dor sanii de mor (am visat chiar ca sunt graviduta cu un baietel si proate de dr nu l-a vazut in burtica
), de venit trebuie sa-mi vina joi - astept inca. imi pare rau ca nu stiu mai multe ca sa te pot ajuta.bafta! dr ce zice?
KoraPop spune:
ingeras multumesc pentru incurajari....stiu ca azi cand esti atat de trista iti este tare greu sa incurajezi pe cineva si totusi o faci....
. Mediul de blasto e ok la Giulesti,doar ca asa cum stim pentru congelare e de preferat ( oriunde in lume) sa se congeleze embrioni cat mai mici. Blasto sunt minunati pentru atunci cand se face ET-ul....ei uite eu la blastocisti nici macar sa visez nu imi permit...Nu a fost sa fie acum, va fi atunci cand va vrea DD! 
Husky draga mea esti o scumpa ca intotdeauna!
Bebe e cuminte? Nu iti provoaca greturi sau alte simptome de gravideala?
Ma intalnesc maine la spital cu dr. Cocei.
iana tot raul....spre bine. Nu uita ca eu una mi-as dori tare mult sa fiu ca tine.....! Ai grija de comori! 
Fetelor eu azi ,ziua 10, mi-am facut analizele estradiol 440.6 si progesteron 0,394. Cred ca estradiolul este influentat de progynova pe care o iau din ziua 6 de cm si mai sper ca poate am si un folicul ca intotdeauna am folicul obtinut in mod natural... Maine am eco si ma voi elucida. Am mai facut azi examen de secretie,cultura fungi si urocultura, acestea asa de control, desi ma simt super ok.
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
Miruma38 spune:
Elenada mai ai putin si vei avea in bratele tale rodul iubirii....cadoul mult asteptat si mult visat...vei uita curand prin tot ce ai trecut si nui asa?????Ne vei dori la toate sa trecem prin ce treci tu......Sa dea DD sa fiti sanatosi cu totii , sa te bucuri de ei pana la adanci batraneti.
viitoare mamica 

Ingeras
nu mai fi suparata, bucurate ca sunteti sanatosi, ca sunteti impreuna, ca sunteti prezenti cand aveti nevoie unul de celalalt, ca priviti rasaritul in trei, ca viata va dat puterea sa treceti prin toate astea.....Lasa timpul sa treaca, dar nu prea mult...si iao de la capat fata draga.Stiu cat de mult iti doresti, de aceea fa o pauza un an, doi si revino ....Te asteptam aici...eu cred ca fivul fara reusita este ca si marea cu navigatorii...dupa ce stai pe ea, ii simnti valurile, puterea , misterul, te intorci mereu la ea chiar daca renunti pentru o perioada ti se face dor.....si te intorci.Relaxeazate, citestene doar, pentru o perioada si apoi , cand vei fi pregatita intoarcete.Incearca o stimulare usoara, sau.....dar nu renunta.Bucurate de Maya acum.Sa fiti sanatosi cu totii si indiferent ce decizie vei lua, nu uita ca viata se pare ca uita de noi cateodata dar cel mai important este ca intotdeauna isi va intoarce fata catre noi.
Ma rog ca DD sa isi intoarca fata catre toate fetele incercate de dureri sau nu si sa va dea harul cel mai de pret, harul de a aduce pe lume prunci sanatosi.
Delia21 spune:
Castelana,multumim de complimente
.Eu deocamdata ma pregatesc de examene,am 4,...incep saptamana viitoare,...in rest ma bucur de ocean in weekend si de odrasla mea de 3 ani si facem planui de vacanta pentru luna viitoare.Iar in octombrie-noiembrie....cred ca ne mai apucam de un transfer norocos.BAFTA MULTA si sa iasa cu ochisori la mataluta!!!!

castelanaC spune:
Ellanik, draga mea uite ce am gasit poate iti este de ajutor, saraca de tine, mofturica asta mic uite ce-ti face...

E bine sa stii ...
Greata matinala este numita asa deoarece apare imediat dupa ce te trezesti. Pentru a incerca sa scapi de aceata rutina neplacuta incearca niste gustari sarate, snack-uri, inainte sa te ridici dimineata din pat sau putina apa minerala; uneori poate fi de ajutor.
te pup
castelana
ALRAK spune:
castelana cum te simti, te mai doare burtica?

dana bebe , offfff

nu scap deloc de emotii, indiferent ce-as face
iti multumesc pentru ca esti "langa mine" 

mari_lolutza mie mi-a venit CM-ul dupa FIV nereusit, la 13 zile de la ET (a treia zi dupa ce mi-am facut beta). Cred ca trebuie sa mergi la un consult sa vezi ce-ti spune un medic despre aceasta reactie a organismului tau. Iti doresc mult succes!

tuturor si o zi luminata
Doamne Ajuta-ne!
ingeras26a spune:
Fetelor, 

nu renunt la lupta pt bb2. Renunt la facut FIV, pentru ca sotzul meu nu mai vrea, datorita invaziei de hormoni si a problemelor pe care mi le-ar cauza mie.
natural evident ca nu voi incerca sa sper, v-am mai spus eu voua, am o prietena care facea mishto de mine si-mi spunea ca la 80 de ani o sa vin de la baie cu testul de ovulatie ++ in mana... ![]()
![]()
![]()
Natural incerc, FIV daca mi-as mai putea convinge sotzul as face iar in toamna, dar sunt realista si din pacate stiu ca nu-l voi mai putea convinge, pt ca i-am promis "unul si gata".
Va pup mult si va tin pumnii.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
mari_lolutza spune:
DANA BEBE, ALRAK, multumesc de raspunsuri. Sinteti tare dragute.
O sa mai astept citeva zile, dupa care o sa sun dr., poate ma cheama la echo sa vedem ce se intimpla. Pupici multi si sa va ajute D-zeu.
frank spune:
ingeras, draga mea, ce rau imi pare pentru voi! si eu sunt exact in situatie similara, amandoi mai vrem copii dar sotul nu mai vrea FIV - hormoni, stres, etc. - natural nu se poate - trompe nefunctionale - asa k dak voi reusi sa-l conving despre FIV pe natural, bine, daca nu, mergem in trei mai departe, sanatosi sa fim!
kora si dana bebe, fetelor stiti bine k fiecare e cu sansa ei. noi pe forum ne ajutam f. mult cu informatii si sustinere morala insa ceea ce e valabil pentru una, nu este obligatoriu valabil pentru toate. calm si incredere maxima in sansa voastra!

frank spune:
miruma m-a amuzat tare faza cu incuscritul cu castelana, ha, ha ,ha, admir modul in care gandesti! asa si trebuie sa fie, pana vei reusi.
alina iulia sa stai de acum cat mai linistita, mai mult la orizontala fara efort, stii bine. eu sunt una dintre adeptele statului la pat dupa ET, la mine a functionat doar cand am facut asta.
castelana astept vesti despre puii tai si despre cand vei face ET. mergi pe blasto?
pup fetele dragi!