FIV 234
Raspunsuri - Pagina 4
brunadria spune:
elenada,te am citit de la inceput ,te admir pt tot ce ai facut..si nu puteam sa nu ti adresez cateva cuvinte, acuma ca se apropie momentul mult asteptat:iti doresc din suflet , nastere usoara!!
sa fiti cu toti fericiti si copilasii sa va aduca numai bucurii in viata!!
moniland, nastere usoara si tie !! te urmaresc sa vad daca mai scrii, stiu ca in momentul cand nu mai scrii se intampla minunea si printesele vor veni pe lume!!
sunteti exemplul nostru 
pe restul le salut si sa auzim numai de bine,sa reusiti toate , sa reusim toate ..
eu in septembrie sunt pe baricade!! startul la fiv 2 in franta!!!
ingeras26a spune:
Fetelor, eu am vrut sa fac o surpriza tuturor, dar se pare ca nu mi-a iesit. Nici familia nu stia, am vrut sa fac ET cu blasto congelati azi, dar nu am avut cu ce, din pacate...embrioloaga mi-a spus "au murit toti". Am obosit tare, nu mai pot, ma consum prea mult si simt ca viata mea o ia razna din cauza asta. Am luat hotararea sa invat sa traiesc asa cum suntem, sa ma bucur din toata inima de ceea ce am (nu ca pana acum nu m-as fi bucurat :)) si sa nu mai indraznesc sa sper mai mult, pentru ca nu fac altceva decat sa-mi fac rau.
Se pare totusi ca trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca mai mult de un copil nu se poate.
Asta este, eu renunt, cel putin deocamdata. Si cred ca iau o pauza si de pe forum...voi mai citi, pentru ca sunt curioasa ce faceti.
Va urez bafta multa, sa dea Dumnezeu ca toate sa va indepliniti visul. pup fetele dragi, le urez nastere usoara gravidutzelor.
Pup mult.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
ALRAK spune:
ingaras26 imi pare rau pentru vestea pe care ne-ai dat-o, cu embrionasii criogenati
.
Aduna-ti gandurile si Bunul Dumnezeu sa te ajute sa iei cele mai bune decizii pentru tine (pentru voi)
.
pentru tine si printesa Maya
tuturor si o zi luminata
Doamne Ajuta-ne!
KoraPop spune:
ingeras imi pare nespus de rau....foarte bine te-ai gandit sa iei o pauza de la tot si toate ,ai sa vezi ca in momentul cand vei fi multumita ,linistita si relaxata, DD iti va trimite si bebe2, sunt sigura de asta. Bucura-te de familia minunata pe care o ai! Sincer imi pare rau ca am deschis azi forumul,nu imi face deloc bine vestea ta tocmai acum cand ma pregatesc si eu....., dar ce o fi, o fi! Cu DD inainte! Ai grija de tine, de sotul tau si de Maya! 
alina iulia iti doresc din suflet ca bebe din burtica sa devina copilasul vostru multdorit! Doamne ajuta! 
ALRAK tin pumnii stransi! 
Castelana bafta maxima la gemeni
! 
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ingeras26a Fetelor, eu am vrut sa fac o surpriza tuturor, dar se pare ca nu mi-a iesit. Nici familia nu stia, am vrut sa fac ET cu blasto congelati azi, dar nu am avut cu ce, din pacate...embrioloaga mi-a spus "au murit toti". Am obosit tare, nu mai pot, ma consum prea mult si simt ca viata mea o ia razna din cauza asta. Am luat hotararea sa invat sa traiesc asa cum suntem, sa ma bucur din toata inima de ceea ce am (nu ca pana acum nu m-as fi bucurat :)) si sa nu mai indraznesc sa sper mai mult, pentru ca nu fac altceva decat sa-mi fac rau. Se pare totusi ca trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca mai mult de un copil nu se poate. Asta este, eu renunt, cel putin deocamdata. Si cred ca iau o pauza si de pe forum...voi mai citi, pentru ca sunt curioasa ce faceti. Va urez bafta multa, sa dea Dumnezeu ca toate sa va indepliniti visul. pup fetele dragi, le urez nastere usoara gravidutzelor. Pup mult. Ingeras, mami de Maya Campania noastra www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!! Infertilitatea este o boala!! |
Draga Ingeras, imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat!
Sincer e cumplit sa-ti faci atatea sperante si vise care, puf intr-o secunda nu mai pot fi posibile...
Draga mea, bucura-te de Maya si de ce familie frumoasa formati voi si Bunul Dumnezeu te va ajuta sa mergi mai departe.
Poate peste ceva vreme iti va da suficiente forte sa te ridici si sa o iei de la capat.
Pana atunci, sa zambesti in fiecare zi pentru ca sa stii ca soarele rasare si pentru tine! Fiecare raza de lunima, strop de ploie, fulg de nea, sau adiere a vantului are un corespondent. Incearca sa te relaxezi in vara asta si multa liniste iti urez.
te pup
castelana
elenada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brunadria elenada,te am citit de la inceput ,te admir pt tot ce ai facut..si nu puteam sa nu ti adresez cateva cuvinte, acuma ca se apropie momentul mult asteptat:iti doresc din suflet , nastere usoara!! sa fiti cu toti fericiti si copilasii sa va aduca numai bucurii in viata!! moniland, nastere usoara si tie !! te urmaresc sa vad daca mai scrii, stiu ca in momentul cand nu mai scrii se intampla minunea si printesele vor veni pe lume!! sunteti exemplul nostru ![]() pe restul le salut si sa auzim numai de bine,sa reusiti toate , sa reusim toate .. eu in septembrie sunt pe baricade!! startul la fiv 2 in franta!!! ![]() |
Multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase si iti doresc din inima sa ma urmezi. Bafta multa la fiv 2 sa fie o reusita.
elena
+36
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 5 zile Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ingeras26a spune:
va multumesc 
Kora, eu am avut blasto, embrioloaga mi-a spus ca sunt sanse de 50-60% sa reziste, tu ai embrioni, sansele sunt mult mai mari.
Plus ca, asa cum imi zicea o buna prietena, mediul de blasto la Giulesti nu se stie cum este...
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
castelanaC spune:
Alrakkkk, ce faci draguta?
Nu mai fi stresa si fii relaxata, asculta sotiorul tau care iti vrea doar binele.
Mai ai o zi si dupa mergi la test si sa vezi ce surpriza placuta va face uoletul fecundat, embrionat, ca-i place la mami acolo si vrea sa stea inca 8 luni, deci, profita de perioada asta ca stai si nu trebuie sa faci nimic, e o perioada canapeloasa mai speciala.
Maine iti tin aici de urat si daca nu stai cuminte te gadil pana razi.
Deci lasa emotiile, ca Miruma zice bine... he he he e timp de ele cand cresc dintii, sa vezi la scoala...
Doamne Ajuta

pe Alrak sa aiba puiul ei!
te pup
castelana
huski spune:
ingeras, imi pare tare rau....iti doresc tot ce-i mai bun pe lume, ai grija de Maya si cine stie, poate intr-o zi...vine si bebe 2 

Kora, tu sa fii optimista, m-ai inteles?!? Sunt cu ochii pe tine si cu mana intinsa sa te trag la odisee, ok? 
Bafta manine! Unde te vezi cu dna Cocei, la spital?
Castelana, sa-ti traiasca grasuneii, sa se iubeasca si sa aiba lipici si sa stea la mami in burtica 9 luni pline cu bucurii.
10+
mari_lolutza spune:
Fetelor, am si eu o mare rugaminte la voi. Cele care v-ati confruntat cu acel mucus maroniu la ovulatie, la o luna sau mai mult de la FIV, la cit timp v-a venit din nou ciclul? Eu am avut acel mucus maroniu luna asta, la 3 luni de la fiv, dar ciclul nu mi-a venit nici acum. Sint in a 32-a zi, am avut acum vreo 3-4 zile simptome de ciclu, dar n-a curs inca nici o picatura. Deocamdata nu mai am nici un fel de simptome si sint tare derutata.
Va pup si va multumesc mult.