FIV 234

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Kittooooo: daca e de intalneala ma bag si eu, da' pana in 30 ca plec. Uitasi sa ma mai suni azi Daca e ziua Catalinei e de rau: ca asta vrea barbati despuiati de ziua ei Am citit eu pe forum
Kora: septembrie sa fie luna cu noroc, a 9-a luna din an sa fie norocoasa pentru 9 luni...
Cu mine....hmmmm... cred ca mi-au ajuns atatea fiv-uri, cel putin pentru moment si asa spun ai mei, de acasa. Dar ma mai bate gandul ca dupa muuuuulte analize amanuntite (Avalon ), parca-parca as mai incerca unul, cu conditii insa: PGD, PolarBody si tot ce se mai poate face...
Cam atat...
Va pupic pe toate

Aly-"Sper sa ne fie de ajuns viata in doi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Alrak eu am facut Sure Check in z 10 si se vedea atat de pal linia a doua incat daca nu te chiorai...nu vedeai nimic.Si eu zic ca a fost devreme pt test de urina.Ma simt vinovata ca eu ti-am bagat fitilul.Doamne ajuta!Nu continua sa speri.
Castelana vesti,ceva?
Kora ce sa zic acu' cu eclipsa asta ca mi-ai bagat frica in minte.Ia intreaba soacra daca afecteaza bortzoasele, te rooog!!!
Catalina mi-ai lipsit!(Io-s curioasa cum a vazut goggy ganglionii.Ntz ntz!De sotz inteleg ca mai face un "control" dar ....sa vada altcineva?!Hmm!
pt toata lumea!!!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Kitta - io mi-s cu a mea zi. Si nu ma dau la fund da sunt in Predeal. Am terminat casa asa ca o iau pe Sheri si mergem vreo 10 zile sa ne limpezim creierii batrani si obositi.Da daca te bate gandu' si aveti drum dau berea.Daca nu, cand ne intoarcem.

Crystal - te sun joi dupa control. Si daaaaaaaaaaa, vreau barbati despuiati dar cu spermograma in dinti.

ellanik - hop si tu te bagi pe ganglionii mei. Pai draga mea, au asemenea dimensiuni ca ii vezi de la colt.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Hei, daca primiti si o bortoasa la intalneala, vin si io de-a rostogolu'! Abia astept sa va vad! KITTO, pe mine nu ma mai incape verigheta mea din 1992, dar tare as vrea sa mai imi faci o data testul, poate totusi apare si fetita mea cu codite... nu mi-ar displace sa ma vad cu 3 muciosi dupa mine...
Cata, cred ca sotul tau a luat masurile corecte si trebuie sa-l asculti. Si faci bine ca ai plecat sa te relaxezi, stresul asta nu-i bun deloc, din pacate pentru organism... Ai grija de tine

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Dragele mele,
va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase si pentru toata sustinerea, sunt noua aici si nu-mi inchipuiam la inceput ca-mi va scrie si mie cineva.
Azi mergem la pranz sa luam perechiuta noastra acasa, ne-am trezit amandoi de la 6 dimineata si ne-am bucurat unul de celalt, ca din noaptea ce vine vom fi mai multi in pat.

Fata de recomandarile citite pe prima pagina, mi se pare ca mie mi-au dat si altele in plus.
M-am gandit sa vi le spun si voua, mai bine sa fiti informate, nu?

-48 ore de la EM se recomanda repaosul total, fara activitati si fara miscari energice. poti face plimbari usoare, nu este necesara starea la pat non stop, dar atentie cand te ridici sau aseji pentru a nu contracta abdomenul!!!
-Apoi la non activitati intra si interdictia de a merge la shopping, chiar daca nu cari un capat de ata, dar deja e considerat de ei (cei de aici un efort), aceasta recomandare este si pentru a nu intra in contact cu prea multa lume in primele 48 ore care pot avea virusi sau mirosuri care deranjeaza embrionul fff pretentios si sensibil!!!!
-Repaosul pe cat posibil sa se mentina in primele 2 saptamani chiar daca ni se pare ca nu contracta abdomenul!
Sunt interzise cu desavarsire orice tip de exercitii.
Este interzisa palparea abdomenului sau presarea lui !
Atentie la asocieri alimentare pentru a nu constipa sau a nu avea diaree! (bineinteles nu picant sau atentie nu fierbinte, daca se poate o dieta cat mai echilibrata chiar daca iei vitamine!)
-Se interzice aici contactul sexual pana la confirmarea sarcinii, dupa dr poate sa dea sau nu "dezlegare"!
-La toaleta nu se sta pe vine! Este interzis, recomandabil cat mai comod pe "tron"!
-Bine inteles spalaturile interne interzise si cele externe sa fie pe cat posibil fara sapun (ba chiar se da sugestia ca sapunul intim sa fie foarte diluat cu apa si folosit mai rar, apoi multa multa apaaaaa!)
-Nu se cara greutati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! greutate este considerat chiar cateva Kg!
-Nu se calatoreste pana la confiemarea sarcinii.
-Se mai face o specificare (pentru ca aici strazile laterale au ffffff multe movilite de incetinire si mersul cu masina e un hop continuu) sa nu se mearga cu masina pe cat posibil pe aceste strazi, daca totusi se intampla, sa se faca cu o viteza fffff redusa si cu mare precautie!
Mersul in perioasa asta (pana la confirmarea sarcinii) trebuie sa fie calm, chiar foarte calm, si sa nu "zgudui" burtica/abdomenul, fara hop-uri si smucituri!
Hainele sa fie cat mai lejere, pentru a nu deranja abdomenul si pe cat posibil de bumbac (aceasta recomandare mi s-a facut de la inceputul tratamentului, pentru a evita alergiile hormoni/subst produse de corp prin transp la purtarea materialelor textile sintetice!)

Pe perioada urmatoare de 2 saptamani se recomanda cu desavarsire o viata calma, lipsita de stress!

Eu azi mi-am respectat recomandarile sa nu m-am dat cu creme si parfumuri inainte cu 12 ore de EM, ba chiar am egagerat si am facut inca un dush acum doar cu apa!!!!

Doamne ajuta la toata lumea, va voi scrie mai tarziu cand ne vom intoarce.

Va pup fetelor si Doamne Ajuta!

castelana in asteptarea embrionasilor ei dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Eu am incalcat aproape tot ce scrie acolo:

-48 ore de la ET se recomanda repaosul total, fara activitati si fara miscari energice. poti face plimbari usoare, nu este necesara starea la pat non stop, dar atentie cand te ridici sau asezi pentru a nu contracta abdomenul!!! La mai putin de 20 ore dupa ET am calatorit cu masina 12 ore Budapesta-Bucuresti... cunoasteti drumul "spre vest", nu?

-Apoi la non activitati intra si interdictia de a merge la shopping, chiar daca nu cari un capat de ata, dar deja e considerat de ei (cei de aici un efort), aceasta recomandare este si pentru a nu intra in contact cu prea multa lume in primele 48 ore care pot avea virusi sau mirosuri care deranjeaza embrionul fff pretentios si sensibil!!!!A doua zi am fost la serviciu unde am stat zilnic cam 10 ore... lucrez intr-o cladire imensa, de cateva sute de persoane... am mancat zilnic mancare negatita acasa...

-Repaosul pe cat posibil sa se mentina in primele 2 saptamani chiar daca ni se pare ca nu contracta abdomenul!
Atentie la asocieri alimentare pentru a nu constipa sau a nu avea diaree! (bineinteles nu picant sau atentie nu fierbinte, daca se poate o dieta cat mai echilibrata chiar daca iei vitamine!)Nu am stat la "pat" decat dupa ET, in noaptea ET-ului si in noptile urmatoare, dupa cum am scris mai sus...

-Se interzice aici contactul sexual pana la confirmarea sarcinii, dupa dr poate sa dea sau nu "dezlegare"!
-La toaleta nu se sta pe vine! Este interzis, recomandabil cat mai comod pe "tron"!
-Bine inteles spalaturile interne interzise si cele externe sa fie pe cat posibil fara sapun (ba chiar se da sugestia ca sapunul intim sa fie foarte diluat cu apa si folosit mai rar, apoi multa multa apaaaaa!)
-Nu se cara greutati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! greutate este considerat chiar cateva Kg!
-Se mai face o specificare (pentru ca aici strazile laterale au ffffff multe movilite de incetinire si mersul cu masina e un hop continuu) sa nu se mearga cu masina pe cat posibil pe aceste strazi, daca totusi se intampla, sa se faca cu o viteza fffff redusa si cu mare precautie! am sofat, am carat zilnic tot felul de genti cu acte, etc...

Mersul in perioada asta (pana la confirmarea sarcinii) trebuie sa fie calm, chiar foarte calm, si sa nu "zgudui" burtica/abdomenul, fara hop-uri si smucituri!De felul meu sunt mai "smucita", si asa am fost si dupa ET, eu cand merg nu pot merge normal, mai mult alerg... iar stilul de sofat nu-l mentionez, cred ca ceva stil "raliu" e tare potrivit pentru mine...

Hainele sa fie cat mai lejere, pentru a nu deranja abdomenul si pe cat posibil de bumbac (aceasta recomandare mi s-a facut de la inceputul tratamentului, pentru a evita alergiile hormoni/subst produse de corp prin transp la purtarea materialelor textile sintetice!)

Pe perioada urmatoare de 2 saptamani se recomanda cu desavarsire o viata calma, lipsita de stress!
Wow, asta cred ca a fost o incalcare flagranta din partea mea! Pai dupa ET esti cu nervii intinsi la maxim, hormonii isi fac damblaua... eu una am fost un butoi de pulbere cu un fitil extrem de scurt... si am tinut-o asa tot trimestrul 1 de sarcina...

Dar acum sunt Zen

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 20+

Mergi la inceput

Ellanik, merci draga mea, stai ca vin acuma, mai ai greturi? stai ca vei scapa de ele, una nu-ti mai las!!!!

Ianaaaaaaaaa, he he he o sa-ti tin companie cu 2 frumusei in burtica, ia sa ma vezi cum te prind din urma!!!!!!!!!! merci de sustinere!

Alrak, draga mea, tin si eu pumnii asa de stransi ca imi intra unghiile in carnita. Sa vii cu un rez bun si du-te fara stres!
Sa te ajute Dumnezeu si Maica Domnului sa-ti realizezi visul de a deveni mama in cel mai scurt timp!!!! Bafta azi si ai grija de tineeee!!!!

Moni si Elena voi sunteti in focurile marii intalniri!
inca odata facem galerie aici si daca ne permiteti nastem si noi toate fetele odata cu voi! Bafta si AMR usor! nastere usoara!

Delia, Kora, toamna se numara bobocii, relaxare in vara asta si sa veniti la toamna cu forte proaspete!!!!!

Frank, merci draga mea, acum sunt pe picior de plecare la marea intalnire!
hai si tu cu analizele si ne prinzi din urma!!! Dumnezeu te va ajuta sa iei decizia corecta!

Clipsy, merci ce galerie numeroasa, merci draga mea. Da aseara m-a relaxat ba chiar am facut ceva romantic (nu te gandi la sex) in drum spre receptie am decis ca poate e seara dinaintea marii intalniri si nu o impartim cu nimeni! Asa ca am mers amandoi intr-un loc linistit si nuuuuuuuuuuuu, n-am baut alcool, mi-a fost cu desavarsire interzis de la inceperea tratamentului. A fost dragut doar noi doi ca din seara asta suntem in... 4!!!!!

Ingeras te pup si sa ai o vara frumoasa!

Catalina, merci de urare, ar fi bine sa fie asa, sa ai gura aurita!
Stii cea mai buna prietena de la Bucuresti e nascuta in aceeasi zi cu tine, iar ca zodie majoritatea prietenelor mele sau amice bune de la scoala si servici erau leoaice!!! ca si mama, soacra-mea... Merci mult pentru ca m-ai bagat in seama... si felicitari pentru coltul tau de rai, imi plac florile si plantele la nebunie!!!
O vara frumu si relaxanta!

Fetelor va pup pe toate si sa auzim de bineeeeeeeeeee!!!!
Acum plec sa-mi aduc bebeii acasuca aici la cuibusor de nebunii!

castelana in asteptarea embrionilor ei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Avalon

Eu am incalcat aproape tot ce scrie acolo:

-48 ore de la ET se recomanda repaosul total, fara activitati si fara miscari energice. poti face plimbari usoare, nu este necesara starea la pat non stop, dar atentie cand te ridici sau asezi pentru a nu contracta abdomenul!!! La mai putin de 20 ore dupa ET am calatorit cu masina 12 ore Budapesta-Bucuresti... cunoasteti drumul "spre vest", nu?

-Apoi la non activitati intra si interdictia de a merge la shopping, chiar daca nu cari un capat de ata, dar deja e considerat de ei (cei de aici un efort), aceasta recomandare este si pentru a nu intra in contact cu prea multa lume in primele 48 ore care pot avea virusi sau mirosuri care deranjeaza embrionul fff pretentios si sensibil!!!!A doua zi am fost la serviciu unde am stat zilnic cam 10 ore... lucrez intr-o cladire imensa, de cateva sute de persoane... am mancat zilnic mancare negatita acasa...

Atentie la asocieri alimentare pentru a nu constipa sau a nu avea diaree! (bineinteles nu picant sau atentie nu fierbinte, daca se poate o dieta cat mai echilibrata chiar daca iei vitamine!)Nu am stat la "pat" decat dupa ET, in noaptea ET-ului si in noptile urmatoare, dupa cum am scris mai sus...

-Se mai face o specificare (pentru ca aici strazile laterale au ffffff multe movilite de incetinire si mersul cu masina e un hop continuu) sa nu se mearga cu masina pe cat posibil pe aceste strazi, daca totusi se intampla, sa se faca cu o viteza fffff redusa si cu mare precautie! am sofat, am carat zilnic tot felul de genti cu acte, etc...

Mersul in perioada asta (pana la confirmarea sarcinii) trebuie sa fie calm, chiar foarte calm, si sa nu "zgudui" burtica/abdomenul, fara hop-uri si smucituri!De felul meu sunt mai "smucita", si asa am fost si dupa ET, eu cand merg nu pot merge normal, mai mult alerg... iar stilul de sofat nu-l mentionez, cred ca ceva stil "raliu" e tare potrivit pentru mine...

Wow, asta cred ca a fost o incalcare flagranta din partea mea! Pai dupa ET esti cu nervii intinsi la maxim, hormonii isi fac damblaua... eu una am fost un butoi de pulbere cu un fitil extrem de scurt... si am tinut-o asa tot trimestrul 1 de sarcina...

Dar acum sunt Zen

Avalon 20+

Felicitari draga mea... bine ca nu au fost probleme.
Mie asa mi s-a recomandat, ba chiar subliniat!!!
Nici eu nu-s o calma de felul meu, sau linistita, am sa incerc totusi sa fac ce mi s-a recomandat.
Te pup si toate cele bune!
Ce bine ca s-au lipit bine bebelusii tai!!!!!!

castelana in asteptarea embrionilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit tuturor!

Cata, Goggy, mi s-a accelerat pulsul cand am vazut mesaje de la voi! Ma gandeam ca sunteti plecate prin vacante!

Goggy, ne-am vazut de 3 ori pana acum, nu mi-ai observat si mie ganglionii? Am si eu o gasca la axila, dar ma gandesc sa merg la medic dupa ce nasc.
Cata, tin pumnii pentru maine la medic si sa-mi spui pls ce ai facut.

Daca se lasa cu intalneala vin si io! Cand preconizati doamnelor ca sunteti in Bucuresti?

Ioana, esti bine?

Va pupa fata!

32+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Kita multumesc frumos pt urari. Sper din suflet ca intr-o zi sa iti spun acelas lucru.

Ce dor imi este si mie de o iesire in oras. Primiti si mamici la intalnire?

Castelana felicitari pt pereche. Sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi si lipiciosi timp de 9 luni. Cat despre recomandari nu am respectat nici eu nimic din ce e scris acolo.

Am mancat de toate am consumat chiar si alcool am colindat nonstop am si condus.
Cred eu ca de fapt e bine sa faci chestii care te relaxeaza. Pe unii ii relaxeaza statul in pat si vizionarea unui film bun pe altii ii relaxeaza plimbarile activitatea.
Nu cred ca e o regula.

Alrak azi ai testul de sange. Tinem pumnii stransi sa vii cu un rezultat pozitiv.

Pupici

elena +37 Ana Maria & Matei Stefan AMR 3 zile

Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput