FIV 234
Raspunsuri - Pagina 11
ALRAK spune:
Castelana
acum, cred ca esti deja cu BB-ii la purtator. Maicuta Sfanta sa te ajute sa fie lipiciosi si sa creasca mari la mami in burtica.
ellanik am fost de dimineata si mi-am facut beta, astept rezultatul, dupa pranz.

Azi dimineata am fost tentata sa mai fac un sure check, dar am renuntat, mi-am zis sa mai am rabdare cateva ore.Tu cum mai stai cu greturile si cu rezerva de castraveciori?

Avalon felicitari, ai trecut de jumatatea sarcinii.
pentru tine si pentru cei doi cavaleri. Apropos v-ati gandit la nume? Sarcina usoara in continuare.
ralucapaun sarcina usoara si 
pentru Natalia.
tuturor si sa aveti o zi luminata
Doamne Ajuta-ne!
ALRAK spune:
elenada multumesc mult. AMR 3 zile. Am niste emotii de parca eu as naste. DD sa fie cu voi. Nastere usoara.

Moniland nu stiu la tine care este AMR-ul , dar taaaaaaaaaaare mult le place printeselor in burtica. Nastere usoara.

(am trimis deja floricele pentru fericitele mamici).
Doamne Ajuta-ne!
fireyes spune:
Catalina,
, eram convinsa ca esti prin tari calde... trebuia sa imi imaginez ca nu ai stare
si nu-ti face griji, ca suntem mai multe care "sprijinim" bananaiala pe forum
Dar m-ai speriat cu ganglionii astia, de la ce apar?? cand te duci la doftor?
many_bani spune:
Cataaaaaaaaa, pe unde ai fost, mi-ai lipsit, te puppppppp

Kora, bafta multa in septembrie,
Fetelor eu va citesc zilnic insa nu am mai scris, va tin pumnii celor care sunteti in focuri.
Pupiciiiii
23 + 
Moniland spune:
Castelana, mult succes si sa-mi dai si mie emotii cand se apropie nasterea copiilor tai ![]()
Kora, sigur va arat poze cu fetitele mai ales ca stiti povestea lor inainte de a fi embrionasi.
maria08, am intrat in saptamana 39 ceea ce peste asteptari si mai ales la gemeni. Emotii am si nu am, sunt in faza in care nu realizez, cred. 
clipsy, multumesc. Fetitele au educatia din Austria mai ales ca au stat pana acum in burtica. ![]()
ingeras, sigur va arat poze cu fetitele. Iar la tine daca ai reusit odata natural sunt sanse sa o mai faci cel putin odata. Succes!
Catalina, a trecut timpul si nici nu-mi vine sa cred cat de repede. Nu am inteles mai nimic din sarcina asta.
Pentru mine a fost una tare usoara, exceptand sapt 9-10 cu sangerare. In rest a fost totul ok, acum de ex. scriu de la serviciu. Te pup si nu renunta. 
Iana, ai grija de tine ca uite se poate cu gemeni aproape de 40 sapt. 
Alrak, multumesc mult.
Astept vesti despre hcg, sper sa fie pozitiv. Si daca nu a fost sa fie acum sa stii ca poate fii data viitoare. La mine a fost la incercarea 5. Nici eu nu stiu AMR-ul meu
. 40 sapt ar fi in 29 iulie. Dr. meu e in concediu si se intoarce la serviciu luni. Daca nu nasc pana atunci, mi-a priomis ca programam cezariana. De aceea zic ca saptamana viitoare le scoatem afara.
Delia, fetitele se simt bine in burtica si nu le fortez sa iasa afara. Nu inca
. Le mai las sa-si faca de cap pana saptamana viitoare. Tati mi-a zis ca asa s-a obisnuit ca va avea doua fetite ca nu-i mai trebuie niciun baietel
. Dar 100% va fi doar cand vin pe lume. ![]()
38+
Laura Ioana
Irina Maria
brunadria spune:
Alrak,tin pumni stransi ,sa dea d zeu sa vi cu un beta mare..
apoi o sarcina usoara si bebei sanatosi..![]()
mult ,mult noroc..
tamaryllis spune:
Apelez si eu la cunostintele si experienta voastra: pe 10 iulie am facut ET cu 2 embrioni (morula). Pana ieri eram f optimista, dar acum ma bantuie pesimismul din cauza ca sanii au inceput sa revina la dimensiunea lor obisnuita si nici nu prea ma mai dor ca inainte.
Voi ce ziceti? La voi cum a fost?
2009 este anul in care voi reusi
!
KoraPop spune:
ALRAK tin pumnii!!!!! 
Catalina la cate probleme avem fiecare...chiar nu merita sa mai tinem suparari inutile,eu una sunt genul ca acu' ma enervez si peste 5 minute imi trece daca nu e ceva foarte serios
Sper din suflet sa nu fie nimic grav cu ganglionii, la tot felul ne putem astepta mai devreme sau mai tarziu de la atatea tratamente hormonale...Doamne fereste-ne pe toate...!
Multumesc fetelor pentru incurajari, tare multe sunteti cele care mi-ati adresat cateva cuvinte, sunteti mai ceva ca niste prietene adevarate, asta pentru ca fiecare de aici intelege si stie ce inseamna sa te zbati, sa faci totul pentru a avea un copil....Multumesc! 
Asa cum v-am spus si alta data eu cred ca in viata sunt perioade cand ii merge mai rau cuiva, i se intampla lucruri triste si parca totul e negru sau gri in jur, dar nu poate sa ramana mereu asa.Dupa perioade triste si in care parca nimic nu merge urmeaza cu siguranta o perioada frumoasa... Nu sunt deloc suparata ca nu am pus acum embrionii,sunt sigura ca DD le aranjeaza pe toate,am sa caut luna propice si atunci ii voi pune. Partea mai grea e cu nerabdarea...
Va imbratisez cu mare drag pe toate si va tin pumnii in tot ceea ce faceti! Doamne ajuta-ne pe toate!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)