Gravidutze si mamici de Cluj - 127
Raspunsuri - Pagina 5
Ioana13 spune:
Adriana, eu beau 3 in unu, ca mi-am uitat cafeaua acasa... Si eu m-am trezit bine...
Ada, are cabinetul pe Octavian Goga, in Grigorescu, pe unde umbla autobuzele...aproape de Hotel Napoca, la jumatate de statie de hotel. Iti spune la telefon adresa axacta.
Au venit rusii... deci nici de data asta nu sint gravida. Nu ne straduim asa tare ca la Patrick, dar vad ca nu se prinde.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Deci se intregeste valul 2 de . Mult succes, Ioana!
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ABSOLVENTE!!!!
elenuta23 spune:
neatza
euu m-am trezit asa bine, tot as fi dormit iar lui D ii trebuia sa ii citesc povesti ia eumuream de somn
acuma sunt ok, mi-am revenit, a papat iar eu gatesc, ii fac spanac , daca merg la el afara ma trimite in casa sa ii fac spanacul
multumesc fetelor pt grijile purtate
sa stiti ca nu ma omor cu treburile casei deoarece chiar daca as vrea nu pot sa fac,atunci aveam chef si eram bine dispusa sa sterg geamurile la usi
acuma abia m-am mobilizat sa fac papica si sa spal vasele
ioana ma bucur mult cavrei sa intri in gasca bb2
da Doamne sa se prinda repede
adriana
Elena , mamica lui Dragos Stefan si 31+
Gabriela77 spune:
Elena, sa inteleg ca Popeye nu s-a saturat inca de spanac?
Ioana, deci vii sa intaresti randurile, pai ia te rog munceste mai mult
Adriana, bravo pt tonusul bun!
Eu cu C suntem de groaza cat de fertili suntem, la Sara a iesit din prima, iar acum chiar in zile....nefertileCand ma gandesc ca altii se straduiesc ani de zile....CHiar glumea C ca regreta ca nu am incercat mai multca stie ce il asteapta, primul trrimestru cu greturi, ultimul cand iar nu e ok...Noroc cu trimestrul 2 cand e mai ok!
Va las, Sara ma innebuneste, cere continuu papa, banuiesc ca o fi de bine, cat de consistente sunt mancarurile astea de regim!Pa!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Alexa Ioana spune:
salut fetele. scuze ca dau buzna.
intru scurt sa va spun de un baietel de aici din cluj care are nevoie de ajutor:
http://adihadean.ro/2009/07/pentru-un-zambet-de-copil-orice/
vineri, in music pub, de la 8 seara...
o zi faina sa aveti !
antoni spune:
salutare de la noi!
Gabi-noua Miu de la Pedi ne-a zis mamaliga, avea diaree cronica persistenta, asa-i scria in fisa, deci eu zic sa incerci.si ii faceam cu branza de vaci, ii placea tare mult.
Ada-noi dupa ce am trecut de diareea aia am dat in constipatie, cica e normal dar si a mea tare mult s-a chinuit.medicul me-a zis ca trebe sa pape multe fructe si mai ales kiwi.si la noi chiar a tinut. si ii si placea.vezi daca merge.
Elenutza-vai,inca nu s-a saturat de spanac,hihi?eu deja m-am scarbit de el de cat gatesti.hihi,ce figura.lasa, bine ca papa!
Adriana-elan muncitoresc?dar ce mai muncesti atata?nu poti sta locului,hihi?vai, Alexia ce program de somn are?doarme la 10 dimineata?hm, norocosilor, noi dam trezirea in fiecare zi la 7-7.30.mai dormim o ora jumate de la 13-14.30,in schimb seara la 9-9.30 dormim deja.mie imi si convine asa ca seara am mai mult timp sa adun si sa stau cu sotiorul putin numai noi.
ma duc sa pap, va las, mai vin eu pe aici!
Meli+Timea-Larisa
cris_tinaus spune:
Buna fetelor,
Sper sa ma primiti si pe mine in club! e buna pt inceput ca mita o ?
Am o ghiocica de anul acesta din martie care e taaare cuminte si vesela si pana acum si sanatoasa(Doamne ajuta sa fie tot asa)
Deocamdata cam atat despre noi, vad ca sunteti cam toate mai experimentate pe aici asa ca presupun ca o sa va cerem sfaturile cand va fi cazul. O sa incerc sa va si urmaresc pe parcurs sa va cunosc mai bine (pana acum scriam doar la pagina de scutece a ghioceilor de anul asta si na`..pana ne-am obisnuit una cu alta a fost cam greu de urmarit forumuri si de pierdut vremea cu altceva decat cu broscuta)
tuturor
mami_alexia spune:
Meli, Alexia are un program ce mie nu-mi place deloc dar nu prea am cum sa i-l schimb. Se trezeste la 9, 9:30, 10 (si azi la 10:30), somnul de amiaza e pe la 15,16, pana la 18, 18:30 si seara adoarme pe la 23 - 00. Nu sunt multumita deloc de program dar asa si l-a format...
Cristina, bine ai venit la noi!!!
ABSOLVENTE!!!!
mami_alexia spune:
Meli, elan muncitoresc, insemnand ca am facut o ciorba delicioasa cu perisoare. In rest, profesional, caut, acum mai timid, din august, dupa vacanta, mai cu sarg.
ABSOLVENTE!!!!
iko spune:
Fetelor si Alexa Ioana va sris de baietelu care v-am povestit si eu ,macar a-ti accesat situl sa vedeti despre ce e vorba ca va vad atit de indiferenti ,nici macar nu comentati cazu .Poate vorbesc la nervi dar sint total dezamagita de voi, nu uitati ca si voi aveti copii si se poate intimpla cu ori care dintre voi
Multumesc celor care l-au ajuta pe Alex