Gravidutze si mamici de Cluj - 127

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

iko ai pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iko

Fetelor si Alexa Ioana va sris de baietelu care v-am povestit si eu ,macar a-ti accesat situl sa vedeti despre ce e vorba ca va vad atit de indiferenti ,nici macar nu comentati cazu .Poate vorbesc la nervi dar sint total dezamagita de voi, nu uitati ca si voi aveti copii si se poate intimpla cu ori care dintre voi

Multumesc celor care l-au ajuta pe Alex

IKO mamica fericita Szende-Irisz 31 10 2007

Iko, eu cred ca esti dezamagita demult de noi, nu ai mai dat pe aici, acum e doar o ocazie sa rabufnesti. Trista ocazie! Am citit blogul cind l-ai trimis, e teribil citi copii sint bolnavi! E teribil sistemul de sanatate din Romania! Nu noi il conducem, nu noi formam medicii...
Eu la servici aud de cite un caz teribil aproape in fiecare zi... dar nu pot trai doar plingind si comentind tragedii...
Ai vb la nervi, dar nu cred ca asa se face intr-o asemenea situatie! Ajuta-i pe parintii aia, nu ii incurca!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Iko, Ioana a exprimat intocmai si punctul meu de vedere!Ma indoiesc sincer ca ajuta la ceva niste comentarii!Daca nu am comentat, nu inseamna ca nu am citit!In schimb, comentariul tau e total deplasat!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Cristina, bine ai venit! Suntem aici pentru orice problema! POze cu pitica ne arati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

Da poate ca in locu vostru a-si fi reactionat la fel nu stiu,dar pentru mine e pentru prima data cind vad un copil atit de bolnav si pe care il si cunosc
Eu incerc sa ajut nu cred ca incurc ,si da fiecare reactioneaza cum crede nu sint eu in masura sa va judec reactia ,dar macar cit a scris mami alexia ma asteptam de la or-ce persoana ,dar se pare ca sintem diferiti ,"nu ca-ar ajuta cu ceva "dar s-ar vedea daca i-ti pasa de oameni de linga tine .
Dezamagita de voi nu am fost dar nu am vreme si energie sa stau pe forum
Si sa stiti ca au fost persoane care au reactionat "altfel" ca si voi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Iko, nu cred ca trebuie sa te superi pe nici una dintre noi. E dreptul fiecaruia sa comenteze sau nu si sa ajute sau nu. Chestia asta cu datul eu am mai intalnit-o in urma cu ceva timp pe forumul Cluj Rulz, atunci cand Elena le-a propus fetelor, dintr-un avant de prietenie, sa ne cunoastem mai bine, sa interactionam. Si i s-a raspuns dur cu ceva de genul "noi suntem o gasca unita, noi facem acte de caritate, etc". Atunci am simtit nevoia sa intervin si sa la spun ca prin actele de caritate nu te lauzi ci te bucuri atunci cand sunt facute, ca ele nu definesc un grup, ci isi ating scopul atunci cand sunt facute din suflet. Si ca si noi, la fel de bine, ne implicam in astfel de cazuri (asa cum s-a intamplat in preajma sarbatorilor, cand s-au strans cativa banuti la intalnire), in masura in care putem. Citim, chiar si aici pe forum, despre atatea cazuri. Unii sunt mai multumiti cand dau fara sa spuna si cred ca pana la urma asta e si idea. Comentariile nu salveaza pe nimeni. Inca o data, multa sanatate si sa auzim numai de bine.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Cristina, bine ai venit! Suntem aici pentru orice problema! POze cu pitica ne arati?

Poze cu pitica am vazut eu la semnatura. E frumusica foc, mi s-a facut dor de copil mic....

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Cristina bine-ai venit printre noi! Poze?
Eu nu ma bag in discutiile aprinse, sa nu va suparati....

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Cristina sa va traiasca goanga mica, e o dulce, m a aducat nostalgia dupa vremurile cand era si Victor mic
Va pup pe toate,sa stiti ca va citesc in fiecare seara,dar cu scrisul mai greu

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor, va rog din suflet nu dati in mine, dar eu inteleg ce a vrut sa spuna Iko, a mai fost un caz unde s-a cerut ajutor,am si scris chiar ca sa incercam sa facem fiecare ce putem, cred ca 10 ron de persoana nu-i mult, dar unde-s multi, se aduna, dar nu a raspuns nimeni...si eu reactionez, dar in tacere, ca si data trecuta a fost fara rost sa zic...eu numai o clipa daca ma pun in situatia acestor parinti, simt ca innebunesc,cred ca asta a simtit si Iko.sa nu fie cu suparare va rog, eu incercam doar sa explic, cum vad eu.pupici la toate!

Mergi la inceput