Gravidutze si mamici de Cluj - 127
Raspunsuri - Pagina 7
kitzy spune:
Cristina am vazut si eu pozici cu broscuta, Doamne cat e de scumpa asa micuta
Noroc c-am vazut ce-a scris Magda si m-am uitat si eu la poze, is dusa rau de vreo saptamana incoace
Sa va traiasca si sa creasca mare si sanatoasa!
Meli da, daca ii sa ne punem in pielea parintilor, am dat orice si oricat sa se faca copilul bine, si da, 10 Ron de pers nu e mult, dar cand citesti si pe forum atatea cazuri care cer ajutor, gandeste-te, sa dai la fiecare 10 Ron deja se aduna, si din pacate criza a lovit serios multe familii, poate si din cauza asta nu se baga nimeni, nu stiu....
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
kitzy spune:
Carina esti din Cluj?
Bine-ai venit printre noi, daca aici ai vrut sa ajungi
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
antoni spune:
Raluca-ai dreptate, dar nu e vorba sa ajuti fiecare copil, ca doar nimeni nu-si permite.dar ne mai luam cate o hainita, o gramada de chestii care daca te gandesti bine poate nu-i asa super musai si nu e chiar asa greu sa dai o data la o luna sau 2 luni, si deja ai ajutat cat ai putut la cativa copii pe an, in fine, cred ca intelegeti ce vreau sa spun.sper.nu scriu ca sa influentez pe cineva in vreun fel, departe de mine.doar ca ma pun in neputinta unui parinte care vede cum se chinuie un copil langa el, cum incearca sa lupte pentru viata,un copil nevinovat,unul care pentru cineva e lumina ochilor ...
sanatate multa tuturor,un pt voi!
Meli+Timea-Larisa
Ioana13 spune:
Nu e vb ca nu vreau sa il ajut pe Alex, nu vreau sa ma gindesc cum as fi in situatia parintilor lui, dar avem si noi multe pe cap, mai uitam... daca Iko ne-ar fi atras atentia inca o data mai frumos, sint sigura ca ar fi avut alt efect! Iko, asta am vrut sa spun cind am zis ca incurci... daca ne spuneai mai frumos, ne alineam mai repede la banca!
Eu m-am simtit pusa la colt si certata si obligata sa fac ceva!
Sint sigura ca daca ar fi fost vb despre copilul oricarei dintre noi, aici o includ si pe Iko, am fi reactionat instant toate... dar cum vedem atit de des cazuri peste cazuri... am fost mai putin implicate.
Iko, nu iti doresc, si nici uneia dintre noi, dar daca ai nevoie vrodata de ajutor, cere-ni-l. Daca vrei sa ajuti pe cineva, fa-o cu mai multa diplomatie!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
Ioana13 spune:
Gabi, mersi ca ai avut ginduri apropiate mie, m-am gindit mult daca sa scriu sau nu, prima data, dar si a doua...
Ioana13 spune:
Cristina, em vazut-o pe bebelina ta! Mi-a venit chef de bb mic... Ce brunetica e!
Era pe aiic o mamica cu gemeni! A nascut? Ca nu mai stiu... sau nu ne-a mai spus...
elenuta23 spune:
cristina, carina bine ati venit
iko ma abtin de a comentarii, insa fiecare face cum considera ca e mai bine, poate nu am comentat dar bani in cont s-au pus.
multe dintre noi nu doresc sa se afirme cu astfel de lucruri.
Doamne Fereste pe toata lume.
Sanatate multa si mult succes in strangerea banior
stiu e cumplit sa iti stii copilasul bolnav si mai ales sa te simti legat de maini si de picioare, am simtit-o pe propria mea piele mai ales cu sarcina aceasta.
va doresc multa sanatate tuturor
Elena , mamica lui Dragos Stefan si 31+
elenuta23 spune:
adriana
ioana p
fetelor azi am avut o zi tare grea si obositoare, dupa parerea mea azi a fost cel mai cald din vara asta
dar de dimineata ne=am trezit cu o diaree de toata frumusetea, iar acum seara se pare ca a facut si temperatura
sper sa fie ceva trecator, dupa ce s-a trezit a papt o farfurie mare de afine, care sper sa ii opreasca burtica , numai asta nu ne lipsea si noua
va sarut si va dorresc tot binele din lume
elenuta23 spune:
andreea ,eric
chipes baietel aveti
http://picasaweb.google.com/eric.rusu2007/EricInLunaLuiCuptor#5357987486256714706