Gravidutze si mamici de Cluj - 127
Raspunsuri - Pagina 4
elenuta23 spune:
gaby frumoase pozicile , nu se vede ca ti rau , sa itelleg ca acuma ti bine??????
tare schimbata e Sara, deja e o domnisoara
sanatate multa
adriana Feicitariii!!!!!, stiam ca esti o mamica de nota10
alex cred ca nu itiplacea nici tie tel iar micuta Tiadris te-a ajutat sa il schimbi
ioana nu zice nimik P, sta fara voi????
noi l-am lasat vineri pe D cu nasi pana sambatata la tara, nu a zis nimik, s-a comportat exemplar insa cand ne-a vazut s-a pus pe un plans saracutu, cred ca a ripostat ca nu l=am dus al nunta
meli cand ne puipoze cu Timeea????
paula a crescut ffff mult Stefan, ce trece timpul
co vacanta placuta, profitati de buni si reaxati-va
andreea,daria pe unde sunteti?????
Elena , mamica lui Dragos Stefan si 31+
mami_alexia spune:
Co, multumesc mult, mult.
Meli, da, l-am primit
Elena, ma bucur ca sunteti bine, dar sa nu te mai apuci de treburi serioase acum ca ai auzit ca esti bine!
Iko, multa sanatate lui Alex.
Am acumulat o oboseala in mine incat cu cat dorm mai mult cu atat parca-s mai obosita. Am dormit 2 ore langa Alexia si ma simt de parca m-a lovit trenul. Si a dat peste mine si o infectie urinara(pe care suspectez ca am luat-o din spital) si analizele dureaza o saptamana..si tot asa..
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ABSOLVENTE!!!!
Gabriela77 spune:
Elena, m-ai facut sa rad, sa stii...MI-e RAU, foarte RAU tot timpul, dar fac si eu eforturi macar in poze sa nu se vadaBine ca e totul bine cu printesa voastra!
Co, ce rasfat pe voi! Foarte bine faceti, pacat sa nu profitati de aerul curat si ajutorul de acolo! Cand se reface Sara complet, si noi mergem ultima tura la Deva, inainte de gradi!
ADriana, of, si de voi se tin scai beleleDEci zici ca oul fiert e ok?
Meli, mersi mult, credeam ca mamaliga nu e voie, incercam si din aia, desi nu prea e amatoare! NU te mai gandi la boli si alte grozavii ca oricum trebuie sa ducem ce ne e dat! Facem ce sta in puterea noastra sa-i protejam, dar sub clopot de sticla tot nu pot creste!
Ioana, ce fain ca e la munte flacaul!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Ioana13 spune:
Gabi, eu folosesc mamaliga pe post de ajutor la facut kk... nu stiu cit e de recomandata in diaree... dar daca zic doctorii...
DA, tare bine aratati in poze! Si vesele, parca nu ti-e rau, vb ELenutei(te pregatesti de vreun Oscar?)!
Victo, ce mareee a crescut Stefan!!! Si ce harnic!! Nu se luau gistele alea dupa el... mie mi-e atit de frica de giste!!
Adriana, ce e cu infectiile astea ale tale? Sa iti fie cald la picioare, daca esti mai friguroasa mai bine umbla cu ceva calduros incaltata, decit cu sandale... ca vremea asta ne da peste cap reglarea termica
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
Ioana13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana13 Gabi, eu folosesc mamaliga pe post de ajutor la facut kk... nu stiu cit e de recomandata in diaree... dar daca zic doctorii... DA, tare bine aratati in poze! Si vesele, parca nu ti-e rau, vb ELenutei(te pregatesti de vreun Oscar?)! Victo, ce mareee a crescut Stefan!!! Si ce harnic!! Nu se luau gistele alea dupa el... mie mi-e atit de frica de giste!! Adriana, ce e cu infectiile astea ale tale? Sa iti fie cald la picioare, daca esti mai friguroasa mai bine umbla cu ceva calduros incaltata, decit cu sandale... ca vremea asta ne da peste cap reglarea termica Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
Edit: Elenuta, bine zice Adriana, parca... sa nu te apuce harniciile acuma ca a zis dr ca esti bine... ca nu am mai intilnit o femeie atit de harnica... eventual mama, dar si pe ea o cert ca lucreaza mult!
M-am citat eu pe mine... cita stima de sine pot avea!!
mami_alexia spune:
Ioana, ce-i drept infectie urinara n-am mai avut de un an. In urma cu 1 si jum am avut vreo 3 , una dupa alta, recidivante, cu e-coli. Acum vreo jum de an aveam ceva cu colecistul dar mi-a trecut. Acum insa e infectie urinara, la ovare nu e nimic ca am fost la control si e ok. Dr a zis sa iau Uricol poate e o raceala usoara dar am luat o saptamana si nici o ameliorare. Maine imi fac analizele la Synevo, ca bineinteles la dr de familie nu mai sunt fonduri Dar sunt permanent cu papuci de casa, sosete acum vara nu port, insa nu mi-e frig la picioare. Sunt curioasa cu ce germene e infectia si daca a e-coli e clar de unde l-am luat(de la spital, cu Alexia - doar la mizeria din spitalele noastre la ce sa te astepti...)
Gabi, si mamaliga cu branza i-am dat, deci cred ca e ok.
Multumesc cui i-a dat lui Lore numarul meu
ABSOLVENTE!!!!
adab spune:
Ioana parca tu ziceai ca ai facut tratament homeopat lui Patrick pt. constipatie (sau pt. reglarea tranzitului). Cu ce ai facut? La ce homeopat ai fost?
Ioana13 spune:
Ada, da, si de 2-3 luni e f bine Patrick. El nu era constipat ci se chinuia tare la facut kk si facea tare. Acum e f bine. Am fost la dr Anca Ciugudean. Tel 0740.810.900
adab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana13 Ada, da, si de 2-3 luni e f bine Patrick. El nu era constipat ci se chinuia tare la facut kk si facea tare. Acum e f bine. Am fost la dr Anca Ciugudean. Tel 0740.810.900 Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
Nici Sara nu pot zice ca e constipata. Dar se tzine si daca nu face o zi, doua kk se formeaza un dop apoi pe care f.f. greu il scoate. Se chinuie saracutza de numa si plange pana se invinetzeste. Unde are cab. aceasta d-na dr.? Merci mult. Am s-o si sun azi.
mami_alexia spune:
Buna dimineatza!!!
Va invit la cafea, cappucino sau ce altceva va mai doreste inima
M-am trezit binedispusa si cu un mare avant muncitoresc Alexia inca doarme
ABSOLVENTE!!!!