Bucurii de sept - oct 2006 *168*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

dragelor,

nu stiu ce m-a palit, dar am o lipsa de focusare imensa. am senzatia ca incep o gramada de lucruri si nu termin nimic.

despre rezultatele dariei: analizele au fost cam deviate de la normal, mai tote, in special la sange. medicul mi-a zis ca e din cauza ca avea putin rosu gat (eu nu vazusem, ea nu se plangea de durere si nici nu facuse febra). mergem in continuare cu nurofen si ranitidina , iar daca peste o luna nu se retrage inflamatia de la glezna si schioapa in continuare (acum schioapatra doar dimineata)medicul propune ia injectia cu cortizon. iar eu NU VREAU asta!!!

asa incat am sunat azi la Dr mariana trifa, homeopat. citisem ca e buna. imi rasp asistenta, care imi spune ca ma pune pe lista de asteptare, ca programarile sunt facute pana in decembrie!!!ii explic ca este pt fetita mea de aproape 3 ani, dign cu AIJ si dupa se intrerupe legatura. mai incerc o data, suna ocupat. deja eram pe cale sa renunt. mai sun o data si imi spune asist ca ea nu poate auzi de copii care sufera si imi da un loc vacant pe 11 august!!! uraaa!!!cica atunci nu facusera progr ca tr sa fie in concediu, dar s-a decalat. abia astept sa vad ce zice dr, ca eu nu ma vad dandu-i ani intregi nurofen dariei.

tot azi am cautat si un kinetoterapeut bun. am gasit-o pe Dr. Tache de la spitalul floreasca, sefa sectiei acolo. are un cab particular si am vb ca de sapt viitoare daria sa inceapa un progr de unde scurte reci (nu ma intreb ce sunt, stiu doar ca ii vor face bine si articulatia are mai multe sanse sa se refaca in prop mare dupa per inflamatorie.

asa ca azi toata ziua, pe langa stat cu copiii, am stat pe net cautand medici. am senzatia ca n-am facut nimic, daca nu am facut mancare, calcat, spalat...

Ancutza, multumesc de recomandare. deja am facut o programare, asa ca o tin pe a ta de rezerva.

parca Eunice zicea ca a impartit copiii la bunici. cred ca te simti tare greu stiindu-i si departe si despartiti. acelasi sentim l-as incerca si eu. doar ca gandeste-te ca oricum nici unul dintre ei nu isi va aduce aminte de asta vreodata si, in plus, oricum sunt amandoi f bine ingrijiti si iubiti unde sunt.

multumim tuturor celor care ne-au apreciat pozicile. din pacate n-am reusit sa le vad decat pe ale monicai si ale lui lili (au pile, le cunosc). de copii nu mai comentez, ca si cosmi si vladone sunt bestiali. eu zic de mamici. dragelor, ce facurati sa aratati asa tinere si frumoase??? daca nu va stiam de cand aveati burtici, mai ca as crede ca nu sunt copiii vostri, cu asa corp ce etalati!

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

cateva completari: Gety, pupici, ma bucur ca matzishor este bine.

lili, itzyshor, toate gandurile noastre se indreapta spre sebi. transm toata sustinerea noastra. am hot azi la tel cu Alina sa merg eu in alta zi la sebi, asa vom avea o continuiutate.

Am inteles eu bine ca org o mare intaln cand vine Lexi? dati un anunt si pe tel, cine imi cunoastre nr, sau pe pm, ca daca am multa treaba si nu intru macar sa aflu cumva, ca mi-as dori sa vin.

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Roxana01, wow, ce ma bucur ca ai primit vesti bune. Si ca s-a inmuiat asistenta cu pricina!

Eu pun sanatatea inainte mancarii si dereticarii, asa ca mi se pare normal ca nu le-ai facut pana la ora asta. Numai ca trebuie sa faci mancare, macar pentru copii, ca noi, adultii mai ciupim diverse...

Spor la treaba!

Si eu trebuie sa merg acasa sa fac o "fupa" (supa), ca-i place mai mult decat "bos"-ul. A inceput sa aiba pretentii.
Nu prea a mancat bine zilele astea, asa ca o sa-i dau niste Pikovit si continui cu Imunice si B complex sirop.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,71.0,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Draga Roxana prin cate treci! Multa, multa sanatate Dariei! Ce bine ca ai gasit loc la homeopata! Ma bucur pentru voi. Doamne ajuta sa fie bine!
Si gandeste-te ca ai facut multe azi, programare la homeopata, ai gasit si un kinoterapeut si cel mai important ai stat cu copiii, ce poate fi mai minunat decat sa stai cu ei
Restul trebilor se fac ele, incet-incet ...!
pentru toti!

Eu ma apropii de inchiderea socotelilor pe ziua de azi, aci la serviciu ... ma pregatesc de plecare ... vreau sa dau o fuga prin Militari, pe la Miniprix si Fashion outlet ... ca deh, n-am copil, n-am barbat ... cum v-am spus imi fac de cap ...

Maine cand voi deschide netul sper sa citesc numai vesti bune

Sa aveti o dupa amiaza placuta, racoroasa si vorbim maine ...

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Fetelor, multumesc pt reprimire.
Am vb azi cu Andrea care era bucuroasa ca Sebi azi a mancat muult mai bine decat in ultimele 2 saptamani. Sper sa termine problemele lor.
Roxana,sper sa rezolvati pb voastre cu dr naturist si la kineto, uita ca mai sunt si oameni.. multumesc pt cuvintele de incurajare. Deocamdata s-a amanat plecarea copiilor cred ca pana saptamana urmatoare, dar asa e va trebui sa ii despart. Cred ca vreo 3 saptamani, inca nu stiu. Momentan ei stau acasa cu tati (care numara orele pana ajung eu acasa) si eu merg la serv. La serviciu am o perioada din aia infernala (incep pr teoretic la 8 dar eu merg de la 6, 7 ca sa ajung acasa la o ora normala).
Legat de intalnire: daca e in vreun weekend as veni si eu, in timpul saptamanii imi este imposibil. Va rog sa imi dat Pm cand aveti detalii.
La mare am stat ca si anul trecut 15 zile mai ales din motive terapeutice. V-am mai scris ca am avut pb cu Toma care a fost suspect de astm si care a avut episoade urate de bronsiolita, cu pufuri, cu medicamente aiurea, abia respira. Acum e bine. Si mai e si destul de sclifosit, o sapt ar fi fost anul trecut cel putin un calvar pt el, ca se acomodeaza mai greu. Anul trecut a intrat in apa abia in a 9 azi fara sa urle, si spre sfarsit s-a simtit si el bine. Anul acesta a fost muult mai bine cu el. Concediu..practic e mai mult pentru ei..cine a fost la mare cu 2 Duraceli dupa ei stie despre ce vb.
Gety, multa sanatate, sa va faceti bine repede!
Va pe toate!
O dupa amiaza placuta!

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare salutare.....credeati ca scapati de noi....nooo Dupa ce ieri ma prelingeam pe holurile spitalului azi am inviat...in seara asta mi-am pus si laptoapa in functiune

Fetelor va multuummeesscc ....a fost usor sa stiu ca este lume langa noi care se roaga.
Au fost ore infernale....groaznice.
Medicii au ramas socati....expresia lor" au operat o ureche de adult in miniatura"....nu le venea sa creada cata crescatura polipoasa a putut fi acolo.... si daca mai stateam 2 luni nici toti banii din lume nu mi-l mai salvau.

Acum ma cheama la datorie piticu da revin....

Itzy, Lili, Roxana, Eunice, Yoanna.....si la restul fetelor mii de

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

MEXXA ma bucur enorm pt puiutul tau ca sia mai revennit sa va intoarceti acasa cu bine si sanatosi

22+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
ASA CRESTE ANDREI http://lb3f.lilypie.com/dRalm7.png
BURTICA http://picasaweb.google.com/ciquitita7
ANIVERSAREA NUNTII http://dn.daisypath.com/F2Epm7.png
BEBICA DIN BURTICA http://tickers.baby-gaga.com/p/dev315pf_.png

Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu! Trebuie sa credem in Dumnezeu ca El va veghea asupra noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

iote, ca mai apuc si eu sa dau , deci va poftesc...

mexxa ma bucur mult ca Sebi isi revine bine si ca are pofta de papa! Sa dea Domnul ca peste o luna sa primiti un raspuns bun si sa nu mai ajungeti prin spitale in viata voastra!

Roxana ce bine ca ai dat peste o asistenta inimoasa si ai reusit sa faci programarea in august.

Katy bine ai venit printre noi! sarcina usoara si un bb sanatos!

eni multumim de urare! asemenea va dorim si noi voua. Ma bucur ca Toma e bine acum; de schlifoseala scapati voi, important e sa fie sanatos!

ancuta ai golit magazinele ieri?

lilico, silfido, vazut pozele de la mare! super dulce Vladone , de fapt e clar, cu cine sa nu semene frumos!

va pupic fetele si va doresc o zi minunata!

PS am vrut sa va pun cateva poze, dar nu mi se incarca pagina

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

am reusit pana la urma , asa ca, aici poze

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Buna dimineata

Ce bine, ce bine ca citesc exact ce mi-am dorit! Sebi e mai bine ... a mancat mult ... Doamne ajuta sa fie din ce ce in ce mai bine, si asa cum spunea si Ramo sa dea Dumnezeu "sa nu mai ajungeti prin spitale in viata voastra!". Sebicu si parintii lui cei curajosi! Dumnezeu sa va aiba in paza!

Eni ai un program ... mama-mama ... bafta multa si multa putere. Cele trei saptamani in care veti fi despartiti vor trece repede, si ce dulce va fi revederea!
La mare anul trecut a stat si "printeasa" mea 3 saptamani si la fel ca si Toma a intrat in apa in ultimele 2 zile. Acum sunt curioasa cum se va comporta anul acesta.

Ramo frumoase poze!!!!! Ca si protagonistii ...
N-am golit magazinele din pacate. Chiar nu stiu cum m-am abtinut , fara sa-mi cumpar nici o pereche de incaltari (fie pantofi, sandale ...) Eu am o dambla cu incaltamintea Foarte rara ma pot abtine ... cum a fost ieri de exemplu ... da' o sa-mi iau revansa la un moment dat.

Si acum sa ma laud cu odrasla mea care azi a fost foarte intelegatoare :
"Printeasa" mea imi spune azi dimineata la telefon: "Mami, am auzit o masina, e masina ta, vii la mine? Eu: "Nu, mami, nu vin decat peste 2 zile!" Ea: "De ce?" Eu: "pai sunt la servciu, trebuie sa-mi termin treaba si apoi vin" Ea: "Bine!" M-a surprins cat a fost de intelegatoare, de data asta.

Si cam atat deocamdata ... revin

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput