Bucurii de sept - oct 2006 *168*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Hellooo . Am ramas fara net zilele astea asa ca recuperez.

In primul rand ma bucur fff mult sa aflu ca Sebicu este mult mai bine si are pofta de papa. Andreea sper sa nu mai ajungeti niciodata in spital. multi.

Ramo sa sti ca nu se vad pozele....sa fie doar la mine problema???

Lilico vazut pozele de la mare....f frumoase

Ancuta sa si ca si eu sunt "obsedata " cu incaltamintea.

Roxana ma bucur ca ai reusit sa gasesti un homeopat si sper din toata inima sa ii faca bine Dariutzei.

Na ca ma nervozasi deja pe un nene vecin care la ora asta, cand doarme copilul s-a apuct de reparatiiiar mandra mea nu isi gaseste locul.

1 Anisor,2 Anisori,2 Anisori*
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Monica, si asta in conditiile in care vecina de sub voi reclama faptul ca tropaie Cosmina. Acum si-a pus dopuri in urechi si nu aude?!

Andreea, chiar ma bucur ca sunt semne de imbunatatire in starea lui Sebi. Sper din tot sufletul ca intr=o luna sa se confirme recuperarea scaritei.

Roxana, este super ca ati reusit o programare rapida la homeopat. Poate ca un astfel de tratament va ameliora starea Dariutzei.

Am vazut pozele de la mare si asta m-a facut sa fiu si mai nerabdatoare. Dudu ar fi vrut sa mergem si anul acesta tot la Arabella (la miss Millie, pe care am recunoscut-o intr-una din pozele voastre), dar pana la urma am optat pt Albena.

Monica, imi poti da te rog si mie mai multe detalii despre delfinariul din Varna? As vrea sa stiu care este programul si daca chiar merita sa sacrificam o zi de plaja. Cam cat ati facut pe drum?

Ramo, am vizionat pozele de la Felix. Vad ca mai sunt si alte bucurii carora le place sa se balaceasca toata ziua, ca si Dudu.

Eunice, bine ai revenit din concediu. Sa va fie de bine, am citit detalii si la subiectul despre Bulgaria.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Adriana pana la Varna sunt aproximativ 30 km.....cat faci estimeaza si tu, cred ca maxim jumatate de ora doar sa nu te ratacesti, este pe malul marii cum iesi din Varna spre Albena undeva pe dreapta. Programul este de la 10.30 si 12 sau 12.30 in afara de luni cand este inchis. Pupici sper sa nimeriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna, fetelor!

nu stiu ce se intampla cu netul, dar ieri cand vroiam sa intru pe forum imi dadea tot timpul "oops, this link appears to be broken". asta tot timpul. voua vi s-a intamplat?

Adriana, cine este Miss millie, ca nu stiu, chiar daca zici ca e in pozele noastre...si un sfat: daca plecati in timpul saptamanii, luati-o pe autostrada noastra pe mare si dupa pe langa mare pana la albena. noi am fost pe giurgiu, cu schita facuta de acasa, dar tot ne-am ratacit prin ruse si prin varna. si niste prieteni care au luat-o pe autostrada au ajuns facut mai putin timp pe drum, chiar daca teoretic sunt vreo 70 km in plus pe drumul cu autostrada. pt noi e mai facil asa, ca stam exact la iesirea asta dinspre autostrada.

Ramo, aveti o printesa foarte curajoasa, am vazut ca-i place tare mult marea si, zic asa, "sporturile extreme"! felicitari!

Katy, bine ai venit printre noi, cu intarziere! si sarcina usoara, asteptam sa vedem ce vom avea, nepot sau nepoata???

Mexxa, ce vesti mai aveti voi? sebi e bine? sper sa trec maine pe la voi. azi daria si victoras sunt cam muciosi si stranuta, nu-i mare lucru, dar nu ii pot lasa cu soacra-mea, ca m-ar trimite la spital cu ei.

ieri ne-am intaln cu Itzy si printesa in parc, dimineata. a fost foarte frumos, caci alina a antrenat mai multe fetite sa cante, sa spuna poezii, au dansat Alunelul, au facut trenul. Dariei i-a placut tare mult. din pacate m-am suparat, caci o tampita (si imi asum cuvantul) de femeie statea cu tigara aprinsa in locul de joaca, iar daria a trecut pe langa ea si a ars-o la mana. m-am enervat ca nici n-a zis nimic, iar cand eu i-am spus dariei, care se plangea ca o ustura, ca n-a fost atenta tanti, nesimtita a zis ca nu e vina ei, ca daria a trecut in viteza pe langa ea. n-am vrut sa ma enervez mai tare, ca-i spuneam eu cateva. oricum a plecat imediat dupa incident, dovada clara ca stia ca n-are ce cauta in locul de joaca cu tigara aprinsa. cum poate pretinde sa fie atenta o copila de nici 3 ani la tigara ei? mai ales ca in mom in care alerga daria, ea avea tigara la gura, a dat mana jos exact cand a trecut daria pe langa ea... ma rog, acolo nu se vedea chiar rau, asa ca nu m-am ambala. doar ca acasa semnul era destul de evident si arata exact ca o arsura de tigara.

cam atat. va pupam,

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Monica, multumim pt detalii.

Roxana, Millie este animatoarea bruneta cu parul strans in coada (apare intr-o poza, pe pod). A fost preferata lui Dudu.

Dudu are putin rosu in gat, nu a mers saptamana asta la gradi, iar de maine intram intro mini-vacanta de o saptamana. Vom merge la bunici, speram sa ne intoarcem macar mai odihniti.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mamici, eu sunt in febra pregatirilor... Mi-a fost groaza de ziua asta. Maria a iesit cu mamaia afara, iar eu incerc sa mai fac treaba prin casa. Ieri am scris si eu un mesaj de la servici, dar a picat netu' si l-am pierdut. Si-a revenit ulterior, dar am avut alte treburi.

Mexxa, ma bucura nespus mesajul tau. si tie si lui Sebicu si macar de data asta medicii romani si-au facut datoria.

Eu n-o sa am laptop la mine, dar sper sa ma intalnesc cu Lexi si princess cum ne-am propus.

Va pup pe toate, o zi buna...

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,71.0,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

am vb cu Andreea. Din pacate vestile nu sunt bune. de ieri Sebi e foarte iritat, nu reuseste sa se inteleaga cu el. Inteleg ca respinge ... scuze, nu stiu, ce Dumnezeului i-au pus acolo. e obosita si suparata pe cum evolueaza lucrurile, mai ales ca am inteles ca asa va fi cam pana joia viitoare... ce sa zic, m-a intristat vestea... sper sa reuseasca sa treaca cu bine de zilele astea!
pt Sebicu, sa se faca bine!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Ma scuzati ca scriu numa pe fuga da altfel nu am cum.
Mai devreme i sa facut un calmant....e jale cu durerile, nu le suporta deloc.....iar seara e cel mai greu ca se aduna si obosala de peste zi.

Joia viitoare i se va scoate mesa care este bagata pe canal pana la urechi...ca sa nu se infunde...nu stiu daca v-am zis ca are sapat un "canal" de la timpan pana la fostele oase ca sa se surga zeama osului....de la cum au fost taiate....

Ma simt tare aiurea...ieri eram atat de optimista,,,si azi
Mie si frica ca nu reactioneaza la tratment asa cum vor ei si sa trebuiasca sa il deschida iar.off sper sa nu trecem iar prin asta peste o luna.
Ma dor toate oasele....plus ca oboseala incepe sa isi puna amprenta.
Sper sa trecem cu bine peste tot

Va imbratiez

cam astea sunt postarile Andreei, la ajutor umanitar, de azi... sa ne rugam impreuna pt sebi!

Mergi la inceput

Roxana am vb si eu cu Andreea dimineatapentru Sebicu.

Imi pare rau de incidentul cu tigarea.Ma enerveaza la culme nesimtirea unora, macar daca ai gresit incearca si cere-ti scuze....offf.

Ramo am reusit sa vad pozicile....super frumoase si protagonistele la fel. O parte din ele, cele cu trenuletul cred ca le-am mai vazut. Ce bine ca ai curajul sa va duceti la un strand in Oradea, eu una nu m-as duce nici eu in Bucuresti dar sa mai bag si copilul in apa, mi-e frica sa nu luam cine stie ce minunatii ....am si eu fixurile mele. Aaaaa... baga repede reteta de "floare de colt" arata tare bine, cred ca este si tare buna.

Aseara Cosmi ce credeti ca facea in parc......numara petele de pe un catel dalmatian .

Sunt tare trista pentru Sebicu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna, am intrat sa va raportez o disparitie a mea din peisaj, motivata, plecam la niste rude. Iar pana acum nu am mai apucat sa intru. Am reusit sa citesc in diagonala si sa vad pozele Roxanei, Lilinei, Ramonei. Au mai fost si altele?
Sper sa fie totusi bine cu Sebicu, imi inchipui ca la ce infectie a fost acolo durerile sunt pe masura. Andreea, Doamne ajuta, sanatate!
Roxana, ma bucur ca ati prins programare! Sanatate!
Ancuta, am vrut sa te caut pe mess, am si intrat dar a trebuit sa ies, am fost solicitata Ma gandeam sa mai astept un pic, poate mai rateaza cumnata-mea vreun numar; daca nu o sa-ti dau datele mele pe mess ca sa-mi trimiti cartea si stabilim ce si cum
Itzyshor, Diana nu merge in patru labe, inca, dar se tine bine in picioare, tinuta de manute, merge chiar bine; e foarte activa, se rasuceste pe toate partile. Are doi dintisori, mananca de toate; inca alaptez... Nu e creata ca Narcisa, are doar cateva bucle...
Gety, multa sanatate; concediu placut!
Adriana, sanatate lui Dudu!
Monica, tare haioasa fu Cosmi!
Ramo, pune niste retete
Eni, bine ai revenit, baietii.
Uf, nu mai retin ce am citit; va pup, sper sa intru luni. Sa va pun niste poze cu fetele. Si cu Mathias al lui Lili Caci am reusit sa ne vedem.

Mergi la inceput