Bucurii de sept - oct 2006 *168*
Raspunsuri - Pagina 19
anangel_lexi spune:
Buna dimineata tuturor.
Eu sunt cam suparata pentru ca ieri am aflat ca s-ar putea sa nu-mi pot lua concediu de Craciun si Revelion ceea ce ar fi tare, tare nasol. Ar insemna sa fim doar noi 3, singuri cuc de Sarbatori si nu pot concepe asta. In fine, pana atunci mai e si o sa vad eu cum aranjez lucrurile. Macar in zilele libere oficial sa pot sa merg acasa.
Mexxa, ma bucur enorm ca ati ajuns la mare, se vede clar din poze cat de mult i-a placut lui Sebi acolo.
M-am uitat aseara la poze impreuna cu Maria si i-au placut si ei tare mult.
Festina, frumos sejur ati avut! Cum a reactionat Raducu la Disneyland? te intreb pentru ca as vrea sa merg si eu cu Maria dar am zis sa mai astept cativa ani, totusi. Ceva poze nu pui?
Ramo, distractie placuta in Croatia.
Cand plecati?
Xandrutza, lasa ca la anu o sa mai creasca fii-mea si poate o sa ma lase si pe mine sa respir putin, n-o sa mai stea agatata de mine non-stop.
Ia spune, ce bunataturi ai pregatit ieri?

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
GETY spune:
Lexi, fara bunataturi!
Princess, ce faaaaci?
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,70.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Gety
. Mai ai putin si-ti atingi targetul. Felicitari! Pe urma putem vorbi despre bunatati?![]()

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
lilina spune:
buna
ramo
festina,razboinica mea, bine ai revenit cu vesti
imi pare rau de Raducu, off varicela asta, noi am scapat,
ma bucur ca ati fost in Franta, o luna ???!!!
cum sa refuzi asa ceva ???
mexxa, ma bucur ca l-ai dus pe Sebi la mare, se vede clar ca era foaaarte fericit. 
lexi, of imi pare rau ca nu aveti concediu de sarbatori, daca eu voi avea, vin peste tine, sa nu va las singurei ![]()
gety, mult succes inainte cu dieta si felicitari pt kg pierdute, sa nu te lasi de ea

noi suntem bine, cred ca am scapat de varsat de vant, cred totusi ca nu vom face, mai avem un pic si facem 2 saptamani
Vlad a inceput sa aiba cosmaruri noapte, se trezeste si plange saracutul de el, aseara visa ca e o albina pe el si ii era frica sa nu il intepe, i-am zis eu ca il apar si ca nu intra nici o albina la noi in casa ca avem plase la geamuri![]()
fug sa ii dau sa manance si sa-l culc
sayonara
AJUTATI-L PE SEBI
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania
lilina spune:
am si eu o INTREBARE DELICATA pt mamicile de baieti:
Vlad e f interesat de "instrumentul" lui, stat toata ziua cu el in mana
si-l decaloteaza destul de des, se joaca cu el, in fine, stiti si voi
vroiam sa stiu daca si baietii vostri fac asta ? sau ar trebuie sa imi fac griji
ca eu am incercat sa ii tot distrag atentia fara sa ii interzic sa mai puna mana, ca sa nu devina o obsesie, dar deja a devenit si am inceput sa ii zic, ca o sa-l doara si nu o sa mai faca pipi, dar nu stiu ce sa mai fac 
astept parerile voastre
AJUTATI-L PE SEBI
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania
princess spune:
Salutare, mamici!
Imi cer scuze ca nu am reusit sa scriu nimic de cand ne-am intors de la mare.
Am ajuns acasa joi seara pe la 9. Vineri dimineata am fost cu Rares in Bucuresti, la Oftapro (am avut programare facuta inca din februarie la dr. care l-a operat acum ceva timp si nu am riscat sa o pierd). Rares a trecut cu brio toate testele la care l-a supus dr. oftalmolog. A fost exemplar de cuminte si de intelegator. A raspuns foarte frumos la toate intrebarile, iar cand i s-au pus picaturi in ochisori, nu a zis nici pas. In concluzie, ochisorii sunt in regula.
Sambata am aniversat-o pe mamaia sotului, care a implinit 87 de ani, iar duminica pe nepotel care a implinit 10 anisori.
De duminica Rares este racit, cred ca de la aerul conditionat a patit-o si am facut o noapte alba; luni a fost destul de marait si am ramas cu el acasa. Acum este mai bine, nu mai face febra si este pe tratament cu Ospamox si Humex.
Astazi este prima mea zi de lucru dupa concediu, bineinteles ca fara niciun chef de munca...Tot la mare sunt cu gandul, a fost atat de frumos...
Din urma nu am reusit sa citesc, dar sper ca macar pozele sa le vad in seara asta dupa ce imi culc puiul.
Pozele de pe Litoral chiar acum le incarc. Imi este foarte greu sa le selectez pentru ca sotul meu a facut nu mai putin de 1600 de poze
in cele 10 zile de stat la mare.
Promit ca revin cu poze putin mai tarziu.
Va pup cu drag!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
princess spune:
Lilina, raspund pe scurt: si Rares are astfel de obiceiuri, se joaca destul de des cu putulica, mai ales acum de cand este foarte cald si sta mai toata ziua despuiat prin casa. Si la baita se joaca, se decaloteaza singurel, se spala, se amuza foarte tare facand asta. Eu zic sa stai linistita si sa il lasi in pace pentru ca este normal pentru varsta lor. Acum isi descopera corpul. La noi mai este o faza: Rares este foarte curios cum arata respectivul organ la tati, la mami, la tataie, la mamaie
asa ca de-acum sa vedem cum o scoatem la capat cu ei...
RARES are...
princess spune:
POZE - LITORAL
Sunt incluse si pozele de la intalnirea cu Gety si cu Maria.
Gety, maine sper sa imi fac putin timp sa ti le dau si tie pe mess. 
Multumim anticipat pentru vizionare!
RARES are...
anangel_lexi spune:
Alina, mie imi da eroare cand incerc sa deschid linkul.
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI
princess spune:
Lexicut,acum sper sa mearga!
POZE - LITORAL
RARES are...