Bucurii de sept - oct 2006 *168*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Lexi, sa stii ca nici Maria nu vorbeste fluent, azi am aflat ca din "Tatal nostru" zice numai la final:"Amin". Dar se straduieste, pampersul noaptea i l-am scos ca zicea ea: "Nu pisita" si am incercat. A mers. De tetina nu stiu ce sa zic: trebuie sa va uniti fortele, tu si sotul tau ca sa o lamuriti sa renunte la ea.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,70.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

LA MULTI ANI Mira! Multa fericire sanatate si noroc alaturi de familie!

LA MULTI ANI Raluca! Sa cresti mare, frumoasa si isteatza!

LA MULTI ANI si primei bucurii David, asteptam vesti despre tine de la mama ta !

Lexi, imi pare rau ca nu v-a priit marea, care-a fost baiul?
Si Alex al meu e tot cu "nein" in gura, dar eu pur si simplu ma imbrac pe mine, pe Fabi si-l anuntz asa foarte calm:" Alex noi plecam acum, tu ramai sa ai grija de casa?" - el: "Nuuuu si Alex vineeee!!" in secunda doi e imbracat si incaltzat. Ideea e ca nu-l amenintz, vezi ca te las singur, ci vorbesc foarte firesc cu el. E numai o ideee, desi poate ai incercat deja, si nu functzioneaza. Succes pe viitor!

Gety, dar care-i problema cu Maria de-i pe cura de vitamine?
Si ai mei sunt in greva foamei, de cateva zile mananca doar peshte, dar nu-i bai ca-si revin ei.

Anca, te invidiez, mi-as dori si eu sa-i pot aduce pe parintzii mei incoace, din pacate nu se poate ca au prea multe obligatzii acolo acasa.Ai mei le duc dorul foarte tare, mai ales Fabi cand e suparat pe noi striga dupa bunica lui , scumpul de el.

Am plecat, tocmai s-au trezit pruncii

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Adina , am incercat si ce spui tu, si cand o intreb daca ramane singura acasa, stii ce-mi spune? "Da, raman acasa. Pa, mami, eu stau aici". Pun pariu ca intr-un an ma da si pe usa afara.
Doar mie nu mi-a priit marea. Asta pentru ca eu in general nu ma omor cu marea, prefer muntele. In plus mi s-a imbolnavit si Maria, a racit, nu stiu de la ce, o fi fost vantul, o fi fost apa, habar nu am si a facut si o diaree de la un porumb fiert. Cu diareea ne-am luptat o saptamana aproape, mi-era teama sa nu fi luat vreun virus, ceva. Din fericire am scapat pana la urma.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Perla de la mare:
Vila in care ne-am cazat se invecina cu o gospodarie cu gaini si cu un cocos falnic. Dupa prima noapte, dimineata pe la 5 ne trezim amandoua (si eu si Maria) din cauza cantatului cocosului. Maria ma intreaba:
- Ce se aude?
- Canta cocosul, mami.
Sta Maria ce sta, cocosul canta de zor si nici gand sa se opreasca. La un moment dat, fii-mea isi pierde rabdarea si striga:
- Mamiiii, opeste cocosul ala!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Buna dragelor,

Daca tot a zis Lilina ca e capitolul 'reloaded' am zis ca trebuie sa mai intru si eu sa mai dau un semn de viata.

Din pacate, Raducu are varicela ... si vad ca nu e singurul. Ne tratam cu Calamine si mixtura mentolata pe care am ajuns sa le urasc deja. Avem 5 zile de cand n-am mai iesit din casa ... e groaznic. Nu are asa de multe bubite dar unele bineinteles ca si le-a rupt si mi-e frica sa nu-i ramana semne ... are f multe pe fata. El deocamdata e cuminte, nu cere afara, i-am explicat ca afara e fff cald si de aceea stam in casa ca e mai racoare, nu se scarpina f tare. Cu toate astea, noaptea de sambata spre duminica a fost groznica, el nu putea sa doarma, transpirat, il mancau si bubitele, vroia tot in brate plimbat si numai cu mama bineinteles, nu stiu daca am dormit 2 ore adunate. Asta e, mergem mai departe! Sambata este si cununia fratelui meu si nu stiu daca o sa-l putem lua cu noi, imi pare asa de rau ... sa vedem ce zice si pediatra dar am inteles ca in perioada urmatoare, deci de convalescenta pot contacta f usor alte 'bazaconii' ... sa vedem.

Habar n-am de unde a putut-o colecta, singura mea suspiciune ar fi ca a luat-o de la Disneyland . Daaaaa, trebuie sa va povestesc cam multe de cand n-am mai intrat pe DC.

Hotarasem sa plecam in concediu in Grecia si urma sa platim avansul. In dimineata in care trebuia sa facem plata, am fost chemata de seful meu sa mi se propuna o deplasare de servici pentru o luna in Franta. Primul impuls a fost sa refuz, dar apoi vorbind cu sotul meu si avand in vedere ca localitatea era chiar o statiune din nordul Frantei de oceanul Atlantic, am hotarat sa imbinam utilul cu placutul si sa plecam toti 3 deci eu la lucru toata ziua si baietii mei la plaja toata ziua. Desi am plecat cu inima cat un purice (sotul meu nu a stat niciodata singur cu copilul atatea ore pe zi, adica sa trebuiasca sa-l spele, sa-i dea sa manance, sa-l culce, plus ca imi era groaza sa nu raceasca), dar nu am regretat nici o secunda decizia luata, a fost un concediu minunat pentru sotul meu si Raducu si pentru mine multe seri de relaxare si 5 weekenduri extraordinare. Am vizitat f multe locuri frumoase, coasta de nord a Frantei, Parisul si bineinteles Disneyland. O sa revin cu poze ...

Ramona, am vazut ca vrei sa mergi in concediu in Croatia ... asa un dor de duca m-a luaaaaaat, maine as pleca in Croatia. Desi sotul meu mai are doar 5 zile de concediu tot as face cumva sa mai tragem o fuga pana in Croatia ... in Franta am fost la mare, dar asa cum zice si Beatrix, Atlanticul e f rece, apa nu a depasit 16 grade iar afara chiar daca am avut doar vreme frumoasa (nesperat de frumoasa pentru regiunea de nord a Frantei) asta a insemnat 22-24 de grade, deci a fost un concediu la mare fara balaceala. Raducu s-a mai balacit putin dar noi n-am avut curajul lui. Deeeeci, unde mergeti in Croatia poate ne vedem pe acolo pe sfarsit de august??

Va pup pe toate si bucuriile din dotare de la A la Z vorba Xandrutzei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare...salutare

Am ajuns si noi acasa .
Sa va zic cum sa petrecut totul acum ca m-am dezmeticit....
Luni dupa amiaza am dat telefonu pe silent...ma uit dupa cateva ore bune...10 apeluri de la prietena mea....doamne ma gandeam ce au patit stiam ca sunt in luna de miere...sun inapoi si aflu ca e in Bucuresti ca a venit sa ne vada si ca de juma de zi se invarte nestiind unde stam....
Se duce sotu dupa ei,,,toate bune si frumoase.
La un moment dat ne zic sa plecam la mare....hmm ca fac ca ploua. Ce mare...visuri.
Mai stam cat mai stam si iar ma intreaba ca nu am degand sa fac bagajele...
Si nu am mai stat pe ganduri sa fac calcule...socoteli.Am zis cum o fi..o fi
Am facut repede bagaju....si na sa stam la masa ca oamenii...sa ne odinim putin in speranta ca la 5 plecam.
Credeti voi....ca domnu Sebi statea cu sacosa cu accesori,,,,lopatele, galetusa in fata usii si striga....bea a apa....hai a mae cu matina
Ne-am conformat dupa dorinta printului si dusi am fost.
In 5 minute de mers a adormit si a a tinut-o asa pana la destinatie.
Prima impresie a fost: "mama apa.....ma trage de gat sa ma uit bine....mama oooo apaaaaa mutaaa"
Si uite asa era Sebi innebunit de fiecre zi ce o petreceam la plaja....era in stare sa doarma acolo.
A fost un copil total schimbat....a uitat in 10 secunde toata durerea suferita. Ma uitam la el si eram atat de fericita ca am avut ocazia sa il scot din acest mediu stresant si i-am oferit cateva momente de bucurie. Le merita din plin

Eu dornica de senzatii tari,,,impreuna cu sotul prietenei mele,,,ne-am dat cu banana nebuna....te duce pana la in larg si te rastoarna....a fost atat de fain.

Gata ca am vorbit prea mult....va las sa va uitati la POZEEEEE

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

La multi ani sarbatoritelor de azi:
Mirabela ,multa sanatate si fericire, putere de munca si impliniri.
Raluca, sa ai parte de o copilarie frumoasa si plina de bucurii.
Mexxa, ma bucur ptr vacanta mult meritata la mare. Ma bucur ptr Sebicul cel cuminte.

Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna! O fuga...
Multumim frumos pentru urari!!
Daniela, sanatate multa lui Raducu! Ma bucur ca ati prins asa o iesire frumoasa, de durata, in trei!
Andreea, ma bucur ca ati reusit sa ajungeti la mare, si ca i-a placut lui Sebi. Foarte faine pozele!
Lexi, bine ai revenit; imi pare rau ca nu ti-a priit concediul, pupici Mariei. Veti scapa voi pana la urma de pampers si de suzeta, cu siguranta.
Adina, asa procedez si eu cand se incapataneaza Narcisa, zic pa si-am plecat. Vine urgent dupa mine
Ancuta, plin week-end, cred ca a fost frumos.
Gety, nu am apucat sa intru pe mess, azi am fost prin magazine...
Ramo, Tanima, Beatrix, Elenia, dar si restul fetelor, va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi mamici si Bucurii

o si un fresh pentru doritoare

xandrutza, iar foarte telegrafica!ceva poze cu sarbatorita si surorile ei!? sigur ai facut ceva bunatati ieri!

festina sa-ti traiasca fratele, casa de piatra si mult noroc in viata!!!
Imi pare rau ca Raducu are varicela. Refacere rapida si sa scapati de statul in casa!
Deci... in Dubrovnik mergem, mai exact in Mlini (iti dau pe mess locatia exacta). Peyy daca tati mai are 5 zile de concediu e suficient, atat si-a luat si tati al nostru, caci mai prindem 2 weekenduri si e suficient. So, ne vedem?!

mexxa ma bucur mult pentru voi ca ati ajuns la mareeee si ca ati reusit sa mai iesiti din mediul de care ati avut parte in ultimul timp. Pozele sunt foarte frumoase, Sebi e un dulce si se vede ca i-a placut mult marea, elicopterul (sau avionul? ), barcuta si inghetata. E tare simpatic muradrici de inghetata.

lexi simpatica foc Maria cu perlutele ei! Cum a indraznit acel cocos sa o trezeasca asa de dimi!? normal ca trebuia oprit Imi pare rau ca nu ti-a placut asa mult la mare, dar poate mai reusiti sa mergeti la munte undeva... ca sa egalati balanta

Moni, felicitari multe Cosminutei pentru "R"
Ia treci la raport si zi-ne pe unde ati mai fost in we!

Ancuta ce bine de puiul tau ca e la mare! Voi cand mergeti?

Adina si la noi "functioneaza" exact la fel iesitul afara

Yoanna?
lilina?
itzy?
Roxana?
princess? si TOATEEEEEE mamicile de Bucurii!!!!??????

pup u all!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Neata!

Vine cineva la ?

Mexxa, tare mi-au placut pozele de la mare si ce bine imi pare ca ati plecat si voi acolo.
Cred ca ma mai uit odata la ele. Ati fost si pe la Cazino in Constanta, am vazut...
Unde ati stat? Poate mai trageti o fuga si-n august pana la mare, cred ca-i prinde bine si lui Sebicu.

Lexi, cocosul ala merita facut supa!

AdinaF, Mariei ii dau vitamina C si Tonsilotren (are o denumire mai ciudata) care e un fel de homeopat tot pentru gat (si amigdale marite), iar vitamina C nu-i dau pentru pofta de mancare, ci pentru sistemul imunitar si gatut.

Aseara m-am uitat in gatutul ei sa vedem cum mai stam: gatul curat, roz pal, sanatos, dar amigdalele marite, dupa parerea mea. Fac o cura de 6-8 saptamani si mergem la verificari din nou.
Am citit ca amigdalele mari prezinta risc crescut de inflamare.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,70.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput