Bucurii de sept - oct 2006 *168*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Maria a invatat sa tina in gurita cele 2 pastilute pana se dizolva. Ne gandim sa mergem cu ea la un ORL-ist ca are amigdalele marite. Deocamdata am inceput o cura cu Vitamina C pastilute si Tonsilotren.

Mergem la .

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,71.0,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna dimineata
ne mai tineti minte
am pregatit pentru toata lumea
va pupez si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

LA MULTI ANI MIRA!!! sa-ti dea Domnul multa sanatate, noroc si multa fericire alaturi de baietii tai!!

LA MULTI ANI RALUCA!(pui de xan) sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte de mult noroc si bucurii in viata!
Wow, xandrutza ce fetita mare ai deja! Sa-ti traiasca si sa te bucurii de ea alaturi de celelalte 2 printese

elenia cum sa te uitam? ma bucur ca ai aparut! si ca ne-ai servit o. Tot in tara sau in Spania?

Gety vazut pozele cu Maria ratusca! tare dulce si dolofanica e! Mi-a placut poza cu voi doua si ma bucur te-am mai vazut si pe tine! Abia astept sa vad si pozele Alinei!

Mie mi-au scapat pozele Roxanei , merg sa le caut. Sa-ti traiasca fratele si casa de piatra ii doresc! iar voua concediu minunat si sperrrrrrr sa ne intalnim!

lilicooo super tare potrivirile de... luna, zi si imbracaminte

u all!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Neatza!

Elenia, multumim de cafea! Ce faceti? cum sunteti?
Lilina, Xandrutza, merci de urari!
M-am distrat copios cu link-ul dat de Lilina! Mi-a iesit ca m-am sarutat cu un gangster ca ma urasc vecinii!
Xandrutza spor la tot ce faci! Felicitari Dianei! Gata, ai fata mare! maine poimaine ne spui ca merge! poate n-i le mai arati si noua pe fete ca daca trecuta daca nu stiam cine e in poza, nu stiu daca o mai recunosteam pe Narcisa! Iar de Raluca, nici nu mai zic!
Gety, sper ca Maria este mai bine! insanatosire grabnica! vazut si placut pozele de la mare si mi-au placut formele de nisip! Ce a suparat-o pe Maria?
Cat despre marea nordului, imi place si nu-mi place! nu-mi place ca nu e albastra, are o culaore gri-maro indiferent de anotimp si de aici senzatia ca parca nu e mare, imi place ca e curata, ca din cauza fluxului si refluxului nu poti sa pui cearceaful fix langa mal, deci loc de alergat pe nisip si jucat in voie fara sa fi stresat ca vai deranjezi sau arunci cu nisip pe cineva si poate partea cea mai buna e ca lumea nu e atat de sensibila ca sa zic asa si stie ca marea inseamna relaxare, joaca si pt cei mari nu numai pt cei mici, apa si nisip la greu! de ex. n-am s auit niciodata o faza d epe litoral la noi acum doi ani cand o tanti m-a rugat s-ami pun caruciorul pe ceraceaf ca ea nu-si poate intinde picioarele ca da in el! ca sa nu mai zic ce priviri imi luam cand eric pe atunci in 4 labe m-ai nimerea pe vreun alt petec de ceraceaf si lasa o amprenta de nisip! si sa nu uit nici de faza ca trebuia sa ma grija cand stau ridicata in picoare sa nu care cumva sa fac umbra cuiva!in ro la mare oamenii in loc sa se relaxeze, parca tot nervosi si gata imediat sa sara la scandal si sa te jigneasca!
dar iubesc marea neagea si oricand as merge, numai ca nu-l mai pot convinge si pe al meu! acum nici n-am apucta sa-mi deschid gura, si mi-a zis ca "fara combinatii de mers la mare! mergem aici, mergem in spania, dar nu in ro"!

Mirabela, La multi ani cu sanatate, fericire si tot ce iti doresti sa se indeplineasca!
Sper sa mai intri sa ne spui ce faceti, sa ni-l arati pe David! Imi inchipui cat a crescut!

pe toate!

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Ramo, merci ! si eu sper dar cred ca ne ratam la mustata cum e o vorba!

si tocmai o pomenisem pe Raluca, asadar La multi ani, sa fii sanatoasa si o viatza minunta plina de succese pe toate planurile! si roag-o pe mami sa ne puna mai des poze!

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Prima zi de servici! Mi-e sooomn!

Beatrix, eu stiu ce-a suparat-o? In care poza ai zarit-o?
Maria e la tataia si la buni. Manca cand am sunat.
Vreau sa-i fac o cura de pastilute de cel putin o luna, sa vad daca au efect.

Sa aveti o saptamana buna!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,71.0,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

MIRABELAC, LA MULTI ANI!

Sa fii fericita, iubita si sanatoasa!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Buna ziua, fetelor

Un semn scurt si de la noi.
Am avut o saptamana foarte plina, si un vikend la fel. Am fost plecata la Sinaia (asa de pe o zi pe alta) - cu serviciul, iar in vikend ne-am dus fata la mare. Am instalat-o, ... si am lasat-o ... cu cine altcineva daca nu cu bunicii (Sa le dea Dumnezeu sanatate, ca mare grija au de noi!)

La multi ani, David! Sa cresti mare, sanatos, voios! (Scuze pentru intarziere! Igantia sa va traiasca baiatul!

La multi ani, Mirabelac! Sanatate, fericire si impliniri cu carul!

Andreea, sper din suflet ca sunteti mai bine! Astept vesti bune! MARELE luptator!

Elenia multumim pentru cafea! Ce face printisorul mamii?

LA MULTI ANI RALUCA!(pui de xandrutza) sa fii sanatoasa! Sa cresti mare!

fetele toate cu bucuriile din dotare, si sper sa mai reusesc sa mai intru in zilele urmatoare!

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani, David, cu intarziere!
La multi ani, Mira si Raluca de xan!
Am inceput si eu lucrul. Am avut un concediu mult prea scurt si, din punctul meu de vedere, obositor. Nu am apucat sa ma intalnesc cu nimeni, din pacate, de fapt ce sa mai spun ca nici cu toti membrii familiei nu am apucat sa ne vedem. Sper ca macar la iarna sa reusim. La mare nu m-am simtit bine, din punctul meu de vedere a fost un fiasco ca sa nu mai spun ca mi se pare ca am stat prea mult. Daca stateam 4 zile era arhisuficient, zic eu. In fine, i-am facut placerea Mariei si macar sunt fericita ca atat ea cat si sotul meu s-au simtit excelent.
Drumul din si spre Germania a fost OK, Maria a fost un ingeras de copil cu care nu am avut probleme deloc. Asta insa si datorita laptopului la care a putut viziona desene animate pe drum.
Am vazut toate pozele, de 2 zile tot incerc sa recuperez din urma, toate Bucuriile fara exceptie sunt frumoase fooooc! Nu mai dua nume, ca sa nu omit pe cineva. Doar pozele lui Mamilili nu le-am vazut, le-a sters inainte sa ajung eu acasa, dar o inteleg. Sunt convinsa ca Mathias e un frumos si ca a crescut mult.
As vrea sa o felicit pe Yoanna pentru faptul ca a scapat de pampers. Bravo! Eu nu mai are rost sa ma plang. Am reusit sa ajungem 2 zile la Brasov la bunicii mei, si a mai pus si bunica-mea sare pe rana ca Maria nu vorbeste destul de corect pentru varsta ei, ca ce-i aia sa mai tina inca suzeta si pampers, ca de ce nu se spala singura, etc... De parca noi nu ne-am stradui. Dar nu ai cu cine. De aproape un an Maria e la faza "nu vreau, nu-mi place, vreau cutare". De exemplu ii spun "hai ca mergem la cumparaturi". Ea "nuuu, nu veaaauuu, nu veau cu masina" "Bine, atunci mergem pe jos" "Nuuu, nu veaaaauu pe jos" si uite asa orice spunem si orice facem, din partea ei e clar "nu veau". Asa ca pana nu scapam de faza asta probabil ca nu vom scapa nici de suzeta, pampers si nici nu vom face ceea ce trebuie (adica spalat pe dinti, de ex.)

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, RALUCA!

Xandrutza, ce faci, bucataresti? Sa nu-mi arati poze cu papa, ca nu ma uit, sunt inca la cura de slabire.
Sa-ti traiasca fata, sa creasca mare, frumoasa si sa te bucuri de ea!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,70.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput