Bucurii de sept - oct 2006 *168*
Raspunsuri - Pagina 16
Monique_new spune:
Roxana noi acum am ajuns acasa, ne-am tot uitat dupa voi. Ti-am dat mesaj te-am si sunat dar nu ati aparut
. Adriana tel tau nu il am, poate facem schimb. Lilico stiu ca tu esti in caranatina
, dar scapati voi si ne vedem. Alina nu stiu daca voi vreti sa veniti, dar va asteptam.
Oricum cand doriti ne gasiti acolo dupa orele 18 in functie de cat de cald este afara iesim la 18 sau mai tarziu si stam cam pana la ora asta.
Gety
vad pozele dupa baita.
1 Anisor,2 Anisori,2 Anisori*
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

lilina spune:
gety, am vazut pozele, scumpa foc Maria, mi-au placut multe formele facute in nisip
vreau la maaaareeee

AJUTATI-L PE SEBI
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on breslo
lilina spune:
mai fetelor. sunt dusa rau cu capul
va pun un link de la un subiect de pe forum, sa muriti si voi de ras, eu nu mai pot, 
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140390&whichpage=1
AJUTATI-L PE SEBI
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania
Roxana01 spune:
Monique, chiar ma supr ca nu ne-am vazut. eu cred ca te-am sunat de vreo 5 ori, dar ti-ai schimbat nr. de tel, ca la nr pe care il aveam spunea ca este nealocat. eu am tot vb cu tine pe nr ala, ai schimbat nr? am sunat-o chiar si pe adriana, sa vad daca vine ae sau stie mai bine zona de care spuneai. dar ea nu venea si nici ea nu-ti stie numarul. acum am vazut ca m-ai sunat si tu, nu cunosteam nr ala si poricum noi am iesit la 6. chiar vroiam sa vin acolo ca nu aveam chef de leagane si topogane... poate alta data, ca acum am si eu nr tau nou.
pup, we placut tuturor!
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
GETY spune:
Lilina, sa stii ca formele nu le-am facut noi, era un crocodil, o broasca testoasa, un sarpe si o soparla. Maria era foarte incantata de ele, asa ca i-am facut poze sa aiba amintire.
Mai voiam sa scriu ceva, da ma duc la bucatarie sa gatesc niste mancarica.
Mariei i-am luat niste Tonsilotren si niste vitamina C, ca papa cam rau zilele astea. Tonsilotren i l-am luat pentru amigdale marite.
Si am sa-i gatesc niste paste cu carnita, ca-i placeau mult.
A si slabit un pic, are vreo 16,5 kg.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,71.0,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
xandrutza_76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilina xandrutzaaaa, pe unde umbli mey ![]() AJUTATI-L PE SEBI Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)poze cum s-a nascut, site-ul www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on breslo |
Is prin zona Lilico, si tare rau imi pare ca nu mai apuc sa intru. Am citit asa, printre picaturi; am la poze de vizionat!!
Va doresc sanatate, cand scapati de carantina?

xandrutza_76 spune:
Mda, scrisesem ditamai mesajul si mi s-a restartat calculatorul.
O sa mai scriu odata maine dimineata. Somn usor!
xandrutza_76 spune:
Buna dimi! Poftiti la 
Incerc sa-mi amintesc ce am scris aseara...
Pana una alta, doresc sa-i urez si eu lui David "La multi ani fericiti!" Sa cresti mare, sa fii sanatos, sa ai parte doar de lucruri bune in viata! 

Pentru ca nu stiu daca maine voi apuca sa intru ii adresez Mirabelei un gand bun, alaturi de cele mai calde urari de sanatate, fericire si impliniri. La multi ani Mira!!
xandrutza_76 spune:
Andreea si Roxana, doresc multa sanatate copilasilor vostri, sa treceti cu bine peste toate! 
Lexi, pupici Mariei, imi pare rau ca a fost bolnavioara.
Gety, ma bucur ca te-ai intalnit cu Alina. Musai imi fac timp sa ne intalnim pe mess, pentru un transfer de poze. V-am vazut pozele, e tare scumpica Maria; in ce statiune ati fost? Nu mai retin. Marea mi s-a parut destul de linistita.
Ioana, v-am vazut pozele, de la mare si de la tatal tau (frumoasa gradina). Frumos mai pozeaza Mitzu. Felicitari pentru renuntatul la pampers.
Adriana, am vazut si pozele voastre dar nu mai stiu daca am specificat asta.
Lullabay, imi pare rau pentru pierderea suferita.
Ramo, e delicioasa mica ta dansatoare!
Moni, din cate stiu eu la gradi toaletele-s mici, iar copiii sunt ajutati de ingrijitoare.
Beatrix, Casa de piatra fratelui tau! Am vazut pozele, ce balaceala a tras Eric!
Itzyshor, Diana merge de cateva zile in patru labe ![]()
Eni, curajoasa e mama ta, dar cred ca-i creste inima de bucurie cu nepotii prin preajma.
Tanima, greu program ai. Am vazut si pozele voastre.
Lilico, am intrat la topicul respectiv, azi noapte; dar nu mai retin ce mi-a iesit mie...
Mai am de vazut niste poze, ale Ancai (ma bucur ca ati ajuns in Germania), ale Roxanei.
Nu mai retin ce am scris aseara, cred ca trebuie sa recitesc paginile din urma...
GETY spune:
Mananc si scriu... Maria mananca si ea...![]()
Si eu voiam sa mai scriu cate ceva si sa o fac pana nu uit.
Yoanna, sa stii ca si sora-mea, acum vreo 5 ani, tot asa a patit cu fetita ei mica: cum au ajuns la mare, cum nu a mai avut nevoie de pampersi ziua.
Scumpik_lui, am vazut si pozele voastre, te-am zarit si pe tine intr-o poza. Nu se mai vad buclele lui Luca al tau.
Xandrutza, de maine sunt la servici, unde am acces la net. Daca nu reusim azi, maine sigur imi vei putea trimite pozele.
Am fost la hotel Amfiteatru in Olimp. Noua ne-a placut, numai ca intrarea in mare era cam 80% cam pietroasa. Anul viitor daca as merge, cred ca as alege Saturn.
Lulla, cred ca iti vine greu fara mama ta si Stefan si imi pare rau ca nu poti profita de ofertele de munca pe care le ai acolo. Eu cateodata as emigra, fara sa ma uit in urma, m-am saturat de situatia de instabilitate de dupa 89 incoace, cateodata am impresia ca m-am reincarnat unde nu trebuie. Am multe care imi trec prin cap acum... 
Multa bafta si sa dea Domnul sa treci de perioada mai grea de acum.
MamiLili, doar 2 mesaje? 
Beatrix, cam "rece" Marea Nordului.
Eric mi se pare ca are trasaturile lui Paul McCartney. Nu stiu ce-mi veni acum.![]()
Maria vrea jos....
Inca ceva: avem 2 nopti de cand o las noaptea fara pampers si n-a udat patul. 
Danidani parca scrisese intr-un mesaj ceva despre lasatul noaptea fara scutec si mi-am zis sa incerc. Sper s-o tina tot asa.![]()
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,71.0,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!