Bucurii de sept - oct 2006 *168*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

buna sera

am vizualizat pozele de la Carbunesti ( pupaciosii) dar si de la Marea Nordului, ah de dor imi e de mare
beatrix, casa de piatra fratelui

xandrutzaaaa, pe unde umbli mey

mexxa, sper ca sunteti ok

moniq, ce faaaci ???

LA MULTI ANI primei BUCURII, ii doresc sanatate si noroc in viata

AJUTATI-L PE SEBI

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on breslo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

LA MULTI ANI, DAVID! sa cresti mare, sanatos si norocos.

Lili si Ramo fac bine multumesc doar ca am o stare aiurea ....."de duca". In fine o sa-mi treaca.

PS: Roxana, Lili, Alina, Adriana daca vreti noi dupa amiaza ne ducem in IOR intr-un loc unde este numai iarba, luam cate o paturica eventual, palete, mingii etc. E tare frumos pot alerga copii cat doresc. Alina pe aleea dintre blocurile noastre inspre parc, cobori direct acolo. Poate reusim sa ne vedem ca tot spuneai Roxana de o intalneala.

Despre Andreea citisem ca au plecat vre-o 2 zile la mare.

Uitam sa va spun ... Cosmi a inceput sa-l pronunte pe R.

1 Anisor,2 Anisori,2 Anisori*
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Monica, la ce ora mergeti? Am vrea sa venim si noi, dar nu stiu daca reusesc sa scap de la serviciu. Eventual daca poate veni bona cu Dudu, sa ii dau un loc de intalnire si sa mearga impreuna cu voi. Felicitari Cosminei pt r.

Roxana, nu era Dudu cu tati. In cursul saptamanii, iese doar cu bona afara, foarte rar cu unul dintre noi.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna!

Monique, pe unde e locul de care spuneai? noi plecam de duminica undeva tot la tara, vom sta cateva zile. asa ca, daca ne putem vedea azi sau maine ar fi super.

ziceti si voi fetelor ce parere aveti. Itzyshor, pe unde esti?

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Roxana si Adriana noi iesim cam dupa ora 18 si stam pana se intuneca. Cum sa va explic mai bine...cum intrati in parc, pe aleea principala ( venind dinspre noi Adriana, sau de la cresa Roxana) faceti stanga pe prima alee neasfaltata. O tineti drept pana ajungeti intr-un loc care arata ca o pajiste ( dupa deal sau in dreptul dealului nu stiu cum sa va spun sa fiu cat mai explicita). Este iarba tunsa proaspat, este o zona neamenajata fara leagane, bancute etc nu este nimic special doar iarba verde unde pot alerga copii in voie. Noi suntem acolo, Roxana tel tau il am sigur, putem vb.

Roxana maine nu putem , pt ca plecam la Balotesti, la casa nasilor mei de botez. Sper sa reusim astazi.

Mergi la inceput

Doamne ce memorie au copii astia. Roxana i-am spus Cosminei ca s-ar putea sa ne inatalnim cu Daria si Victoras dupa amiaza iar ea si-a amintit ca s-au intalnit " la fanfara". Credeam ca a uitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

sa stii monique ca si pe mine m-a uimit Daria zilele trecute, ca ma uitam pe niste poze si erau si cele cu Cosmi. eu nu i-am zis nimic, dar ea imediat a strigat "veau cu comi, veau cu comi a pac". asa ca ea si-a adus foarte bine aminte cu cine era in poza si unde se vazusera.

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

buna

titaneselor, noi nu putem veni caci suntem in "carantina" ca altfel nu scapati de noi, noroc ca avem prieteni care au facut varsat de vant, ca altfel stateam singuri singurei
am zis eu ca o sa stam numai in casa dar numai in plimbari o tinem
nici Itzy nu cred ca vine ca isi asteapta consoarta
have a nice evening

AJUTATI-L PE SEBI

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on breslo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Incerc sa pun si eu niste pozici, acum ca Maria a plecat cu tati afara, si-i un pic mai libera. Dar tot ma mai doare un pic capul.

La Iasi este foarte cald si noaptea dormim rau, pana apuca sa se mai racoreasca prin camera.

LA MARE - 2009

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,71.0,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Gata, am reusit sa citesc totul din urma, am vazut si pozici, nu stiu daca o sa pot face si comentariile, ca acusi imi vine Printesa de afara.

Trebuie sa vad cu ce o mai imbii sa mananca , ca in utlimul timp a mancat mai putin, nici pofta aia de mancare nu prea o mai are. Nu, ca slabuta nu e, ma gandesc ca o fi si de la caldurile astea...

Am reusit sa vad pozicile cu Tanimei, Roxanei01 (mama, ce pupacioasa e Dariutza), Adrianei, Yoannei, Monique-ei, Ramomar.

Pe ale Xandrutzei nu le-am vazut, cred ca o sa mi le trimita pe mess, sa-l pot vedea si eu pe Mathias, okei Xan?

Mitzu a Yoannei parca e facuta numai de tati, o printesa blonda cu ochi albastri. Asa si-a dorit-o si mama mea pe Maria, cand a aflat ca nici eu nu-i "furnizez" un nepotel: sa fie macar blonda cu ochi albastri. Si e... cum se vede in poze.Mi-au placut mult si rasariturile de soare, noi n-am prinS asa ceva, ca dormeam pe rupte la ora aia.

Tanima, capul sus si fii tare, toata lumea trece prin perioade mai grele, mai ales cu criza asta. Trebuie multa rabdare si mult tact... Poate cand va incepe Rares gradinita, va fi mai bine.

Monique_new, asa am auzit si eu, cum ti-a scris Adriana, ca ar avea niste WC-uri in miniatura la gradi acolo.

Gata, au venit!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,71.0,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput