Bucurii de sept - oct 2006 *168*
Raspunsuri - Pagina 20
xandrutza_76 spune:
Buna!
Ramo, Lexi, nu am pregatit nimic, (caldura mare...), am papat pizza in oras, si am umblat prin magazine. Intr-o zi... sper sa reusesc sa descarc si poze.
Alina, ma uit la pozele tale, macar cateva sa vad, restul las pe maine. Sanatate lui Rares.
Lilico, nu prea stiu eu ce sa te sfatuiesc, dar am mai citit cate ceva despre subiectul asta; daca imi amintesc ce si cum iti dau niste link-uri.
Lexi, sper sa rezolvi concediul de iarna, sa puteti fi alaturi de cei dragi!
Gety, iti tin pumnii, sa ajungi cat mai repede la greutatea propusa!
Am ratat R-ul Cosminutei...
Roxana01 spune:
neata!
intru si eu ca sa spun prezent, ca am fost plecata zilele astea. am fost la tara cu copiii, dar nu am stat decat 2 zile, caci ieri a trebuit sa plec in moldova, la o inmormantare ( a murit un frate de-al tatalui meu, Dumnezeu sa-l ierte!). nu aveam o relatie apropiata cu el, doar ca, oricum, inmormantarile sunt cam triste si daca nu esti implicat prea mult te gandesti la tine, la ce te-ai face daca cineva drag ar muri si la cum ar trebui sa traiesti fiecare zi ca ultima, sa o traiesti frumos... ma rog, acum sunt f obosita, am mers ieri cu masina 600 km, asa ca nu prea am chef de nimic...
va pup si revin dupa ce beau o cafea suuuuupoer tare
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
GETY spune:
Buna dimineata!
Princess, am vazut si eu pozicile. Maria era cam uda pe par si eu eram pleostita dupa baia de soare.![]()
In rest, toate pozicile foarte frumoase. Mariei i-a placut la "a masinuti" si "a ten (tren)".
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,70.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
CAPITOL NOU
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
GETY spune:
Roxana01, bine ai revenit!
O cafea buna savurez si eu acum! Buun!
Multumesc pentru incurajari in privinta slabitului!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,70.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!