Bucurii de sept - oct 2006 *168*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ziua buna, si din Bacau!
M-am trezit naucita de cap...aseara imi "exploda" de durere...iar azi...sunt ametita rau... Am primit si o veste ce nu face decat sa accentueze problemele ivite in ultima vreme...De fapt...cum se spune...un necaz nu vine niciodata singur...asa ca...au venit din toate partile... atat personale, financiare etc...TOATE in acelasi timp.... Mi-au "bombardat" existenta...Si...nush' cum sa o mai scot la capat......Deh...scuzati-mi "optimismul"...

Andreea, !!!Nu mai am cuvinte!!! Multa sanatate si putere de A INVINGE peste toate, dragilor...

Adriana, mercic! Cat despre biberonul cu lapte...multumesc pentru sfat.... Nu stiam cum ca ar putea fi o cauza... E bine de stiut...Cunosteam ca folosirea, indelunga, a biberonului poate favoriza aparitia cariilor dentare...Si, pediatrul, cand a auzit ca Mitzu inca mai bea lapte cu biberonul, mi-a spus ca, neaparat, trebuie sa renuntam la el... Dar, din pacate, nu reusesc...fii-mea nu bea alt lapte decat Milumil...cel de vaca sau cel din market este refuzat de la prima gurita, indiferent daca e cu miere, cacao sau cereale... Am incercat sa-i pun lapte, Milumil preparat, in cana cu pai sau in ceasca si a refuzat... Avand in vedere ca nu mananca deloc alte produse lactate (unt, branza, nci iaurt nu mai vrea....) am spus ca o mai lasam cu biberonul...macar laptele acesta sa fie bifat la capitolul lactate... Si...il si cere... Ea "serveste" biberon, dimineata cand se trezeste si mai "intarzie" in pat...si seara, inainte de a adormi...Nush'...dar in septembrie, cand va incepe gradinita, sper ca ii voi scoate biberonul din "menu"...

Lilina, ! Mercic!

Monique, multumesc! Deh...de unde fotomodel...m-am mirat si eu cand am vazut ce "pozitii" adopta fii-mea in fata aparatului... a fost prima oara si ultima...cred...A "gresit"...
Ce frumoooos!!!! Noua generatie!!! Ma gandesc ca atat la blocul meu cat si la cel al bunicilor...eram o multime de copii...can ne adunam, toti, nu incapema pe banci, garduri etc... frumoasa copilarie!!! Acum nu mai vezi un pusti in fata blocului...Adevarul e ca...noi, fostii copilasi ne-am "imprastiat " care mai de care prin tari straine, alte orase, alte cartiere etc...
M-ai pus si pe mine pe ganduri cu toaletele de la gradi'... Ehe...ai spus de sotul tau...si eu cred ca voi "spiona" chiar si pe sub geamuri...la cat mi-s de disperata...

Roxana, multa sanatate micutilor! Trebuie sa-ti fie tare greu...dar multa putere si credinta, mamica draga!

Ramo, vazut pozicile! papusica!E bronzolici? Si pe sezlong...ca o domnisorica!!! Arata foarte bine, pustoaica! Sa va traiasca! Mey...dar si locatia m-a lasat.... Faina, faina piscina...si terenul de mini-golf...daaaa...conditii de relax...ca la carte......Va felicit!
Ah...ma uitam cu ce pofta mananca Patri din inghetata...si mi-am dat seama ca, eu, niciodata, nu i-am dat fii-mii o inghetata intreaga sa o "molfaie" dupa plac..Intotdeauna m-am ferit...vai sa nu raceasca fetita etc...Dar...pana la urma cred ca atat de multa "cocoloseala" nu face decat sa o faca mai sensibila... Asa ca...la cat mi-s de debusolata acu'...cred ca ar merge o inghetata...alaturi de fii-mea...Si, daca nu ma insel, inghetata ce o papa Patri e cu smantana si glazura de capsuni, nu?! Am descoperit-o si eu de cateva zile...si nu ma mai satur de ea... Acusi... ne deplasam sa "achizitionam"...
Multumesc pentru complimente......Ehe...las' ca acusi luati drumul Croatiei... Super tare!!!!

Beatrix, mercic! Adevarul e ca ne-a facut o surpriza minunata cu renuntatul la pampers...atat de usor...
Las' ca acusi vine si randul vostru...cu marea... Unde plecati?! Concediu placut va urez de pe acum!!!

Gata...ne inchilotam si disparem dupa inghetata...
toate mamicile si toate bucuriile! O zi placuta in continuare, dragutelor!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna ziua la mamici si Bucurii!!!

Monica nu ramanem aici, am venit doar in vacanta pt 2-3 sapt, ca nu am mai fost intr-un concediu de 3 ani, sotu fiind aici la munca, iar noi acasa in ro . oricum noi suntem bucurosi si pt mini-vacanta asta, ca inainte sa venim aici am fost si la mare 3 zile. Iar in legatura cu toaleta de la gradi... eu am fost in cateva si erau echipate asa pentru masura lor, erau dragute cand le-am vazut asa mici. Si cred ca toate gradinitele au toaletele asa.

Lullabay nu ne-am mutat aici de tot, doar pt 2-3 sapt . nu a condus Luca, noi am venit cu masina noastra si cu un var de-al meu, si am condus amandoi, ca era greu doar pt el.

Beatrix pai am condus cam 700 km din 1400, eu ma incumet pt ca asa mult am mai condus, si nu pe autostrada ci pe drumurile romanesti

am admirat toate pozele cu Bucurii ... ce mari si frumosi sunt

Noi suntem bine aici, ne bucuram de zilele astea, dar fara tati ca el munceste, avem noroc ca sefii sunt de treaba, iar Luca se joaca cu copii lor iar eu mai stau cu sefa...asa sunt si eu putin libera sa zic, caci acasa era toata ziua pe capul meu
merg sa culc copilutu ca e obosit, a sarit pana acu pe trambulina

O dupa amiaza placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Intru doar un pic, am venit dinr-un tur de forta facut cu masina pe strazile din capitala in jur de 2 ore.

Roxana iti recomand pt Daria daca vrei sa incerci pt constipatiewww.enatural.ro/vmchk/laxofort-pediatric.html" target="_blank">LAXOFORT PEDIATRIC. Se gaseste la plafar si este f eficient, are gust bun.

1 Anisor,2 Anisori,2 Anisori*
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Am adormit copilutu si intre timp am pus cateva poze la incarcat

poze de azi si poze putin mai vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna din nou

am avut ceva timp si am vizionzt cateva pozici: Ramo, ai o printesa frumusica foc, mi-a placut cum arata in special in poza cu coronitza pe cap. in plus, se vede ca v-ati distrat, nu gluma. ioana, te da gata Mitzu, ce-i mai place sa pozeze! sta la poza ca un fotomodel (asa face si Cosmi, vazut si pozat personal). Scumpik, vazut doar pozele de azi. ce mult ii place sa sara pe saltea! daria nu e asa curajoasa, dar am vazut ca voi n-aveti probl de-astea.

Monique, multumim de pont, voi lua ca sa am in casa. cat despre toaletele de la gradi, sunt mai jos decat cele normale. in plus, la cresa aveau si olitze pt fiecare copil. nu stiu daca la gradi sunt.

Beatrix, intr-adevar, nu este constipata cronic daria, doar ca face foarte greu, foarte tare si ...mare. cateodata se ridica repede de pe olitza, ca o doare fundutzul, nici nu ma mai lasa sa o sterg.

Adriana, multumesc de ponturi pt piatra neamt.

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Buna, fetelor!
Am aparut iar, am citit si, din ce am retinut, imi dau si eu cu parerea:

Lilina, ai mei baietzi au facut amandoi varsat de vant; Toma la 3 luni, Petru la 3 ani si 4 luni. Toma a avut o forma ff usoara, pana in 20 de vezicule, in schimb Petru a avut cred ca mii, nu exagerez. Acum, eu una personal, nu cred ca as sta chiar in carantina doar existand o posibilitate sa fi luat virusul. Pentru ca, daca intr-adevar se confirma, va trebui sa mai stati in casa pe toata perioada cat sunteti contagiosi, adica asa cum au mai zis cineva, pana se formeaza si cad crustele. Perioada contagioasa variaza, conform lui Capraru, intre 14 si 21 de zile. La noi, La Petru a durat cca 3 saptamani, la Toma cam o saptamana. Tot in Capraru scrie ca perioada de incubatie variaza intre 10 si 21 de zile. Ori asta ar insemna sa stai in carantina, in cel mai rau caz, 42 de zile, ceea ce e imposibil, din punctul meu de vedere. Pana la urma este optiunea ta.
Parerea mea este, insa, ca e bine sa faca acum varicela decat mai tarziu, cu cat e mai mare cu atat forma putand fi mai urata. Eu am facut in liceu, in clasa a treisprezecea si a fost nasol rau. Dar pentru ei..trebuie doar sa fii atenta la febra, pe care o fac in valuri, cand apar veziculele. Baietzii mei nu s+au scarpinat. Cam atat.

Roxana si Tanima,, in urma cu cca un an si eu eram cam in situatia voastra. A fost ff greu pentru ca: sotzul era permanent la serviciu, cand venea acasa avea impresia (cred) ca mi-e imi este mai usor ca stau acasa, eram permanent contra cronometru neavand nici un ajutor. De cca un an, copii fiind mai mari, lucrurile s-au schimbat radical. E si el mai implicat si cu cel mic, avem mai mult timp liber, nu stam stresati ca se trezesc copii noaptea, implicit suntem mai odihniti si vedem lucrurile altfel. Cu alte cuvinte, este o situatie conjuncturala, dar cae, cu rabdare cred ca poate fi depasita (marturisesc insa ca in urma cu un an nu eram asa optimista).
Roxana, sper sa va rezolvati probleme de sanatate!
Monique, , in toate gradinitele in care am fost noi toaletele erau din cele pentru copii (din cate stiu altfel nu obtin nu stiu ce autorizatie).
Yoanna , felicitari pt renuntatul la pampers, succes la renuntatul la biberon, sa va fie de bine vacanta la mare!
Skumpik-lui, vacanta placuta!
Itzy, sedere placuta acasa!
Mexxa, sper sa nu mai faca Sebi febra si sa aveti rezultatele dorite vineri.
Lullabay, imi pare rau pentru pierderea suferita!

Despre noi: pana la urma mama a fost de acord sa ii primeasca pe amandoi 2 spatamani, in conditiile in care sunt si copii surorii mele la ea.Adica momentan mama detine suprematia asupra a 4 specimene: una bucata fata de 6 ani si 7 luni, si trei baietzi de: 5 ani si 11 luni, 3 ani si 2 luni respectiv 2 ani si 10 luni. Nici nu vreau sa ma gandesc ce e acolo. Dupa care ii transfer la soacara mea pana la 1 septembrie, cu sotz cu tot. Eu am de pregatit un examen pentru septembrie, asa ca sunt aglomerata cu serviciul si cu invatatul (care merge taare greu, ca deh, nu mai am 20 de ani).

Cam atat despre noi.

Va pe toate si ne mai auzim!

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Am revenit ca mi-am amintit (am un chef de invatat din parti) ca vreau sa va intreb ceva: cat de independenti sunt copii vostri??
Adica, baiatul surorii mele ( a facut 3 ani acum in iulie) se imbraca /dezbraca singur, incalta / descalta singur, se sterge ok dupa toa, mananca singur.
Toma isi pune doar panatalonii si sosetele, in rest are nevoie de ajutor, la incaltat depinde, toaleta o foloseste singur dar mai uita sa se stearga sau nu o face decat "formal", si..mai ales nu mananca singur ciorba / felul 2. Pe mine ma cam streseaza faza cu mancatul ca ma gandesc ca la gradi va sta nemancat..Ca vad ca nu se ia dupa fratele lui. Deci, bucuriile voastre mananca singure? (am in vedere in special ciorba, mancarea gatita, ca in rest mananca si Toma).

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Eunice, in ceea ce priveste independenta, la noi lucrurile stau cam asa. Desi acasa il ajut destul de mult cu mancarea, la gradi mananca 100% singur (refuza ajutorul). In rest, nu se imbraca singur, doar la incaltat reuseste cat de cat. In schimb, orice altceva are de facut (lucruri care ii fac placere), are ambitia sa incerce mai intai singur si doar daca vede ca nu ii iese, cere ajutor.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza

eunice, moaaama ce e pe capul mamei tale mare curajoasa
asta da copilarie, sa stii ca lui vlad ii lipseste compania unui copil cu care sa se joace, un prieten sau un frate ceva
apropo' de izolarea noastra, am iesit pe afara, sa nu credeti ca stam in casa, dar mai mult ne-am plimbat ca sa nu intram in contact direct cu copii, chiar ieri ne-am vazut asa din mers si de la departare cu Roxana+Daria+Victor (Doamne, frumos baiat e Victoras )
mai nou am aflat ca Itzy a avut varsat de vant in copilarie iar papushik ei e vaccinata asa ca ne putem vedea cu ele (thank you God)

despre independenta lui Vlad, face destule dar nu fff bine, adica nu complet:
-mananca singur dar cam da pe el, se enerveaza si ma pune sa ii dau eu, insa bea singur din cana sau sticla si aici se descurca bine,
-face singur pipi la toaleta din picioare, isi tine instrumentul bine !!! si apoi isi trage pantalonii, apropo de instrument, e toata ziua cu el in mana, m-a disperat !!! se dezbraca de toate cele, mai putin de bluze
-nu se incalta doar se descalta
-de imbracat singur nici vorba
speram sa mai exersam diverse pana la gradi, ca sa ii fie mai usor
Eunice, spor la invatat

AJUTATI-L PE SEBI

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on breslo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna, fetelor!

Lili, nu te pot contrazice (doar deh, sunt mama lui), dar am un baietel tare frumusel. dar stii tu, am tot zis ca seamana cu vladone, pe care toata lumea il stie ce frumos este. sa fie fii-miu si istet ca el si jumate nazdravan si ar fi super!

Adriana, cumva Dudu mai iese cu tatal sau uneori cu un domn in varsta in parc la IOR, pe langa biserica de lemn? ca zilele trecute ne-am intersectat cu un baietel care parca ii semana si zau ca si tatal imi parea cunoscut, dar mi-a fost jena sa-l abordez"te cunosc de undeva". ma gandesc ca poate il stiu din poze...

itzysor, ne-am intalnit si cu printesa azi la IOr. era cu bunicii si dadea mancare la rate. ratele alea zau ca ar fi obeze daca ar fi dupa ana maria! in continuu le da de mancare cand o vedem!

fetelor din titan (si nu numai) nu mai punem si noi de-o intalneala? ca e cald, frumos, ar merge...

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput