Bucurii de sept - oct 2006 *168*
Raspunsuri - Pagina 11
Roxana01 spune:
buna, fetelor!
noi am cam disparut in ceata, pentru ca am fost invitate din scurt la o casa de vacanta a unor prieteni, la munte. e mult spus casa de vacanta, mai mult casa la tara, ca este chiar intr-un sat. a fost superb, minunat! in sfarsit Daria a vazut o gramada de animale "pe viu", nuy numai din carti. a fost extaziata. pe victor nu l-am luat pentru ca inca mai tusea si avea mucisori. l-a adus tudor sambata si a stat si el 2 zile. este extraordinatr pt cele care aveti parinti/ rude la tara, sa traiasca cateva zile sanatos cu adevarat copiii.
victorasul inca nu a terminat cu mucisorii. eu nu stiu ce sa ma mai fac cu el, ca suntem la a treia solutie pt nas si vad ca nici asta nu da roade. e clar ca la nas este el sensibil si ma enerveaza ca nu doarme noaptea din cauza nasului, ne trezim toti si incepem cu aspiratorul la 1-2 noaptea, urlete cat cuprinde, dupa care in 2-3 min iar are nasul infundat. nu mai zic ca s-a obisnuit sa doarma cu noi in pat, ca sa nu mai urle toata noaptea.
Ma bucur de sebi ca este mai bine, dragul de el. abia astept sa ne mai vedem cu copiii.
alina, chiar ma gandeam ca daria n-ar fi facut ce ziceai tu ca tr sa faca ana maria la nunta. ca s-ar fi rusinat. asteptam poze cu mica printesa.
Lullabay, sper sa se aranjeze lucrurile si pentru voi si sa intrati intr-o rutina. deja si eu simt o presiune mare vis a vis de job si de viitorul meu profesional. pana acum eu am tot fost in concedii de ingrij copil, dar ma gandeam sa ma angajez la toamna, cand intra daria la gradi. doar ca, cu criza asta, e f greu sa gasesti ceva decent.
Tanima, cand citeam ce scriai tu parca erau cuvintele mele. in absolut tot, sot, copii. si la noi situatia este incordata. nu pot sa-ti spun ca va fi mai bine daca mai cresc copiii, pt ca la noi victor are deja 1 an si 1 luna dar situatia nu este mai lejera. tot timpul apar alte probl. noi am scapat de gelozia dariei, perioada urata rau si la noi, dar am dat de altele (boli, certuri pe jucarii, imbranceli din partea amandurora). asta creeaza tensiune si intre mine si sotul meu, pt ca eu sunt mai stricta in educatie si el e lasa-ma ca sa te las si le face toate poftele. sper ca aceasta perioada urata sa se termine cand voi incepe si eu serviciul. nu am ce sfat sa-ti dau, doar ca vroiam sa-ti spun ca suntem in aceeasi galeata.
pup celelelte fete.
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
ramomar spune:
Buna dimi dragi mamici si Bucurii
,
e gata!
Roxana
ma bucur ca aceasta "disparitie in ceata" a fost de bine si la aerul curat de la tara. Si noi am lasat-o ieri pe mogaldeata la ai mei, la curte si aer curat. Chiar daca ne e tare greu fara ea, tot la beneficiile aerului curat, spatiului si libertatii ne gandim si trecem peste.
Adina, scuze ca si eu am inteles gresit
, dar tot va zic adaptare usoara la gradi, pt septembrie, cum de altfel doresc tuturor copilasilor! si noi tot de atunci o sa incepem si cand ma gandesc ce putin mai este, ma apuca emotiile. Tare draguti puii tai ca sunt asa sociabili si le-au placut "din prima"
baby siteritza.
lullabay mult noroc in tot ceea ce faci si sa dea Domnul sa reusesti si acasa sa gasesti un job bun, sa fii alaturi de Stefan.
Nici nu stii cum vor trece cele 20 Zile!

tanima imi pare rau ca esti epuizata, dar sigur peste putin timp iti va fi mai usor, vorr creste copilasii, vor fi mai intelegatori si totul va intra in normal
Imi pare rau ca stresul si oboseala afecteaza si relatia ta cu sotul; sper sa treceti peste cu bine. Si la noi exista momente tensionate din cauza de neconcordanta de idei, actiuni si sfaturi in ce priveste copilul, dar incerc sa nu le fac si mai nasoale, iar cand ne calmam, vorbim si incercam sa nu mai repetam, chiar daca atunci cand suntem din nou cu nervii intinsi si in pioneze...tot mai clacam.
Am vazut si pozele cu comorile tale
, cam putine, dar mi-au placut mult. Sunt doi frumosi
Rares cu baticul in cap, in halat de baie zici ca e o fetita, asa trasaturi fine are, iar Miruna a crescut mult si e foarte frumoasa!
itzy
ma bucur ca papusik a reusit sa tina trena (chiar si putin
) si s-a descurcat si cu petalele (chiar daca a avut ajutorul mamei
) Multumim de complimente, ma bucur ca in sf ai reusit sa vezi pozele
ey, eyyy, cum nu te-am cunoscut in '96!!!
, dar poate tot o sa ajungeti intr-o zi 'again' prin zona. Toate strandurile si toate piscinele hotelurilor sunt cu apa termala. Saptamna trecuta, intr-o dupa-masa am fost la piscina unui hotel frumos si cu multe stele, iar la balaceala...o sa pun si cateva poze![]()
mexxa sper ca sunteti bine! 

yoanna, iar ai avut parte de ceva surpriza ? 
lilina spune:
buna
am revenit si eu cu o intrebare, caci sunt un pic in ceatza
cumnata mea a facut pojar si e posibil ca noi sa fi intrat in contact cu ea in per de incubatie a bolii. iar al meu sot a si pupat-o ieri pe obraz cand a preluat-o de la aeroport. deci nu stiu ce sa fac ? banuiesc ca exista posibilitatea sa facem si noi, caci nimeni din familia noastra nu a mai facut varicela pana acum !!!
asta inseamna ca vreo 2 sapt.nu avem voie sa intram in contact cu alte persoane ??? caci as innebuni !!! pediatra mea are tel inchis si nu stiu ce sa fac 

AJUTATI-L PE SEBI
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on breslo
Adriana mica spune:
Bine v-am regasit. Ne-am reintors si noi din prima parte a concediului. Am incercat sa ne odihnim, dar am facut "imprudenta" sa ii schimbam bateriile lui Dudu chiar inainte de plecare, asa incat a fost mai degraba un concediu "activ".
Prima oprire a fost la Piatra-Neamt, la parintii mei, unde ne-am bucurat de aerul curat dar si de excursiile facute (la manastirea Varatec, Humulesti, Cetatea Neamtului, la tara la bunici). Apoi am plecat spre Buzau, unde am simtit din plin deliciile vietii la tara (hranit puisorii si "curcaneii", balacit in piscinuta sau la garla). Poze puteti vedea www.totsites.com/tot/tudorandrei/photosS/g233148" target="_blank">aici.
Mexxa, ma bucur ca in sfarsit sunteti acasa. Va tinem pumnii pt o evolutie favorabila.
Roxana, Ioana, sa va fie de bine mini-concediu! Monica, si voua weekend-ul la mare!
Lullabay, Tanima bine ati revenit pe forum. Va asteptam cu vesti din ce in ce mai bune.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
yoannamarie spune:
Ziua buna, dragutelor!
"Iaca" si eu...dupa un weekend obositor... Nu ca as fi facut mare lucru...dar m-am simtit foarte obosita, fara vlaga, ametita...daca as fi putut, as fi dormit non-stop... Dar de unde?!... Mitzu, plictisita, la randu-i..."bazaia" intr-una ca vrea ba la tara ba la mare...In semn de revolta ca nu plecam nicaieri...si-a imprastiat jucariile peste tot, refuzand categoric sa le mai adune... Nici de computer n-am avut sansa sa ma apropii... Cum ma asezam, tragea de mine, ma musca...spunea ca e catelus...
Am inteles-o, intr-o oarecare masura...dar...sambata...in Bacau a fost foarte, foarte caaaald...si nici o sansa sa iesim din casa, ziua... Am iesit pe la 7, prin parc, dar mergeam ca teleghidata...si, la orele 12.30-1, dimineata...am iesit, iar, la o plimbare, la pas...ca nu se mai putea sta...de somn nu mai spun... Ieri, am avut in plan sa mergem la taica-meu, la curte...dar, exact cand sa iesim din casa, a inceput sa ploua, si cu gheata...asa ca am renuntat....si am ramas acasa... Si...fii-mea m-a zapacit cu mersul la toaleta... a prins faza cum ca, a fost deranjata la stomacel si una-doua...cerea la baie...uneori chiar degeaba...
Deh...cam acesta a fost weekend-ul meu...Juma' ametita si confuza...
...juma' in buda...
Am uitat sa va spun ca...in mini-vacanta la mare, am reusit sa scapam de pampers...
S-a intamplat atat de usor si natural...adica, am ajuns la mare si cu riscul de a face pe ea, i-am dat chilotei... Am spus ca, oricum, suntem la mare, pe plaja...imediat o pot schimba...pana cand va invata singurica sa ceara la toaleta...DAAAR... SURPRIZA!!!! Nici bine nu i-am pus chiloteii pe ea...ca imediat a venit la mine si: "Wawaaa!!!! Fac pipi!!!" si m-a tras la baie...Am ramas, toti, "masca"...Nu i-am aratat eu unde e baia, plus ca s-a asezat singurica pe vasul de toaleta, m-a impins afara din baie si, la sfarsit s-a sters singurica... pe cuvant!!! E ceva ce nu-mi pot explica! In Bacau...nici sa nu auda de olita, daramite de wc...cand ii puneam chilotei, facea pe ei ca in pampers...si la mare, parca facea de o viata la toaleta respectiva...nu am ajutat-o cu nimic, cu exceptia trasului apei si a spalatului pe maini...ca nu ajungea...Si, atat a fost...de atunci, gata cu pampersul...si...nici noaptea nu a udat cearsaful... Am stat cu inima cat un purice cand ne-am intors la Bacau...ma gandeam ca are sa faca iar figuri...dar...nimic...totul a decurs normal...
I-am povestiti si pediatrului si a ramas si ea foarte mirata...de atitudinea lui Mitzu ...Deh...sa nu o deochi...pana la urma, bine ca am scapat de pampersi...dar, ma intreb...oare, trebuia sa ajunga pe litoral sa poata renunta, asa de usor, la scutece?!
![]()
Saptamana trecuta, ne-am confruntat cu o enterocolita urata...si...desi, avea scaunele moi si dese...nu a murdarit decat vreo trei chilotei...foarte putin...s-a intamplat...pana sa ajungem la baie...acum, si-a mai revenit cat de cat...dar...nu de tot...
si, azi am terminat tratamentul...maine mergem, iar, la pediatru...Plus ca nici nu prea mi-a mancat, zilele acestea...
Ma "bag" sa citesc din urma...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...![]()
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu
( 5 septembrie 2006 )
De prin viata...adunate! "
"
scumpik_lui spune:
Va salut de pe meleaguri straine
Ma bucur sa nu ne-ati uitat si va multumim pt reprimire 
Iar am disparut cateva zile pentru ca a trebuit sa facem bagaju si sa venim la tati in germania, ceea ce a fost o bucurie enorma, mai ales pentru Luca. A fost un drum luuuung si foarte obositor pentru amandoi, cu toate ca luca a dormit o mare parte din drum, iar eu am condus cam o jumatate
Lilina, Ancuta, Ramo
Beatrix multumesc mult
si sa stii ca si eu m-am gandit la voi, dar nu am avuut cum sa scriu nici un mesaj, uff... voi ce mai faceti?
sper ca zilele astea sa pun cateva poze cu Luca
V-am pupat si o seara faina!!!
Monique_new spune:
"Buna dimineata" pot spune pt ca asa ma simt.
Acum ne-am trezit
nu stiu ce a fost cu noi, poate de la vreme. Nu am reusit sa mai dorm la pranz de fff mult timp.
Anca yupiii bine ati ajuns la tati.
Ramaneti acolo sau va intoarceti ?
Adriana multumim. Tare frumoase pozele. Mi-as dori si eu sa ajung prin zonele pe unde ati fost, dar uite ca tot ne planificam un circuit prin tara si ajungem tot la mare 
Yoana felicitari
ai vazut ce smecheruta a fost Miztu, trebuia sa o duceti la mare sa dea jos pampersul.Imi pare rau pt enterocolita. Este f buna ECOFLORINA daca gasesti dupa un asemenea episod. 
Ramo astept inca inghetata de la Patri ![]()

Roxana sa va fie de bine plimbarea. Ai incercat SINUPRET ? Este f bun , cel putin la Cosmi si-a facut mereu treaba, doar ca ei ii si place gustul.
Lili nu stiu nimic despre pojar. Ai reusit sa dai de pediatra?
Revin.
1 Anisor,2 Anisori,2 Anisori*
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

lullabay spune:
Hello 
Suflu in timp sa treaca mai repede !
Tanima,sincer as vrea sa pot sa iti dau un sfat,dar cum nu sunt in situatia de a avea doi copii sa ma descurc cu ei,nu sunt in postura de a da sfaturi..stiu cum e cu un copil si cu certuri si tensiuni,imi inchipui ca se poate si la dublu.Pot doar sa sper alaturi de tine ca o sa treaca odata si odata greul,cat despre gelozie...chiar nu stiu cum sa procedezi,cred ca la un moment dat o sa treaca de la sine.Sa va fie de bine vacanta la mare :))macar acolo poate v_ati relaxat putin.Ai doi copii foarte frumosi,cand nu mai poti gandeste_te cum era inainte de ei ,cand ii doreai 
Roxana sa va fie si voua de bine iesirea,la tot mai multe !!Daria ce face ,cum se mai simte cu piciorul?La Victor ai incercat cu aerosoli,o sedinta doua pe zi?poate il ajuta mai mult decat sprayurile.Cat despre job poate o sa gasesti ceva,chiar daca nu decent,macar ceva,eu cand ma intorc in Romania ma asteapta un salariu de rusine,dar chiar ca nu imi mai pasa daca o sa fiu cu Stefan.
Ramo mai sunt deja 17 zile
!Ce bine ca sunteti aproape de piscine si puteti sa va balaciti!
Lilina cumnata ta are pojar-rubeola sau varsat de vant?pt prima Vlad e vaccinat ,pt a doua nu stiu daca l_ai vaccinat.Teoretic perioada de incubatie e de doua saptamani(minim vreo zece zile),deci cam pe atunci ai putea sa vezi daca faceti sau nu.La Stefan la gradinita in iunie a fost epidemie de varicela,au facut multi copii.El desi a fost in contact zilnic cu ei nu a facut!asa ca exista sansa sa nu faceti.Pe de alta parte macar faceti si scapati :))De facut nu prea mai ai ce face,ca daca ati luat virusul asta e,nu mai are rost sa va vaccinati...daca nu faceti acum, pt viitor ca sa fii sigura va vaccinati pt varicela si gata ca sa nu stai stresata.Cea mai contagioasa perioada e cu doua trei zile inainte de a aparea bubitele si pe perioada cat sunt in stadiul de vezicule pana fac crusta.Cred ca trebuie sa stati in casa pana trec bubitele si nu mai sunteti contagiosi,nu cred ca e neaparat doua saptamani.Hai poate nu faceti si va vaccinati apoi cu totii!si scapi de un stres!
Adriana distractie placuta in doua parte a concediului !ma duc sa vizionez prima parte a concediului :))
Scumpik_lui v_ati mutat de tot?cine a condus cealalta jumatate de drum?Luca?
sa ne pui poze cu el neaparat sa il vedem cat e de mare.
Yoanna v_ati scos cu pampersul
Stefan cand nu vrea sa stea fara el ,zice ca e baiat mic
.Multa sanatate!sa va treaca enterocolita repede.Stefan de fiecare data cand a facut o raceala a fost si deranjat la burtica invariabil si noi mereu am reusit sa ii dregem burtica cu Ecoflorina sau Biotics baby.Ecoflorina parca mi s_a parut mai buna.Si e normal sa nu manance,stomacelul ei se reface,lasa ca o sa prinda apetit dupa.
lullabay spune:
Adriana foarte frumoase fotografiile!
Ati luat o portie de sanatate la aer curat!
Si ce frumos e Tudor cu animalele, cu pisoiul in brate!
Si noi avem o bunica a sotului ,care sta la tara si mai ales vara ,de cate ori poate il duce sotul acolo ,sa alerge dupa animale!
yoannamarie spune:
Seara buna!
Am revenit...intre timp, am iesit la o plimbarica cu fii-mea si sotul, din dotare...caci nu se mai putea intelege, nimeni, cu ei... S-au pus, amandoi, impotriva mea si dai "batai" de cap...pana am cedat...
Gata...Acu' pot sa spun ca sunt la zi cu postarile si...
Ramo, mercic! Esti o draguta!
Deh...de data aceasta...nu am mai avut parte de nici o surpriza... Doar ca s-a imbolnavit micuta si n-am mai avut timp de nimic...
...
Ehe...ce frumoooos...piscina, hotel...muuuulte stele...balaceala
Suna foarte bine!!!! Bravo!!!! Abia astept sa vad pozicile!!!
Ehe...micuta e la curte, la aer curat acum... Cata bucurie trebuie sa fie pe ea... Ce bine ca are unde sa mearga!
fetele!
Beatrix, mercic!
Multa sanatate piticului!
sa treaca rapid! Ma bucur ca se simte bine!
Voi cum sunteti? Cum va simtiti?
Xan, vazut pozici cu strumfii!
Frumoase foc, scumpele tale...Dar ...taaaaaaaaaaaare putine poze ai pus!!!!! Mai vreeeem!!!! 
Monique, m-ai lasat, ca de fiecare data...
cu pozicile voastre!!! Sunteti minunati!
micuta sportiva! Ehe...n-ai treaba cu ea pe teren!
Dar nici in apa sau pe nisip nu se dezminte pustoaica! E o dulcica frumusica!
Deh..asa mama...asa fetita...
Desi scrie "Venezia" pe "chipiu"...am sa iti spun: Doamna marinar!!!...Iti sta bine cu sapcuta!!!
si...iar m-ai dat gata cu fizicul tau...
Mi-au placut si pozicile in care Cosmi sta intre copilasi, alineati pe trepte... Superba micuta! Si ce bronzolici e! Pe fii-mea n-a prins-o deloc soarele...si-mi pare rau...dar probabil ca am si exagerat cu crema de protectie ...nu stiu...
Mey...imi place cum ii sta in "tutu-ul" de balerina si in colantii cu dungi...
Sa va traiasca minunea de fetita! 
Am vazut si filmuletul....Cata bucurie si plcere sa se joace cu valurile...Minunat!
Cred ca a fost un weekend foarte fain! Mey...faci ce faci si tot pe litoral ajungeti...ca-i romanesc sau nu...mai conteaza?!
Va felicit! 
Ah...haioasa...Cosmi cu marea marilor...

Cat despre Ecoflorina...mercic pentru sfat...cunosc despre aceste fiole...i-am dat in iarna, cand ne-am confruntat, iar, cu episoade urate de enterocolita...Acum pediatrul a decis sa-i dau niste plicuri Enterolactis duo-8 miliarde- se numesc...unul pe zi...Am citit, pe prospect, ca sunt fabricate tot in Italia, ca si Ecoflorina... ii mai dau si cate o pastiluta de Kreon si una de calciu lactic...Plus dietea la mancare...fara cartofi, spanac etc...
Ancuta, sa nu-mi spui ca iar ati fost in Maramu', in weekend...
... Ce face Ioana? Mai vrem pozici cu ea, cu voi!!! 
Itzy, ne-ai nimerit!!!!
Si...ai dreptate...probabil ca, daca m-ar fi anuntat cu o zi, doua inainte... refuzam oferta...incepeam sa despic firul in patru...sa "balansez balanta"... sa fac calcule, aplicam teoreme, extractii de radicali etc...
ma cunosc si stiu ce lista as fi facut... cred ca de asta nici nu mi-au spus...pana in mometul respectiv...
micuta Ana!
Mey...te felicit pentru ca te-ai apucat de recitit cartile copilariei noastre...adevarate opere... Asa doooor imi este, si mie, de citit...dar ,uneori, simt ca nu mai am timp nici sa respir...daramite sa deschid o carte... Rusine sa-mi fie!!!
Ah...daaaaaaaaaa...mi-a placut ideea cu pozele pe cutiile de pantofi!!!! SUPER TARE!!!!
Cum de nu m-am gandit pana acum?!
Mercic pentru luminare!!!!
Lullabay, imi pare bine de cunostinta! 
Imi pare rau pentru pierderea tatalui tau...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Imi pare rau pentru ca intampini probleme... Sper, din tot sufletul, ca totul sa se rezolve si bucuria si implinirea sa-si faca loc in viata ta... Este o vorba..mult a fost....putin mai este...Acusi vei fi acasa, alaturi de puiul tau...si una dintre dorinte iti va fi implinita... Si iti urez ca acesta sa fie doar inceputul...realizarii dorintelor...
Haios Stefan cu "fenta" cu baiatul mic... ![]()

Mercic pentru sfaturi! 
Tanima, imi pare atat de rau sa citesc cum ca situatia nu e prea roz, la voi in familie... Ce pot sa spun?! Te inteleg si te sustin!
Eu am un singur copilas...si tot ma simt epuizata...si, in ultimul timp nici cu sotul nu prea mai sunt pe aceeasi lungime de unda...
Nush ce se intampla...dar stiu ca e greu...
Am vazut pozicile cu puii tai! Ai doi copilasi superbi!
Sa va traisaca si sa va bucurati de asemenea comori! 
Adriana, cand am citit cum ca esti in Bacau... am tresarit...si mi-am spus ca trebuie sa ne intalnim... Dar se pare ca n-ai fost in Bacau, doar in Piatra Neamt...
Am vazut pozele! Sa va traiasca frumusetea de baietel! Ce zambet frumos in poza cu, curcile! Dar nu ii este teama deloc!
E tare scump si cu puiul sau pisoul in brate! Si printre flori, e dragalas cum sufla in papadie!
Si gradina bunicilor, splendida!
Minunate locurile vizitate! Mercic pentru ca "m-ai plimbat" prin "Amintirile" lui Creanga si Cetatea lui Stefan... Mai mult decat placuta "plimbarea virtuala"!
Sa va fie de bine aerul curat ce l-ati "savurat"... si, vacanta pe care ati avut-o in Moldova! 
Roxana, ma bucur ca i-a placut Dariei la tara... Adevarul e ca nimic nu se compara cu frumusetea si libertatea vietii la curte...
Multa sanatate lui Victoras! 
Adina, multa putere sa treceti peste problemele pe care le ai! Imi pare rau! 
Bafta cu acomodarea pustanilor la gradi'... Adevarul ca si mie mi se face inima cat un purice cand, ma gandesc ca din septembrie si fii-mea incepe gradi'...Ma gandesc cum are sa se comporte, sa se acomodeze?! Sper sa fie bine...si la fel urez tuturor Bucuriilor ce incep gradinita...
Ma bucur ca cei mici au indragit-o, imediat, pe baby-sitteritza... E un inceput bun!
Flavia, imi pare rau sa citesc cum ca, si tu, ai probleme personale... La fel...sper sa le fi dat de capat si sa poti intra mai des pe forum...sa ne mai povestesti despre Bogdanel...
Lilina, nush ce sa spun...
...decat...multa sanatate...in caz de...
Princess, s-a acomodat Rares pana la urma? Concediu placut in continuare! 
V-ati intalnit cu fetele? Abia astept sa ne povestiti cum v-ati distrat! 
Gety, Lexi, concediu placut in continuare si distractie placuta! 
Scumpelor, ma retrag...ma lua o durere de cap...de simt ca-mi pocneste...o migrena groaznica...
Va
si va urez somnic usor! 
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...![]()
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu
( 5 septembrie 2006 )
De prin viata...adunate! "
"