Bucurii de sept - oct 2006 *168*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna fetelor!

Ma bucur si eu sa vad ca au reaparut mamici care n-au mai scris de mult timp (cine vorbeste ).

ramo, m-am exprimat eu gresit, copiii vor merge din sept anul asta la gradi, sper sa nu fie probleme prea mari de acomodare.

lullabay, imi pare foarte rau pt pierderea suferita, din pacate cam incolo ma indrept si eu ... sa fim macar fericite ca au reusit sa ne cunoasca copiii ... mult noroc itzi doresc in continuare sa tzi se rezolve toate problemele .

beatrix, dar Eric nu e vaccinat si pt varicela? - poate de-aceea a facut forma mai usoara cu doar cateva bubitze .

O seara faina va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Neatza!

Adina, sincer nu mai stiu! tot ce-mi amintesc e ca vaccinul de rubeola era cuplat cu oreionul (asta stiu clar ca eu de asta eram speriata sa nu faca) si inca ceva, dar nu-mi amintesc ce! astept sa-mi plece musafirii si ma apuc de documentat cum sta treaba!
Pupici la baieti si tie multa putere! sper din tot sufletul sa nu se intample nimic si sa-si revina tatal tau!
mi-am amintit ca si Adriana a plecat la mare! Distractie si vreme frumoasa sa fie!
sper ca fetele de pe litoral Alina, Gety, Lexi se distreaza si ele, vreme frumoasa si sper ca s-au si intalnit!
pe toate!

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Buna,

Ia uite ce de vesti despre mamici si copii...ma bucur mult ca ati revenit.

AdinaAdaptare usoara la gradi gemeneilor. Si eu am emotii pt Ana-Maria in toamna...speram sa fie bine pt toate Bucuriile.

Mamilili...ma bucur nespus ca ai mai dat un semn despre voi. Ti-am vazut flacaul, este un scump si seamana cu tine. te asteptam mai des

Lullabay, vad ca pana la urma ti-ai implit visul de a pleca si de a profesa in Franta... Sper sa rezolvati restul problemelor...si poate va veti reuni acolo cu totii. Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal tau...

Yoanna...voi sunteti o familie de zurlii... Pana la urma cele mai reusite momente sunt cele spontane stii bine. Daca iti spunea cu 2-3 zile inainte aveai timp de gandire si poate refuzai...dar asa...

Beatrix . Bine ca a facut o forma atat de usoara...oricum astea sunt boli ale copilariei pe care le fac aproape toti copiii...si e mai bine cand esti mic decat mare. Imi aduc aminte ca eu am adus de la gradi de toate...si fiind darnica, o virusam si pe sora-mea care era bebelus la vremea aceea....Bine ca a fost doar atat. Recuperare rapida.

Sebi cred ca este deja acasica...dragul de el, ma bucur ca momentan este spre bine

Am vazut pozele cu cele doua printese ale Xandrinei, blondinul Mathias, si Cosmina la balaceala. Mereu ma uit la poze si imi spun cum a trecut timpul si ce mari au crescut.
Iata peste cateva zile sunt 3 ani de cand traiam toate emotia nasterii primei noastre bucurii - Davidut - Ignatica... Sa ne traiasca toti si sa fie sanatosi.

Va povestisem de nunta la care am participat sambata ...si vad ca m-ati intrebat...Ei bine Ana-Maria a fost o frumoasa...nici nu se putea altfel...Cine o intreba cum o cheama ea raspundea - Pe mine ma cheama Printesa Ana-Maria. A fost foarte mandra de rochita ei si mergea pe la fiecare sa le-o arate, pt a fi admirata si laudata.
Cat despre planurile noastre de a duce trena miresei...a pus mana pe ea, a tinut-o cateva secunde si cand a trebuit sa urce sacrile in urma miresei i-a dat drumul si n-a mai vrut . Cosuletul cu petale de trandafiri la final l-a tinut si a aruncat cu ele...dar a trebuit s-o iau eu in brate pt a arunca de sus...Asta e, data viitoare poate va fi mai bine . A alergat porumbeii albi pe care i-au avut, a dansat, era o veselie pe capul ei... incat pe la 11 jumate am bagat-o la culcare

Va pup...eu nu am mai intrat asa des pt ca in timpul liber profit sa citesc...am innebunit cu colectiile astea de carti aparute cu ziarele...mi-e tare drag sa (re)citesc cartile copilariei/ adolescentei...cu atat mai mult cu cat nu le pot lua cu mine pe toate cand plec...asa ca trag tare acum, mai ales ca de papusica mea se ocupa mai mult bunicii.
si numai bine

P.S Adriana este la Bacau si la Piatra-Neamt nu e la mare...va pleaca peste 3 saptamani

Pup inca o data

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Multumesc pentru cuvintele de incurajare MamiLili,Xan,Ramo,Beatrix,Adina,Ancuta,Itzy
Sper si eu ca a trecut ce era mai greu pentru Sebi si deacum o sa fie mai bine si o sa reuseasca si Andreea sa se linisteasca ca tare chinuiti au mai fost in ultimul timp.
Lili am doar doua posibilitati sa fiu optimista sau sa cad in butoiul cu depresie.A doua varianta nu mi_o permit pentru ca trebuie sa fiu de acum stalp pentru mama si nu am voie sa fiu slaba.Da uite cine vorbeste!tu care te_ai descurcat singura ,singurica cu Mathi mic si sotul bolnav .Plus ca sunt cateva fete printre noi in fata carora imi scot palaria,pe care le admir pentru taria de caracter si forta cu care se mentin tari,iar mesajele lor intotdeauna degaja optimist:Mexxa,Roxana cu Dariuta(cum au plecat ele doua singure in Germania),Pufy,CristinaGoji.....Elenia cand a fost departe de puiul ei.De Lilina m_am simtit tare aproape cand ne_a povestit de tatal ei,pt ca tata atunci incepuse sa se imbolnaveasca.Si tin minte o faza memorabila a Alexutei cand iesea ea iarna singura cu caruciorul si catelul la cumparaturi .tu ai fost super curajoasa cand ai plecat cu Mathi in turul europei cu autocarul cu copil la cateva luni.Sandra ca s_a mentinut optimista desi trecea printr_un divort.Adina cu doi gemeni.
Na ca m_am apucat sa rememorez..daca is singura aici,asa ma simt cu un picior mai spre Romania.
Itzy pana la urma da am ajuns si aici,dar fortata de o conjunctura nedorita ca altfel nu aveam eu curajul sa plec,vreau sa spun ca pana acum nu am fost despartita de Stefan decat doua zile la inmormantare tatei,iar acum se fac trei luni de cand nu mi_am vazut baiatul.Am invatat multe aici ,nu numai profesional ,am vazut si o alta tara,dar sincer ,eu care inainte eram pentru emigrare si huleam Romania,acum sincer imi doresc tare mult sa imi gasesc o stabilitate acasa si sa reusesc sa raman in Romania.
Ramo exista o posibilitate de a ramane aici,ce e amuzant ca aici am mai multe oferte de munca decat in Romania :))dar eu vreau acasa.Poate zic asta si pentru faptul ca sunt singura,dar nu stiu daca pe termen lung as fi multumita chiar si cu familia,mereu o sa simt ca am lasat ceva in urma..imi doresc mult sa evoluam si din punct de vedere al securitatii sociale,si din punct de vedere al infrastructurii si al educatiei sa ne putem creste frumos copii si in Romania.
Si in general marea majoritate a romanilor emigrati zic ca la pensie vor sa se intoarca in Romania :)))
Beatrix, Stefan a facut vaccinul ROR_rubeola,oreion,rujeola .nu stiu schema de vaccinare din Belgia dar imi inchipui ca asta erau cele trei,de obicei varicela se face separat ca vaccin.Da uite asa a capatat imunitate pe viata :))).Pt celelalte vaccinuri trebuie facute rapel mai incolo ,cred ca dupa 10 ani.
Adina eu nu pot decat sa te sfatuiesc sa nu iti pierzi speranta,intotdeauna sa gasesti si acolo unde nu exista,o raza de speranta.si sa ii dea Domnul tatalui tau sanatate si zile usoare.si eu am zis ca macar bine ca l_a vazut pe Stefan ,desi mai erau atat de multe de facut....
Sper sa reusesc si eu sa devin mai activa,in we am prea mult timp liber si ma apuca depresia.
Mai am 20 zile si il vad pe Stefan!

Mergi la inceput

uitam
Lili ce mareeeeeeeeeeeee e Mathias!!!!!
E mare tare!La fizionomie e acelasi Mathias scump dar la puterea a patra!
Uite acusi se face un an de cand nu ne_am vazut!
Imi inchipui ca si Vladut al Andrei si David al Mirei sunt la fel de mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

lullabay, stiu ca tzi-e greu singura fiind intr-o tzara straina, dar incearca sa rezisti macar pana trece nenorocita asta de criza, ai noroc sa primesti oferte de munca , profita cat potzi, zic eu. Succes si rabdare multa pana la marea revedere

itzy, scumpa papusica, cred si eu ca s-a plictisit repede de tzinut trene, nici nu mi-o inchipuiam altfel .

Azi am avut interviu cu o baby-sitteritza, care va veni o data pe saptamana in weekend , fiindca noi tb sa renovam casa ... pruncii mei au indragit-o dupa primele 5 minute , mai aveau putzin si o adoptau , ma bucura nespus sa-i vad asa deschisi fatza de persoanele care ne viziteaza ... de fapt ei sunt prieteni foarte buni si cu totzi postasii si totzi lucratorii de pe masinile care ridica gunoiul , pt ei sunt cu sigurantza cele mai cool joburi de pe lume

Am zburat la nani, o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Lullabay...mi-a placut mesajul tau...Deci in 3 saptamani te intorci acasa? Daca ati fi fost toti 3 plecati cu siguranta nu iti era asa de greu...Greu este oricum, caci nicaieri nu-i ca acasa...dar fiind singura imi inchipui ca te topesti de dorul lor. Este o experienta, oricum, din care asa cum ai spus, ai invatat multe si uite ca apreciezi lucruri care alatadata ti se pareau insignifiante. Iti doresc ca si relatia cu sotul tau sa se schimbe in bine...poate perioada asta v-a ajutat sa va clarificati problemele de comunicare de care pomeneai si poate va apropie din nou...

Adina...scrisesm un mesaj, l-am sters...ieri din neatentie intelesesem altceva ...in fine...Am inteles ulterior ca era vb de tatal tau. Sanatate multasi asa cum bine a zis Lullabay...zile usoare si fara suferinta.

Ramo...am reusit sa vad pozele intr-un final...s-au deschis. Ai o printesa si tuuuu...Smecheruta foc...S-au schimbat multe la baile Felix...arata f bine, vad ca au modernizat mult de cand nu am mai fost eu...prin 1996 . Mai sunt bazinele cu apa termala sau este doar strand? vad ca si ratusca ta se balacea de numa-numa...Patri a crescut mult, e o frumoasa, mi se pare ca s-a mai schimbat putin...E o domnisoara in toata regula.

Danidani, imi inchipui ca e o scumpa papusica ta. Niste poozeee???

Ancuta...eu stii ce mi-am zis ref. la cutiile cu pantofi? Am zis ca le fac poze pantofilor si le lipesc pe cutii, ca sa le identific care ce este...cu scrisul deja nu mai merge....

Roxana cum mai e Victoras cu tusea? Ai fost cu el la dr?

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Exact Itzy,in trei saptamani ma intorc acasa dupa patru luni!
Dar stau numai doua saptamani si apoi revin aici inca doua luni.
Si apoi gataaaaaaaaaaaaa!
Nu mai plec NICIODATA de langa copilul meu.
Cu sotul e mai complicat,pentru binele lui Stefan sper sa gasim o cale comuna pentru amandoi,desi viitorul nu suna chiar impreuna,pt ca e foarte posibil cand ma intorc acasa sa gasesc de lucru la Botosani ai atunci sa ne mutam eu ,mama si Stefan la Botosani si el sa ramana la Iasi.oricum ar putea sa il vada pe Stefan in we,e mai bine decat sa raman cu Stefan in Franta ,cand ar putea sa il vada mult mai rar.E asa aiurea cand traiesti in incertitudine si nu ai un plan de viitor...dar eu sper ca totusi lucrurile sa se aranjeze intr_un fel.Am ajuns sa imi doresc stabilitate si rutin,numai s afie ceva sigur.
Voi va intoarceti in China?nu stiu daca ai spus si nu am fost eu atenta,acum ramaneti mai mult in Romania?

Adina eu cand eram mica vroiam sa ma fac vanzatoare sa am multi bani,eram convinsa ca toti banii pe care ii primeau vanzatoarele erau ai lor :)) mult succes cu babysitteritza!
Am avut si eu putin ragaz si am vazut poze din urma:
Roxana cu copilasii foarte frumosi sunteti,
Ramo cu printesa(eu nu cred ca am fost vreodata la baile Felix,dar arata tare bine)_imi aduc aminte ca ai postat niste poze odata cu parcul din Oradea si am fost tare invidioasa ca aveti un loc de joaca asa frumos pentru copii,in Iasi nu gasesti asa un loc
Lilina la mare cu tunelul si pistolul:)))
Adriana cu Dudu la Sinaia
Trebuie sa ma updatez ca sunt copilasi pe care nu i_am mai vazut de un an cred.
Eu ma tot gandesc ,desi e prematur.... ca acusi schimbam subforumul ca ne implinesc copii 4 ani(bine intai trebuie sa faca trei ca sa ajunga acolo:)))da eu sunt precauta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Buna seara.
Inca va citim dar nu mai am timp de forumit, deja e prea mult ptr mine: 2 copii, curatenie, mancare, spalat, calcat, servici, am inceput sa lucrez un pic si ptr doctoratul care l-am abandonat acum vreo 3 ani.
Ma bucur ca au mai intrat si fete care nu au mai scris de f mult timp.
Andreea, multa putere sa treceti cu bine si peste acest moment greu. Multa sanatate lui Sebi, micul luptator. Ma gandesc la tine prin ce treci si imi dau seama cat de slaba sunt. Nu cred ca as fi in stare sa trec prin asa ceva.
Roxana, multa sanatate si putere si voua. Sper sa aveti parte de zile mai bune.
Eu nu am prea multe noutati, in afara de faptul ca am cedat, nervos si fizic, deja am ajuns intr-un moment foarte greu cu doi copii.
Daca acum cateva luni o compatimeam pe alexutza care se plangea de baiat ca e gelos, am patit si noi acelasi lucru: Rares a devenit f gelos, cere foarte multa atentie, o bate f tare pe Miruna si trebuie sa fim cu ochii pe el, se urca pe ea, se arunca pe ea, deja am ajuns la limita disperarii, mi-este frica sa nu ii faca ceva rau, nu ne mai intelegem deloc cu el, este f rautacios si posesiv, nu se joaca cu nimic, sta numai pe noi si calare pe fata, cand o culc atunci incepe sa tipe, daca ii dau sa suga vine si urla langa ea sa o sperie sau trage de ea. Imi doresc sa treaca mai repede perioada asta de cosmar, ptr ca simt ca nu mai am putere si nu mai stiu cum sa fac sa trecem de momentele astea cumplite. Si la noi in casa atmosfera este f tensionata, numai certuri, numai scandaluri, uneori ma intreb daca mai avem ceva in comun in afara de doi copii. Imi tot spun ca este trecator ca suntem f obositi si stresati dar ma tem ca raceala aceasta si cuvintele grele spuse acum nu se vor uita niciodata.
Vad ca nu sunt singura care trece print vremuri asa de urate. As vrea sa aud numai lucruri frumoase de la toate, dar din pacate in jurul meu toata lumea se plange, toate familiile care le cunosc (ma rog, aproape toate) au probleme, nu se mai inteleg, au probleme de comunicare. Cred ca am uitat sa mai traim si ptr noi atat suntem de stresati de viata de zi cu zi.
As sta mai mult la taclale cu voi, dar este f tarziu si am ajuns ahtiata dupa somn, incerc sa nu pierd nici un minut de somn atunci cand am ocazia.
Am vazut si eu ultimele poze anuntate. Mi-au placut tare mult si ptr mine este o placere deosebita sa admir toate bucuriile, asa ca sa puneti poze in continuare ca sigur sunt vizionate de toata lumea cu placere. Din pacate pozele Roxanei nu stiu de ce nu le-am vazut, dar zilel acestea o sa rasfoiesc paginile sa le gasesc.
In seara asta am reusit sa incarc si eu cateva poze, nu de alta dar si Surorile mele din Spania ma bat la cap cu ele asa ca va aratam si noi cat am crescut aici

Va pup si numai bine tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Nu stiu ce a avut dar a trebuit sa scriu de doua ori ca nu imi trimitea decat semnatura.
Noapte buna tuturor.

Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)

Mergi la inceput