Burtici fericite de septembrie-octombrie (97)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Oare e cazul sa fluier desteptarea ?

Fetelor eu vroiam sa va impartasesc ca in cazul meu se adevereste acea celebra "sa vezi in ultimele doua luni" ...daca am luat pana acum 4 kg acum zici ca in fiecare dimineata sunt tot mai explodata....abia ma dau jos din pat...observ niste sunculite pe picioare, pe solduri, pe talie....cine stie cate kg am pus in cateva zile.
Si in plus citeam la cineva ca nu poate sa doarma ca se misca bebe....si eu ma gandeam la acea vreme "uite-o si pe asta ce bate campii".....si acum ma trezeste asta micu cu niste bumbaceli de-mi vine sa plang.....si ma si sperii, fiind adormita.....
Asa ca vreau sa semnez ca in ultimele doua luni ....e belea.......dar pentru asta tot il astept ca pe cea mai mare minune din viata mea

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Merg sa fac o cafea.....aaaaa pardon sa iau de la Aida de pe tava

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Aida eu stiam bancul dar e foarte tare...stiu ca la vremea respectiva am ras de nu mai puteam....cu genele de bou

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

luto 'neata , ai grija ca e bomba , mai pune ceva apa ca a iesit prea tare

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

'neata
Si la noi ploua de aseara,e mohorat..prevad o zi intreaga de stat in casa

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 32+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

'neata
Si la noi ploua de aseara,e mohorat..prevad o zi intreaga de stat in casa

...si la forumeala ca sa nu ma plictisesc eu

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineatza...mama ce vreme nasoala...ploua si rece...lucia mi-ai pus gand rau. dintr-o data s-a stricat, ma simt ca la londra.

eu mi-am mancat cremvurstii, mi-am facut o cafea 3 in 1 ca tare-mi mai place si astept s vedem cu ce ne mai delectati.

alinus numai de bine, ma bucur ca bebitza e in grafic. Abia astept maine sa vedem ce-mi spune si mie. azi noapte am visat ca mi-a spus dr. ca are deja 2kg al meu si il rugam sa-mi masoar femurul si capul sa fiu sigura ca e bine.

am dormit foarte prost, cand pe-o parte, cand pe alta. am visat urat si oameni pe care nu as mai vrea sa-i vad vreodata nici in vis, nici in realitate. acum astept sa mi se trezeasca iubitul care a fost aseara la un engagement party, ca toate cosmarurile de petrecerea aia nenorocita au fost legate de n-am inchis geana pe geana.

hai v-am pupat

MangaGirl :-) 28+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Manga am vazut si eu ca s-a lasat cu ploi multe acasa...dar nu e de la mine.....la mine e doar invidie ca stai asa mult acasa la mama

Bafta multa maine la eco si sa ne spui ce si cum va fi si cate grame are Sasha.
De fapt ai visat urat ca vroiai si tu sa mergi la party

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

??? Tot cu ochii'n fasole sunt. Iarasi nesomn.

lucia, asa imi povestea mie o prietena de bebe data trecuta (eram amandoua gravi in acelasi timp) ca o trezea noaptea si nu putea sa doarma etc. EU dormeam ca valiza in gara si ma laudam ce bebe cuminte o sa am... dupa ce s-a intamplat am zis ca vreau un bebe atomic. Si sti vorba aia cu ai grija ce-ti doresti . MAi nou ii spun lu bebe ca e un iedutz asa imi da de tare de-mi muta pielea din loc si ma distrez in ce hal imi face burta si noaptea mai da cate un sut de se misca tot patul... dar sunt asa fericita ca experimentez asta ca inseamna ca el e sanatos si puternic si poate sa dea . Si apropos de tati... cred ca sunt facuti de-o mama toti.. ca si al meu ii zice lu bebe "da-i lu maicata la ficati, rupe-i coastele" Eu stiu ca o zice in gluma pt ca tot asa ii spuneam eu mereu ca sa-mi mute ficatu din loc numa sa fie sanatos...

alinus, ne bucuram ca mai treci si pe la noi. Un simpatic foc baietelul tau, pare un mare nazdravan
SI tu esti tare simpatica asa cum vorbeai tu singuriza azi-noapte. Ne bucuram ca Doris e in grafic si este bine. Tu ai grija de tine sa nu iti mai fie rau

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 30+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Manga am vazut si eu ca s-a lasat cu ploi multe acasa...dar nu e de la mine.....la mine e doar invidie ca stai asa mult acasa la mama

Bafta multa maine la eco si sa ne spui ce si cum va fi si cate grame are Sasha.
De fapt ai visat urat ca vroiai si tu sa mergi la party

Cea mai fericita 31 + cu

ai perfecta dreptate...as fi vrut sa fiu si eu acolo cu toti amicii...dar mi-ati tinut de urat cu brio aseara

oare ce s-o fi intamplat cu marianna? i-o fi trecut supararea? ce program ai azi? mai ploua in luton?

MangaGirl :-) 28+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput