Burtici fericite de septembrie-octombrie (97)
Raspunsuri - Pagina 15
alinus_25 spune:
Vineri mi-am sarbatorit sotul, insa si la restaurant si acasa am fost... cumva... absenta. Efectiv nu mai puteam de oboseala. Vineri de dimineata, am dat o fuga la Iasi si 'm-am cautat' pe la 3 spitale. Ma chemase dr-a, ca m-am plans ca am mai bine de 10 zile de cand mi-e greata rau si vomit la greu. Cica eram suspecta de tensiune indusa de sarcina. Si sunt cumva pe muchie, va trebui sa renunt la micutza cafelutza si sa fiu atenta la alte chestii.
Totodata am aflat ca am un calcul mai maricel, care ar putea, din nou
, sa-mi dea batai de cap la nastere.
Apoi am fost la hematolog, mi-a spus sa nu mai iau supliment de fier, cica m-am intoxicat de la prea mult fier - de unde si starile de greata. A ramas sa merg pt analize amanuntite saptamana viitoare, pe 16.
Alina
30+
Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si
Iulius Teodor
(10.10.2007) Teo la mare
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
alinus_25 spune:
Va explic,ca sa intelegeti ce caut eu la ora asta pe forum...
m-a trezit sotul la 23 cand aproape adormisem langa Teo, avea chef de iubareala, a uitat ca am fiert in suc propriu astazi in bucatarie, facand gem si compot de caise, tort padurea neagra si friptura pt dumnealui. Si evident ca l-am refuzat, i-am si precizat ca taxez orice abatere de acum
Alina
30+
si
Iulius Teodor
(10.10.2007) Teo la mare
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
alinus_25 spune:
BB-lusha Doris e bine, in grafic, 1.600 g. Si cica sa ma astept sa nasc dupa 25 aug.
Mi se vad frunzele???

Alina
30+
si
Iulius Teodor
(10.10.2007) Teo la mare
tulibu spune:
neata fetelor! presupun ca toata lumea doarme, la ora asta cum ar fi si normal.
va urez o zi buna, si mai ales o duminica linistita.
Ioana
24+ 

aidaciolac spune:

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Aida eu sunt aici ..dar ma zbat singura ca un peste...mare tristete asta seara pe forum.... ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 31 + cu ![]() |
eu am ramas aseara fara net ... ce s-a intamplat?

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
alex sigur ca tinem pumnii
te inteleg perfect ca esti suparata 
luto garda inseamna 24 de ore de urgenta ... mai sunt medicii cu co si libere care trebuie inlocuiti si dimineata ...
raluk16 sigur ca nu iti vine sa iei in brate un bebe plangacios , ca nu e al tau
, dar in momentul cand vei naste vei vedea ca lumea se va schimba iat tu vei fi altfel ![]()
danangie pune filmuletul pe webshots , e foarte simplu 
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
Noul tata intra in camera unde tocmai nascuse nevasta'sa: Copilul din patut era negru ca tuciu'... S-a uitat urat la nevasta'sa,... si aceasta s-a explicat:
-"Dragul meu, stiu de ce copilul nostru este negru. Stii, cand eram fetita, tatal meu lucra in Coasta de Fildes si mama a ales sa ma aplapteze o negresa. Genele negre din laptele ei au trecut direct in sangele meu si de aceea copilul nostru este negru...
- Barbatul mirat.."A da?"
Atunci barbatul a sunat-o pe maica'sa s-o anunte ca a devenit tatic.
-"O, dragul meu sunt asa de fericita... dar ia spune seamana cu tine???
-"Mama sunt cel mai fericit tatic din lume, sau aproape fericit..., bine e'..., e negru.... Dar am o explicatie!... Uite: nora ta , cand era mica, taica'su lucra in Coasta de Fildes, si maica'sa a ales s-o alapteze pe fi-sa o negresa. Genele din laptele negresei au trecut in sangele ei si uite asa copilul nostru este negru"
- "Aha! acum am inteles.. Este exact cazul tau cand ai fost mic, te-am alaptat cu lapte de vaca, si genele ei au trecut in sangele tau, de'aia esti un mare bou..
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
cristina_ana spune:
Neatza!!!
Alinus, frumoase poze!! Si ce mortaaaal e Teo in poza asta:
http://family.webshots.com/photo/2659254650101784801oIbNAo
Aida, super bancul, de-abia astept sa se trezeasca sotul sa i-l citesc si lui!
Eu bantui pe aici! Andrei n-a invatat inca ce e acela week-end si mi-a dat scularea ca deobicei la 7.30 (asa se trezeste el deobicei, ca atunci ii suna ceasul sotului in timpul saptamanii si s-a setat si el asa)
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
30+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
lutoniana spune:
Neata si de la mine si multam de cafeluta Aida !!!!!
Alinus bine ai venit in clubul celor cu stresuri, morcovi, probleme, intrebari, neclaritati etc.....aici le rezolvi pe toate fii fara grija !
Copilul tau e demential si o sustin pe Cristina ca in acea poza bagi mana in foc ca-i cu masina lui...asa e de smecher..... 

Cea mai fericita
31 + cu