Burtici fericite de septembrie-octombrie (97)
Raspunsuri - Pagina 17
lutoniana spune:
Monica ai dreptate, eu ma bucur nespus ca-l simt asa vioi dar mai ales puternic ...insa mi-e cam greu sa constientizez ca ala mic de prin poze, care abia isi tine capul si care e asa plapand si neajutorat poate face acum atata scandal....
Adica vreau sa spun ca ei sunt mult mai rezistenti si mai vigurosi decat credem noi, cel putin eu, ca sa poata sa loveasca asa ....
Vaiii ca abia astept sa-i vad mocusoara 

Cat despre barbati....sunt cam la fel toti....tin minte anul trecut cand s-a operat mama la Polizu....si stateam cu taica miu afara sa asteptam sa iasa din operatie....se plangea taica miu de durere de spate ca un copil, continuu si cu vaicareli.....si mama saracuta se gandea daca se mai trezeste din anestezie sau nu.....
I-am si spus atunci sa termine ca ma enerveaza...si bineinteles ca dupa aceea mi-a parut rau ![]()
Cea mai fericita
31 + cu 
lutoniana spune:
Manga buletin meteo
la Luton a iesit soarele dar nu va bucurati asa tare, de o saptamana, in cursul unei zile ploua si iese soarele alternativ....
Eu insa sufar rau cu caldura, acum gravida ca inainte nu aveam nimic asa ca imi place la nebunie racoreala aceasta, vantul, ploaia, norii....
Dar per total azi cred ca e frumos ![]()
Cea mai fericita
31 + cu 
unombun spune:
fetelor si eu la fel,cam nedormita si in plus cind ma trezesc noaptea,hop si bebe care misca,da cu miinile,picioarele,ce o face el stie.Cert e ca daca ma trezesc noaptea si se intimpla cu nesomn de vreo 2 h de vreo 2 sapt,bebe joaca tare.Eu spun ca in burtica mea e o sala de sport pentru bebe.In plus,patesc ca m.jackson,ca azi noapte si rideam pe tema asta.Pe o parte organismul este fierbinte,ies flacari din mine,mai ales din palme si de la picioare,prin alte parti e frig.Azi noapte nu ma hotaram cum sa ma invelesc.Daca era prea frig,rau,daca era prea cald,ca mai puneam ceva usor peste,cald si uite asa dilema de noapte...DE 1 sapt am niste flacari in centrul palmelor de zici ca stau sa iau foc.Dau cu apa ,le pun pe zone mai reci,nimic...
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Oare e cazul sa fluier desteptarea ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fetelor eu vroiam sa va impartasesc ca in cazul meu se adevereste acea celebra "sa vezi in ultimele doua luni" ...daca am luat pana acum 4 kg acum zici ca in fiecare dimineata sunt tot mai explodata....abia ma dau jos din pat...observ niste sunculite pe picioare, pe solduri, pe talie....cine stie cate kg am pus in cateva zile. Si in plus citeam la cineva ca nu poate sa doarma ca se misca bebe....si eu ma gandeam la acea vreme "uite-o si pe asta ce bate campii".....si acum ma trezeste asta micu cu niste bumbaceli de-mi vine sa plang.....si ma si sperii, fiind adormita..... Asa ca vreau sa semnez ca in ultimele doua luni ....e belea.... ![]() ![]() ![]() ![]() ...dar pentru asta tot il astept ca pe cea mai mare minune din viata mea ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 31 + cu ![]() |
Buna dimineata!!OO..si eu aveam tendinta så cred ca fetele alea care spun ca se apropie greul odata cu venirea ultimului trimestru bat campii

.Dar acum nu mai stiu ce så zic..Cand vad ca ia cam vreo 10 minute pana ma intorc pe o parte pe alta cu ridicatul burtii asezatå confortabil carecumva så stea bine si eu cu ea

Iuliana, cea mai fericitå
32+cu
Bruce Nicholas
lutoniana spune:
Iulika tu esti o mare simpatica exceptie....ai luat si 19 kile, ai facut si o singura eco (eu am doua deci nu sunt asa departe) e si frig la tine acolo....dar esti relaxata si optimista....asa ca meriti din plin de la mine o
si un 
Cea mai fericita
31 + cu 
techila spune:
neata!
dupa ce ieri am scos din mine ce aveam mai harnic si am facut curat de am capiat (macar tot este lucios de curatenie, ca in reclama), aseara m-au lovit durerile de sale si de picioare si de maini si o burta tare....drept urmare a urmat o repriza de 

care a atras dupa sine un masaj de la sotz, sarcu' nu mai stia ce sa imi faca.
am zis am zis, eu curat nu mai fac...poate doar asa...de suprafata...ca nu ma mai tine

dar acum minunatul sotz a adus la rama (eu) in pat si mic dejun si cafea

.
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze
si 
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui techila dar acum minunatul sotz a adus la rama (eu) in pat si mic dejun si cafea ![]() ![]() . |
...sunt sigura ca era dezbracat complet si avea si un trandafir in dinti....si in spatele lui venea si Techila

Cea mai fericita
31 + cu
unombun spune:
voi aveti dureri de genunchi,noaptea?Eu nu mai pot...In copilarie,cind eram in crestere,mai aveam asa ceva,plingeam continuu,seara ma luau.Acum noaptea.Flacari in palme si talpi si dureri de picioare.
techila spune:
ce naiba ma, nu stii? techila era deja in pat, langa mine, ea cum prinde momentul cand pleca sotz, vine si ii ia locul in pat
. deci, si ei i s-a adus micul dejun la pat![]()
. iar sotz nu avea trandafir in gura, dar este proaspat chelit in cap si mie imi place de mor de el cand e asa....pacat ca raman doar cu placutul teoretic![]()
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze
si 
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui techila dar acum minunatul sotz a adus la rama (eu) in pat si mic dejun si cafea ![]() ![]() .Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si ![]() |
Ce romantic!!
Så nu mai faci curat..Laså ca se va mentine daca dai asa oleak pe deasupra pana vin bebebelacii..Sa stii ca si eu påtesc la fel cum ma bag la curatenie si stat in picioare cu orele..Urlu apoi de durere de spate..Nu mai e de joacå..Iuliana, cea mai fericitå
32+cu
Bruce Nicholas