atentie la gradinitele particulare!!!
Am avut ocazia sa "am de-a face "cu o gradinita particulara din Dristor,si sa asist cum copiii sunt fortati sa manance pana ce le vine sa vomite,nu exista medic...Nu spun cum se numeste gradinita,dau decat un indiciu ,se afla inspre intersectia Mihai Bravu cu Calea Vitan.
Sunt si eu parinte,si stiu ce inseamna grija si teama,deci ganditi-va bine si intrebati tot ce se poate.
Raspunsuri
asteryaro spune:
Pai, cel mai corect este chiar sa dai numele, asa ramane mai usor in memorie.
Asta daca chiar vrei sa faci bine altora...
Daca nu, tine secretul in continuare, si uite-asa alti copii vor fi fortati sa manance pana la voma, nu vor beneficia de asisitenta medicala etc... si sunt sigura ca acolo sunt mai multe bube decat ai prezentat.
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
eunice78 spune:
Si poate ar mai fi bine sa adaugi si ca esti bona in cautare de serviciu.
Baietzii mei
sorana spune:
"Ai avut de-a face" ca parinte (avand copilul acolo) sau ca educatoare/ingrijitoare/angajat al gradinitei?
Nu sunt convinsa ca e obligatoriu sa aiba medic ... parca si gradinitele de stat au o asistenta .. nu?
Sorana si Monica (in curand scolarita)
mina spune:
Ori dai detalii concrete si faci un bine celor care au copiii acolo, ori o lasi balta si nu mai faci ganduri negre inutile unor parinti care, poate, au si alte griji in momentul asta.
Si la gradinita noastra au fost binevoitori care ne-au avertizat in acest mod despre comportamentele violente ale educatoarelor si, sincer, desi eram convinsa ca fiului meu ii este bine acolo, nu doresc, totusi, nimanui sa se framante cum m-am framantat eu in perioada aia.
Daca ai asistat la asa ceva, cum poti sa dormi noaptea daca nu ai luat masuri? O initiativa cat de mica, sa anunti ceilalti parinti, sa faci o reclamatie undeva?
Desigur, daca ai facut asta, imi cer scuze cu anticipatie si asteptam cu totii detaliile concrete: hai sa desfiintam o asemenea gradinita! Poate esti singura care stie.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
loryi1974 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicdavi Am avut ocazia sa "am de-a face "cu o gradinita particulara din Dristor,si sa asist cum copiii sunt fortati sa manance pana ce le vine sa vomite,nu exista medic...Nu spun cum se numeste gradinita,dau decat un indiciu ,se afla inspre intersectia Mihai Bravu cu Calea Vitan. Sunt si eu parinte,si stiu ce inseamna grija si teama,deci ganditi-va bine si intrebati tot ce se poate. |
Eu una nu te cred.Iti dai seama ca macar unul din parintii copiilor s-ar fi sesizat....
Edit:Ar fi bine sa schimbi titlul asta general in unul axat clar pe gradinita aia "reclamata"...
hmmm spune:
Atentie mare la cresa Hewson Happy House cunoscuta ca si cresa irlandeza!!! Noi am ignorat toate avertizarile una din acestea fiind chiar amenda OPC pentru mancare expirata (vezi: www.newsiasi.ro/v1/modules/news/visit.php%3Ffileid%3D729+hewson+expirate&cd=2&hl=r" target="_blank">http://209.85.129.132/search?q=cache:GacVnmHAEBkJ:www.newsiasi.ro/v1/modules/news/visit.php%3Ffileid%3D729+hewson+expirate&cd=2&hl=r o&ct=clnk&gl=ro) si ne-am inscris copilul. A fost mereu bolnav de enterocolita pentru ca mancarea este facuta se pare si cu alimente expirate, iar ei nu-si asuma nici o responsabilitate. Am fost internata cu el si a fost bolnav de nenumarate ori iar doctorii ne-au avertizat ca ceva nu este in regula cu alimentatia.
Mai mult, ei nu fac mancare de regim si nu-ti primesc copilul pt motive nefondate: ca are scaunul moale, ca nu au mancare pe baza de morcov si orez etc. In medie, dintr-o luna, am fost obligata sa stau cu copilul acasa doua saptamani. Acum este la cresa de stat si nu am nici cea mai mica problema.
Mai mult, curatenia lasa mult de dorit, toata lumea intra incaltata si patroana s-a mutat la etaj si se plimba si familia ei cu incaltaminte de strada peste tot.
Ei s-au acoperit cu un contract care va obliga sa platiti o luna in plus, indiferent de abuzurile lor, iar daca veti incerca sa reziliati pe cale amiabila vor minti pentru a mai prelungi acest termen. Plus ca-si bazeaza argumentarea pe un sir de minciuni, iar atitudinea secretarei este foarte jignitoare. Bani inapoi nu veti vedea niciodata de la ei, si va vor face buni de plata pentru nimic.
Si-au mai batut joc si de alta mamica care a pierdut sarcina din cauza lor, a se vedea ziarele Desteptarea din sept 2008. Am vrea sa nu faca si alte persoane greseala noastra pentru ca dincolo de bani, cel mai mult sufera bietii copii iar singura lor dorinta e sa faca bani fara sa munceasca.
Revin cu linkul catre articolul din Desteptarea…un alt avertisment pe care nu l-am luat in seama…. http://www.desteptarea.ro/jecmaneala-la-gradinita-irlandeza.html
Adaug faptul ca nu se vorbeste nici macar o romana decenta cu copiii de catre personalul lor necalificat (daramite engleza…) copilul meu fiind adesea apostrofat cu termeni cum ar fi puturosule…asta putand s-o aud eu personal. Ce sa mai discutam de educatie…
sweetmelon spune:
Aoleu, de ce gradinita e vorba? Zi concret! Eu lucrez in apropiere si ma tenta gradinita de care vorbesti cred. Spune numele te rog!
loryi1974 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hmmm Atentie mare la cresa Hewson Happy House cunoscuta ca si cresa irlandeza!!! Noi am ignorat toate avertizarile una din acestea fiind chiar amenda OPC pentru mancare expirata (vezi: www.newsiasi.ro/v1/modules/news/visit.php%3Ffileid%3D729+hewson+expirate&cd=2&hl=r" target="_blank">http://209.85.129.132/search?q=cache:GacVnmHAEBkJ:www.newsiasi.ro/v1/modules/news/visit.php%3Ffileid%3D729+hewson+expirate&cd=2&hl=r o&ct=clnk&gl=ro) si ne-am inscris copilul. A fost mereu bolnav de enterocolita pentru ca mancarea este facuta se pare si cu alimente expirate, iar ei nu-si asuma nici o responsabilitate. Am fost internata cu el si a fost bolnav de nenumarate ori iar doctorii ne-au avertizat ca ceva nu este in regula cu alimentatia. Mai mult, ei nu fac mancare de regim si nu-ti primesc copilul pt motive nefondate: ca are scaunul moale, ca nu au mancare pe baza de morcov si orez etc. In medie, dintr-o luna, am fost obligata sa stau cu copilul acasa doua saptamani. Acum este la cresa de stat si nu am nici cea mai mica problema. Mai mult, curatenia lasa mult de dorit, toata lumea intra incaltata si patroana s-a mutat la etaj si se plimba si familia ei cu incaltaminte de strada peste tot. Ei s-au acoperit cu un contract care va obliga sa platiti o luna in plus, indiferent de abuzurile lor, iar daca veti incerca sa reziliati pe cale amiabila vor minti pentru a mai prelungi acest termen. Plus ca-si bazeaza argumentarea pe un sir de minciuni, iar atitudinea secretarei este foarte jignitoare. Bani inapoi nu veti vedea niciodata de la ei, si va vor face buni de plata pentru nimic. Si-au mai batut joc si de alta mamica care a pierdut sarcina din cauza lor, a se vedea ziarele Desteptarea din sept 2008. Am vrea sa nu faca si alte persoane greseala noastra pentru ca dincolo de bani, cel mai mult sufera bietii copii iar singura lor dorinta e sa faca bani fara sa munceasca. Revin cu linkul catre articolul din Desteptarea…un alt avertisment pe care nu l-am luat in seama…. http://www.desteptarea.ro/jecmaneala-la-gradinita-irlandeza.html Adaug faptul ca nu se vorbeste nici macar o romana decenta cu copiii de catre personalul lor necalificat (daramite engleza…) copilul meu fiind adesea apostrofat cu termeni cum ar fi puturosule…asta putand s-o aud eu personal. Ce sa mai discutam de educatie… |
Draga hmmmm acelasi mesaj l-ai scris la trei subiecte diferite plus comentariu la ziarul Desteptarea.Ai deschis de altfel si un topic special.N-ai obosit????
roxy spune:
daca numai asa se poate atrage atentia celor in cautare de locuri pentru copii lor in privinta problemelor care pot aparea, sunt eu cel putin de acord sa citesc acelasi mesaj in mai multe locuri, nu ma deranjeaza, nu vad de ce ar deranja, pentru ca el este scris cel putin asa sper tocmai ca sa fie citit de cat mai multe mamici, si nu cred ca toate citesc doar intr-un singur loc.Daca fiecare tace si spera ca si altu sa treaca prin ce au trecut ele , crezi ca e mai bine?
roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
loryi1974 spune:
Atata timp cat a deschis un topic identic cu toate aceste mesaje,este obositor sa vezi acelasi mesaj peste tot plus postat la comentariile de la ziar.Mie practica asta imi sugereaza altceva.