atentie la gradinitele particulare!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy
daca numai asa se poate atrage atentia celor in cautare de locuri pentru copii lor in privinta problemelor care pot aparea ...

Daca ar fi deschis un (singur) subiect in privinta problemelor care pot aparea, subiect unde se varsau pareri pro si contra, subiect pe care-l deschideau doar cei interesati, ar fi fost normal.
Altfel este un spam ordinar care ascunde frustrari de alte natura ce incetoseaza gandurile si postarea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

Atata timp cat a deschis un topic identic cu toate aceste mesaje,este obositor sa vezi acelasi mesaj peste tot plus postat la comentariile de la ziar.Mie practica asta imi sugereaza altceva.

Mie imi sugereaza un parinte ranit care incearca sa traga un semnal de alarma. Fara suparare !

Capcaunule, scuze, dar uite, de exemplu, eu vad altfel lucrurile. Si eu am fost patita cu o gradinita si, crede-ma, imi venea sa pun o mie de subiecte cu acelasi mesaj, sa vada toata lumea. Plus ca hmmm e membru nou si cred ca inca nu s-a prins cum functioneaza forumul...

Sincer, daca as mai fi avut copil de gradinita as fi preferat sa citesc asemena postari si sa-mi pun semne de intrebare, sa cercetez daca e adevarat sau nu, iar apoi sa decid ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Eu ma intreb ceva, cam off topic asa..

Sa zicem ca am o gradinita. Si o mamica este nemultumita din varii motive. Sau nici macar, pur si simplu cineva vrea sa-mi faca rau. Asadar, intra pe un forum despre copii si scrie tampenii la adresa gradinitei mele.

Ei...nu-i asa ca, cu doua trei mesaje postate poti sa faci un nume de rahat unei gradinite?Nu-i asa ca poti distruge munca de ani de zile a unor oameni? Netul e super, pacar ca prin el bantuie tot felul de...

Cred ca cel mai bine ar fi sa inregistram informatia si SA VERIFICAM!

Eu NU CRED, efectiv, ca intr-o gradinita ´´copiii sunt fortati sa manace pana vomita´´. Pur si simplu nu cred.
Apoi vine un user si spune de o alta gradinita, ba mai pune si un dram de exagerare´´eu nu am luat in calcul avertisemntele din media´´

Adica TU STII ca gradinita X a avut x,y,z, probleme, dar totusi mergi si-ti lasi copilul acolo?Si acum, dintr-o fortare de empatie te simti obligata sa avertizezi alte mamici? Adica cand a fost vorba de tine te-ai culcat pe o ureche, dar acum..ehei...

Iar referitor la contracte: daca semnezi ceva, casca ochii la ce semnezi nu veni DUPA sa te plangi ca ai fost ´´pacalita´´!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

nicdavi- spune numele gradinitei daca vrei sa faci ceva bun, sincer arunci niste acuzati urate fara sa spui concret despre cine este vb , mie imi miroase a prosteala pe fata, nu te supara pe mine dar chiar am fetita la o gradinita situata la adresa indicata de tine .......si ca idee, cred ca ai lucrat acolo si te-a dat afara cumva si vrei sa te razbuni , nu cred ca parinte te lasau sa asisti la asa ceva......daca gresesc astept sa ma corectezi.
hmmm- bine ai facut ca ai postat de mai multe ori....asa ceva nu este de iertat si celor care li se pare ca este prea mult ,pur si simplu sa nu citeasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hmmm spune:

Ba sa stii ca am obosit....dar totodata este singurul forum unde am avut reactii. De aceea, voi incerca sa retrag subiectul unde pot. Credeti-ma ca nu exagerez, aveti dreptate in legatura cu contractul...acolo justitia isi va spune cuvantul, dar nu doresc decat sa trag un semnal de alarma. E vb de copii. Sa stiti ca tepe am mai luat in viata, tragi linie si mergi mai departe...dar unde exista bataie de joc, pe bani multi, si unde tinta ei este si un copil, nu-ti prea mai vine sa inghiti in sec. Nu sunt genul de persoana care se ia de gat cu lumea, care-si cere drepturile doar ca da un ban...dar unei atitudini decente din partea mea i s-a raspuns cu multa bataie de joc, caci nu am intrat in amanunte. Eu ma consider multumita de reactiile pe care le-am avut, si daca voi considerati mai bine sa retrag topicurile, o voi face, doar sa-mi spuneti cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicdavi spune:

Gradinita despre care vorbesc se numeste Just 4 Kids,am fost educatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicdavi spune:

Nu o spun din punctul de vedere al unei simple angajate,ci din punctul de vedere a unei mame,care stiu ff bine ce inseamna grija si teama pt copilul tau.Sunt 2 dormitoare,dintre care la grupa mini sunt peste 10 copii,si sunt 10 paturi,intrebati-va unde dorm grupele celelalte?
Am postat acest mesaj ca sa stiti cum sa analizati o gradinita,atunci cand mergeti intr-o vizita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

nicdavi chiar la gradinita aia am eu fetita si imi vine greu sa cred cea ce spui tu, in afara de faptul ca sa imbolnavit in prima saptamana cum de altfel ma si asteptam ( a intrat in colectivitate)nu mi sa parut nimic nelalocul lui, poti sa imi dai mai multe detali te rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsa spune:

Nicdavi, exista pe forum un subiect despre gradinita aceasta. Scrie acolo tot ce crezi tu ca este in neregula cu aceasta gradinita, cu siguranta informatiile tale pot ajuta multe mamici sa se decida ce este mai bine pentru ele si copilasii lor. Si bineinteles, specifica de ce ai plecat tu de la aceasta gradinita.

Totul pare ca o razbunare a ta. Eu chiar as fi curiosa sa stiu motivul pentru care ai plecat.

Specific ca nu am nimic de-a face cu gradinita si nici nu ma intereseaza sa-mi inscriu fetita acolo, dar mesaje de genul acesta nu fac altceva unui parinte decat sa-i sara inima din piept. Fii putin mai explicita, argumenteaza mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

nicdavi, imi suna clar a razbunare!
Oare patronii, fostii sefi citesc mesajele tale????

Ai fost educatoare acolo,bunnnn
Si faceai parte si tu din personalul acela care "fortau copii sa manance pana vomitau" sau asta a fost motivul ptr care ai plekat?

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput