atentie la gradinitele particulare!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

eu am fetita la aceasta gradinita si nu se intampla cea ce spui tu.
faptul ca ai ales sa procedezi asa indiferent ce conflict ai avut cu cei din conducerea de acolo nu ma face decat sa ma bucur ca ai plecat sau ai fost data afara..chiar nu as fi fost de acord ca o persoana ca tine sa imi educe copilul...ce poti invata tu un copil?!
cum sa faca rau pe la spate??!! te rog reprofileazate...

Mergi la inceput

acum am vazut draga nicoleta ca tu defapt esti bona (nu am nimic impotriva lor), exista posibilitatea sa fi vrut sa te angajezi la aceasta gradinita si probabil ca nu ai facut fata programei impuse?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicdavi spune:

Nu am avut nici un conflict cu conducerea ,cat despre programa imi cunosc fff bbb capacitatile,motivul pt care am plecat a fost chiar acela ca trebuia sa le dau celor mici sa manance(cu forta),educatoarele si ingrijitoarele ii hranesc pe copii.Am vrut sa atentionez parintii sa analizeze mai bine situatia,dar e alegerea fiecarui printe sa faca ce vrea cu copilul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

eu nu inteleg care ar putea fi motivul pentru care copiii ar fi fortati sa manance ? De ce sa-i forteze, ce castiga cu asta ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkie_pie spune:

Mie acest subiect mi se pare o reglare de conturi intre o fosta angajata(pariu ca a fost concediata,nu si-a dat singura demisia)si patroni.Cica nu are medic gradinita,si care-i faza?Stiu ca e obligatoriu sa aiba o asistenta,nicidecum un medic.Ce medic ar alege in locul unei policlinici sau spital sa lucreze de dimineata pana seara intr-o gradinita?Poate vreo fosila de 80 de ani in care chiar n-as avea incredere sa-mi trateze copilul.Cat despre mancatul cu forta,chiar nu cred ca se intampla asa,nu ar avea nimic de castigat daca ar proceda astfel.Poate era vorba de copii mai mofturosi care refuza sa manance si incercau sa-i faca totusi sa pape ceva ca doar nu era sa-i tina flamanzi toata ziua.Pe mine,ca mama de bebe mofturos chiar nu m-ar deranja sa insiste sa o determine sa manance.In concluzie,subiectul mi se pare un "fas",postat de o persoana ce a fost data afara(din motive intemeiate,mai mult ca sigur),problema e ca bietii parinti chiar pot lua in serios niste aberatii si isi pot face griji inutil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicdavi

Nu o spun din punctul de vedere al unei simple angajate,ci din punctul de vedere a unei mame,care stiu ff bine ce inseamna grija si teama pt copilul tau.Sunt 2 dormitoare,dintre care la grupa mini sunt peste 10 copii,si sunt 10 paturi,intrebati-va unde dorm grupele celelalte?
Am postat acest mesaj ca sa stiti cum sa analizati o gradinita,atunci cand mergeti intr-o vizita.

Spui ca AI FOST educatoare. Pai mie mi se pare ciudat ca spui aceste lucruri abia acum, dupa ce ai parasit gradinita. Cu ce te-au determinat sa pastrezi tacerea cat timp ai lucrat acolo? Aduce foarte tare a razbunare, zau. Si repet ce-am zis la postarea anterioara: tu chiar nu te gandesti la parintii carora le faci ganduri negre de pomana? Spui ca esti parinte...atunci intelegi asta, presupun.

Daca ce spui e intemeiat, sunt sigura ca vei gasi parinti interesati sa ia masuri.
Daca, insa, e doar o reglare de conturi intre tine si conducerea gradinitei....gaseste alta metoda. Mergi si reclama-i la Camera de Munca (sau unde trebuie, nu stiu exact), asta daca ai fost concediata abuziv.
Dar gandeste-te ca denigrandu-i pe oamenii aceia (este problema ta de ce o faci), efectele secundare sunt unele grave asupra unor parinti care nu au nici o legatura cu conflictul tau.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

cum spune-am , eu am fetita la acea gradi si nu am sesizat nimic nelalocului acolo, asa cum au spus si celelalte fete este clar o razbunare din partea ta si ca si mama cum spui ca esti este foarte josnic cea ce ai facut , mai ales ca nu mai intri sa raspunzi intrebarilor ...pacat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Eu ma gandesc astfel: un copil de grupa mica poate nu ar putea povesti ce i se intampla la gradi dar chiar nu exista si copii mai mari acolo? Un copil de 5 ani care este fortat sa manance pana vomita chiar nu ii va spune nimic mamei lui? Greu de crezut.
Iar titlul subiectului este rau ales, trebuie, intr-adevar sa fim foarte atenti in alegerea gradinitei indiferent daca este particulara sau de stat.

Mergi la inceput