Gravidute si mamici de Constanta (61)
Raspunsuri - Pagina 20
nastasie spune:
nu sunt.dar folosesc netul cu imprumut.sunt in deplasare.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
AngeliquedeS spune:
Buna si de la noi
Vreau sa va rog sa imi recomandati pt prietena mea un pediatru care sa fie si medic de familie sau invers
pt ca stiu ca se vorbea pe aici dar am uitat. Ea sta in Palas, aveati voi unul prin Inel II sau am retinut aiurea???
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
mihaela77O spune:
DanaAlex,multumesc!si tie ina78,ca ai venit special la noi!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
mihaita la balaceala
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
DanaAlex spune:
salutare!!!
sa traiti cu numele si nu numai:)...toti cei ce aveti prenumele ilie sau derivatii cu baza in ilie, zic eu ca ilinca, ilia, lia...sunt tot de felicitat, sper sa nu ma insel:)...ilinca e numele meu preferat, imi evoca verde si miros de paine de casa...
...fiind mare sarbatoare azi, la tara simt altfel acest fapt....lumea imbracata in straie de sarbatoare, se indreapta catre manastire, altii mai neputinciosi, cu ani multi adunati in buchetul vietii, se multumesc sa ste la poarta, fiecare cu scaunelul propriu si sa se salute cu vrednicii...toti sunt bucurosi...iar noi, o pata de culoare urbana, in acest peisaj idilic si atat de arhaic:)...stau cocotata in balconul casei si raspund la salutul celor ce trec pe strada si nu ma pot obisnui niciodata cred:)...cu faptul ca femei ce ar fi putut sa-mi fie bunicute imi spun "saru'mana", desi cunosc respectul taranului catre omul de la oras - asa zisul "boier" , nestiind cat de mult s-au schimbat si la oras lucrurile:))) perioada interbelica a trecut de mult si toti suntem cetateni egali ai aceleiasi tari, dar totusi cu asa multe diferente...bineinteles respectul lor exegerat e reminiscenta omului vechi, ce avea respect exagerat pentru ce era coconos:))))si venea in mijlocul lor in alt port decat cel traditional zonei, iar eu cu ditai palaria alba de soare si ochelari fumurii, imbracata cat mai lejer, in culori solare de vara ale materialelor fluide:), par o "doamna" ratacita prin soveja:)))cu doi "domnisori" dupa mine:)...
...in rest liniste si pace...plictiseala atinge cote haotice...aici imi dau seama de ce spiritualitatea si poezia s-au nascut la tara...cantecul cucului, clopotul bisericii, o musca rebela te pot trezi din letargia in care intri mai ales la orele amiezii:)...dimineata o percepi altfel decat la oras...simtamintele poetice cresc in tine si incet -incet incepi sa vorbesti in rime:)...
iar poezia eminesciana nu-mi da pace si isi fac loc in creierul meu, dand la o parte realitatea urbana:)...iar miorita imi suna in urechi vibrant:)...sunt la cativa metri de locul unde poetii pasoptisti au cules aceasta balada, iar din locul unde stau si scriu(prind conexiunea cea mai buna, adica)vad crucea din turla manastirii proiectata de albastrul cerului(oricum aduc poze multe)...ca sa va imaginati circumstantele :)si sa nu credeti ca am luat-o pe campii :)))...deci, tineti-va bine...am plecat bestie urbana si revin mioara blanda si inteleapta :)))sau imi revin de indata ce pun opinca in metropola :))))...
angeliquedes...personal am medic de familie si doctor pediatru pe D-na Dr. Eugenia Munteanu, sunt foarte incantata de aceasta doamna doctor, care desi foarte aglomerata de pacienti, isi gaseste timp sa ajunga la sufletul fiecaruia...cel putin in cazul meu a reusit:)...are cabinetul pe soveja in apropierea pietii de la betoane zisa si catanga...si daca doresti iti trimit numerele de telefon.
...mai cunosc mamici ce au copii inscrisi la sima, ca medic de familie si pediatru, iar altele care separat consulta un medic de copii de genul: dumbrava, copaciu....despre care la fel am auzit numai lucruri bune, fasie (el) sau pediatra de la et. 7/sp.jud.cta, imi scapa numele ei acum...
...ina78, ramane cum am stabilit:)...pentru fapte de genul acesta nu astept multumiri personale, de aceea am refuzat sa vorbesc cu mamica respectiva la telefon, fiind oameni ne ajutam intre noi cum putem, iar recunostiinta este bine sa fie doar in mintea beneficiarului, un gand bun, eventual o lumanare aprinsa la biserica pentru sanatatea tuturor...este suficient...vorbele sunt de prisos...oricum ma bucur ca ai ajuns acolo astazi, fiind asa mare sarbatoare...poate ca dumnezeu va face o minune, numai ca minunea trebuie ajutata de cei competenti si toate acestea costa:)...noua, celor fara competenta medicala nu ne ramane decat sa ne rugam si sa participam emotional la toate progresele lui, asteptand miracolul sa se intample...murmurand incet Doamne-ajuta...
toate cele bune...
larisel spune:

La multi ani ! criss2081 

mav Macar acum stii o treaba si nu te mai stresezi in plus.
16+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara
ina78 spune:
Nastasie ... a fost amuzant si ptr. noi, ca la telefon ni s-a spus ca ploua iar in Mamaia era ok. Au cazut 1-2 picaturi... dar apoi a iesit soarele rapid si ne-am continuat balaceala.
Mav ... acum am ajuns acasa. Nu am intrebat inca, dar daca au vb ei... o sa aflam.
Mihaela nu ai ptr. ce sa-mi multumesti mie. Dana... asa s-a nimertit, doar ce ajunsesem la Mihaela si ai sunat tu.
Ea ceruse tel. sa-ti vorbeasca. daca ne putem ajuta... 
Vin dupa o experienta traumatizanta. Am fost cu baiatul la tuns. Mai aveam putin si plingheam si eu.... sau o luam pe frizerita la pumni. Infiorator.... stiu ca am sa-i las parul lung de acum inainte.
Daca ma auziti ca ma pling de parul lui, sa-mi amintiti ziua de azi. Copilul doarme busteam inca in sughituri, iar eu merg sa-mi aprind doua tigari simultan sa ma calmez. 
O zi buna.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
nastasie spune:
HIHI, ina, asa si noi.eu ma imbracasem deja si dupa aia m-am balacit la loc.iar de tigari, ca veni vorba ca fumezi 2pt calmat, eu cand sunt cu sotul(ina masina, la plaja, etc si pt ca fumam amandoi) aprindem(ori el ori eu care se nimereste) 2 tigari,adica si pt celalalt.sa nu mai stea sa vina sa-si aprinda el, bag 2 pipe in gura si le aprind.sa vezi cum se uita lumea la mine.zice ca-s nebuna, barem ieri in mamaia, bara la bara, mai venea cate o masina in dreptul nostru si facea niste ochii cand vedea ca aprind cate 2 tigari.asa sunt si eu la nervi, fumez 2 ca pe prima nici nu o simt.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
ina78 spune:
Fumez doua acum.. ca sint in plin proces de renuntare la fumat...
La noi in familie numai eu fumez, dar o faceam ptr. amindoi... sper sa le las iarasi ca ajunsesem sa fumez iar f mult. 
Super faza cu aprinsul tigarilor.... cred ca si eu m-as fi uitat ... "ia uite una care fumeaza mai mult ca mine... asa n-am incercat.."![]()
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008