Gravidute si mamici de Constanta (61)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Angi, te pup.Si pe Pupicu

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!
aici a plouat pe la ora 15, de fapt intai a fost o caldura ca in cuptor, cca 30 grade, fara nici o adiere, apoi o rafala scurta de 5 minute in care au rapait sfere mici de ghiata (am facut poze, incredibil...) si s-a terminat cu o ploaie furtunoasa d vara...asa ca sf ilie si-a facut prezenta...acum este vant puternic, racoare de ne-am imbracat toti 3 in treningurile din dotare, pe care nu credeam ca le scoatem din bagaj:)))...si patrulam prin curte...va trimitem ganduri racoroase si voua, am vorbit cu sotul meu si am inteles ca la cta e ffff cald...poate la noapte se racoreste si acolo...

...observ ca si netul are conexiune mai buna....o fi de la vreme???...nu stiu, chestiunile astea imi sunt atat de straine...eu stiu una si buna, da-mi un calculator si-l butonez pe net si scriu la el mai ceva decat o dactilografa de pe vremuri, dar daca ma intrebi mai mult, sambesc frumos si schimb vorba....nu te pui cu tehnica asta...:)

ellanik...ma bucur ca te-ai speriat degeaba...de fapt pana la momentul mult asteptat vor mai fi momente cand vei mai incerca sentimente de genul asta...important e sa te tii aproape de ginecolog si sa ai credinta in dumnezeu ca totul va fi bine...cu pasi mici, dar repezi te apropii de a tine in brate acele buchisoare mult asteptate si vei face ce vrei cu ele::)))...in loc de palmute o sa le dai pupici:)...asta cu siguranta:)...

toate cele bune...revin daca mai am posibilitatea:)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

kris...... nici eu nu mai inteleg..... te rog mult, intreaba-l pe nenea politistul ce act caut..... ca asa, toata ziua am umblat dupa acul in carul cu fan

uite, aici, pt restituirea permisului de conducere, tu te-ai incadrat la art 221....
pt costi e valabil art 219.... si sa dea naiba daca am gasit modificari la asta..... si am scormonit chiar si pe site-uri legislative...

am gasit ca exista OUG. nr.9/18.02.2009 pt completarea OUG 195/2002, dar nu pot sa vaz decat nota de fundamentare, care mi se pare o porcarie...

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

isidora Abia acum am vazut intrebarea ta, probabil ai aflat deja cum ajungi la Popasul pescarilor si sper ca te-ai desfatat acolo cu mancarea, servirea si privelistea.

16+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara

Mergi la inceput

neatza!

criss2081!

...s-a ales..... si nu e bb3....

helllllloooooooo, pe unde sunteti? chiar asa, nimic, nimic de citit?
a inceput o noua saptamana! sa fie una cu realizari si succese!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Dana ai pm.

Mav de ce nu ne-ai sunat sa intrebam si noi. Ai aflat? V-ati lamurit?

Noi in we nu prea reusim sa intram... din pacate. Incercam sa ne revansam in timpul saptaminii.
Am reusit ieri sa mai facem o plaja... superrrr... apa tare calda, iar Gabi a inceput sa indrageasca apa tot mai mult. Nisipul pare sa nu-l mai deranjeze asa tare.

Mai revin dupa cafea.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Ina, dar eram convinsa ca a vorbit Costi cu Mihai...
Deci, daca poti da acum un telefon, sa intrebi, nu-i tarziu! Merci mult!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ina, da, si eu am ajuns ieri la plaja.apa era criminala.am stat numai in apa.insa am gasit loc de plaja tocmai la bariera dinspre mamaia sat, iar la intoarcere cine a facut 1 ora de acolo si pana la cazino.si culmea ca pe plaja nu a plouat deloc iar aici a rupt.
kris, am vazut ca m-ai sunat.te-am sunat inapoi si nu ai raspuns.sper ca nu sunt probleme.
mie mi-a spart pisica cana de la filtru de cafea si mor de ciuda ca era d-ala care il programai si facea cafeaua singur.acu tre sa iau altul si azi am facut cafea la ibric.si dureaza asa mult.
gata, plec.am tone.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Adriana, jap-japrea!!!!!

Fetelor, daca aveti vreun ILIE drag, sa va traiasca!!!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav

Adriana, jap-japrea!!!!!

Fetelor, daca aveti vreun ILIE drag, sa va traiasca!!!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput