Gravidute si mamici de Constanta (61)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

HEEEELP!
1.Pana la ce ora e deschis la Aqua Magic?

2.Cum ajung la Popasul pescarilor? Dana,fac stanga acolo unde am facut cand am mers spre Neptun pt. shopping?
Mamacita,Larisel? Mi-ati facut o pofta de peste ,am sunat si am facut rezervare in seara asta....abia astept ....imi ploua in gura

Mav , ma bucur ca esti oarecum impacata...daca o sa fie, o sa fie foarte bine.Daca nu ,la fel.

Dana,simt ca te-am dezamagit ...ca n-ai avut prea mult de citit ,da' ce sa fac daca n-am talentul tau epic...Promit revansa cand ma lasa mosafirii...
E superba manastirea de la Lepsa ,ca eu pana acolo am fost,iti impartasesc in totalitate sentimentele referitoare la taina locurilor sfinte...Puric are multe disertatii pe tema asta in cartile lui-si da ,am fost si sunt pro nastere naturala.Insa cu rezerve mai incurajez asta, avand in vedere ca unor prietene dragi ,le-am dorit sa nasca asa si mai aveau putin si sfarseau tragic...Totul e relativ.Sigur ca asta ar fi idealul si sigur ca medicii din Romania incurajeaza cezariana ...De asta am ajuns la Cernavoda si la Medgidia sa nasc...Dar la fel de adevarat, ca sunt si medici extraordinari in Constanta,numai ca am aflat eu de ei mai tarziu... Cat despre dar...e tare delicat subiectul ...si tb. raportat tot la omul din medic...daca exista...Daca nu mai cauti...,parerea mea ...Decat nemultumita si cu banii dati mai bine super fericita si cu exact cati bani imi zice mie cugetul sa dau...Si cugetul e generos zic eu ,ca si Domnul a fost generos cu noi,doar ca inevitabil nu vrei sa ti se bage mana in buzunar.Cand aud ca un medic are pret ,mi se face rau fizic...Si in general cei mai buni sunt si cei mai modesti...Zic eu...

Trebuie sa fug...dar revin ...sper..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!

mav....ce tare!!!!
asa am patit si eu cu tibi...a venit primul cm dupa primul copil si apoi a venit el :))) lasa ca daca e, cu noroc sa fie...pana la urma al treilea copil intregeste si implineste familia, trei e numarul perfect, sfanta treime biblica, din punct de vedere psihologic fratilor le e mult mai bine cand sunt trei, literar trei iezi, cum o dai si unde te intorci...nasa mea are trei copii...doi baieti si o fetita,....cornelia de pe forum, idem si alte mamici fericite... poate ca dumnezeu s-a gandit ca tu sa fii norocoasa mamica x 3...pana la urma te-a incercat la inceputul lunii si cu ai tai si cu nepotica si le-ai facut fata:)...cine stie ce planuri divine iti harazeste soarta...
...eu daca ma apucam mai devreme de treaba asta, jur ca tot la 3 m-as fi oprit...mi se pare sublim....insa daca va fi sa fie, nu cred ca vom zice nu, desi ne pazim strasnic:) si eu prefer de multe ori abstinenta :) de frica, dar cand dupa cezariana mi-a propus ginecologul sa-mi lege trompele, am refuzat pe motiv ca poate mai fac unul, ca doar sunt tanara:))).
....anunta repede daca e intarziere cu ochi...ca deja si eu am intrat in clubul curioaselor:)...ma emotioneaza tare mult sa stiu de gravidute neplanificate, caci in ultima vreme numai de probleme de infertilitate auzim...suntem generatia cernobil, doar... (cum s-o scrie nu sunt sigura, dar stiti despre ce e vorba)..

poate ca faci o fetita...sau iti e rezervat rolul de soacra cu trei nurori :):))...important e sa fiti sanatosi, sa-i cresteti si pe nepoti si pe stranepoti...cu voia lui dumnezeu, totul e posibil.

toate cele bune..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Dana, ce frumos mi-ai scris! Aproape ca as vrea sa fie cu ochi!
Te rog, poti sa ma ajuti sa gasesc o HG (presupun; sau ce fel de reglementare legala o fi, ca nu ma pricep), data de curand, referitoare la modificarea Regulamentului de aplicare a OUG nr 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice!?
Mai exact, conform art 219 din Regulamentul pe care-l am eu (contine ca ultima modificare si HG 1.391/2006), sotul meu ar trebui sa sustina (si sa fie admis:)) si el examenul pt verificarea cunoasterii regulilor de circulatie, ca sa-si redobandeasca permisul suspendat pt 30 zile.
Kris a vorbit cu un nene de la Pol. rutiera si cica acest examen n-ar mai fi necesar in acest caz... (au modificat modificarea si nush de unde s-o iau...)
Te rog mult, lamureste-ma si pe mine, daca poti!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Inuta, stai sa vedem cum o scoatem la capat cu permisu'.... Vorbim la tel. musai!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salut mav...
sincer, nu mai stiu nimic din ce mai scrie prin publicatia m.of. in ultimii 3 ani (sunt in cic, de fapt am fost pana pe 7 iulie:))), acum sunt in co pentru inca minim 1-2 ani), doar ce m-a interesat expres am citit...acum am cautat cate ceva si uite un articol ce poate te ajuta...este un blog si articolul poarta data 24 iunie 2009:
http://www.calificativ.ro/blogs/socaciubblog/index.php?postid=1195

...maine dau telefon sa aflu mai precis modificarea, desi daca ar fi sa ma iau dupa calculele urmatoare, ca daca ti se suspenda permisul pt. 60/ 90 zile, sustii examen si se micsoreaza perioada la 30 zile, socotit ca 30 de zile este minimul suspendarii...atunci mergand pe logica umana as spune ca nu mai e nevoie de examen, ca pana la urma cei ce isi micsoreaza la limita, nu mai sustin un al doilea examen...sper ca m-am facut inteleasa, desi suna alambicat rau :)))...oricum revin maine cu date concrete, text legislatie, articol...tot tacamul:)
...chiar daca uneori lucrurile ni se par clare, legislatia romaneasca are darul de a ne incurca atat de tare neuronii:))) incat ajungi sa negi si purul adevar...traim in romania...vorba lui mircea badea:)...

nota: poate si alte colege de forum te pot lamuri, eu nu sufar de orgolii profesionale inutile, desi intrebarea ta a fost expres catre mine, fiind date cu caracter de interes general, mai mult ca sigur ca si cei care nu au competenta prin cunostinte juridice studiate la institutiile de invatamant superior, finalizata cu diploma si experienta profesionala in domeniu, se pricep la asa ceva, ori din auzite ori din proprie experienta....pana la urma " cu totii suntem doftori, advocati, tamplari si mici maisti bucatari:))))" vorba unui contemporan de-al nostru:) ca asa e romanul se pricepe la toate cate putin :))))....sper sa se retina ce ede retinut din acest supliment si nimeni sa nu se simta jignit...la nevoie dau numele contemporanului...persoana importanta:)...pupici de la mine si...toate cele bune...

p.s. ma bucur ca ti-a mers la suflet ce ti-am scris...astept vesti:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Alina, eventual trimite-i un PM lui Marius de la legislative, poate stie el si iti da link... eu deja nu stiu ce sa mai cred...

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Mamacita,DanaAlex va multumesc.Azi am fost la Euromaterna si m-am linistit.Bebe e ok .In plus de asta azi m-au napadit niste pofte tare ciudate:pate, mezeluri, cartofi prajiti ceea ce eu nu papa de obicei.Cand s-o face mai mare sa vezi ce bataitza o sa-si ia bebe peste bucishoare ca asa ne pune pe jar!!!
Multumiri din nou!

6+

Mergi la inceput

Ellanik, nici eu nu am avut greturi deloc in timpul sarcinii... mai bine asa, esti o norocoasa.

Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Eh!Problema era ca pana vineri am avut greturi si am si varsat ,nu puteam manca nimic pana la ora 15 si sambata dintr-o data...nimic.Cum sa nu ma impacientez?

6+

Mergi la inceput

Te cred pe cuvant Eu am intrat in panica pe la 8 saptamani fiindca nu ma mai dureau sanii, toata ziua stateam si ma trageam de poate poate simt ceva... si faceam teste dupa teste sa ma conving ca sunt gravida si tot nu imi venea sa cred...

Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput