Gravidute si mamici de Constanta (61)
Raspunsuri - Pagina 15
crisis81 spune:
Helloooooo lume!
Missed me?![]()
Noi aseara ne-am intors din concediu dupa un luuung drum spre casa. De fapt eram obosita si stresata si de drumul din ziua precedenta cand ne-am mutat resedinta din Predeal in Soveja la Dana.
Ioana felicitari si aici! Sa sti ca fii-mea s-a nascut in spitalul mare si cheltuiala nu a depasit 1000 lei cu totul. Si a stat intr-o camera superba din aripa noua de la et 7. Detalii vorbim pe PM.
Mav inca o data LA MULTI ANI! Cand mai ai examen?
Kris m-am distrat copios cu "cireasa de pe tort"
. Poate ne vedem azi la plaja daca nu am musafiri.
Dandusa nu am putut sa-mi dau seama cu cine seamana din voi doi, dar clar seamana cu Crinuta.
Pentru mine a fost superb la munte, fii-mea a fost extrem de cuminte, a dormit noptile legat de ma trezeam eu inaintea ei. Am plimbat-o prin toate imprejurimile, am carat-o pe munte si din cate spune tati am adus-o mai grasa (si pe ma-sa cred
) deci i-a priit.
O sa bag si ceva poze mai tarziu.

Cris mami de
Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
mav spune:
crisis, bine v-ati intors! ce ma bucur ca v-a priit! bravo!
adina, pai exact pe 23
ar trebui sa-si recupereze dragostea vietii mele permisul.... si ziceam ca o taiem imediat, suntem disperati sa iesim din monotonie..... da' mai vedem si noi, ca "niciodata sa nu zici niciodata"
... mai ales ca.... poate ne vedem azi pe plaja, sa-mi spulberati si mie impresia ca s-ar vedea o umbra de a II-a liniuta

.... ca ma-mpusc......
(sigur e testul defect
)
Mami Fericita Non-Stop
perlute
DanaAlex spune:
salutare!!!!
....dragelor am pus mana pe net:)))...ieri mi l-au trimis de la cta prin curier si ca sa il iau ne-am dus toti trei pana la tecuci, aproximativ 150 km dus-intors :)))ca sa-l luam....suntem maniaci si dependenti:))...acum ne-am intors si ne-am oprit la o terasa in padure, cu jocuri multe si mancare excelenta, pana acasa mai avem vreo 35 km...in goana de la plecare, am uitat total sa mai iau schimburi si alte acareturi necesare excursionistilor, asa ca acum aratam cam "dezordonat":))))), iar eu pe langa murdarie, transpiratie (35 grade prin tecuci) mai sunt si patata din motive tehnice :) ....asa ca abia astept sa ajungem la apa sa ne spalam si primenim:)))
...asa ca impresii ci comentarii voi da mai tarziu, cand spalata, curata si uscata voi vedea mai bine problemele:))...ca in vorba "altfel vede muncitorul problema" :))) dupa ce e satul...
toate cele bune...
mamacita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dandusa imi spune si mie cineva cu cine seamana fimiu?cu mine sau cu Claudiu? nu,nu doar ca sa scapam de pag 13 ![]() Mamacita, ce posibilitate exista ca la cezariana sa incurce copii?ii pune bratara pe masa din sala de operatii sau pe drum,altundeva?tu stii cel mai bine bine...,slabe sanse sa mai fi fost un gigant de 4600 cu care sa-l incurce...,da' te pui cu mama nebuna?!diamantu' si safira' poarta-ma mami |
Dandusa,esti exagerata,ce-ti veni?!
Bratara copilului se pune in sala de operatie/neonatologie,iar a mamei in sala de operatie/nastere,imediat ce au cantarit copilul.Inca n-am auzit de asemenea incurcaturi.S-apoi,de ce trebuie sa semene cu voi?
mamacita spune:
| citat din mesajul lui ellanik Mamacita Casuta cu povesti este super ok.Iti spun sigur.Nu stiu de educatoare (poate daca imi dai un nume) dar conditiile sunt super.Lucrez in domeniu si de aceea mi-am permis sa ma bag in vorba. ![]() 6+ |
Multumesc,aveam deja referinte bune,altfel nu-l mutam la marginea orasului si la program prelungit
,dar oricand prinde bine o confirmare

mamacita spune:
| citat din mesajul lui ioana_p76 Buna dimineata la burtici si mamici! :Am inteles ca multi medici nu mai vin la nasteri in spital, pt ca acum sunt clinicile private Euromaterna si Isis. As vrea sa stiu totusi ce medici (dintre cei care sunt considerati mai buni) au ramas sa mai asiste la nasteri inspital. Ma interesa in special de dr. Tica, despre care stiam ca era seful sectiei, dar din ce am citit pe net, acum e la clinica Isis. Trebuie sa ma hotarasc pentru un medic, m-am gandit deja la unul, am si programare, insa cu el nu pot naste decat la Euromaterna. Pe de alta parte, din cate am inteles, chiar daca nasti la stat, cu tot ce platesti pe acolo ajungi un pic mai putin decat costa la Euromaterna, deci nu prea se mai merita sa nasti la stat. Eu tind spre Euromaterna, insa m-am gandit sa cercetez toate variantele mai intai. Poate ziceti ca e devreme sa ma gandesc la nastere, insa vreau sa imi monitorizeze sarcina un medic cu care sa si nasc, deci trebuie sa ma hotarasc acum, repede. Multumesc pentru eventualele raspunsuri. ![]() ![]() pe toate! |
In primul rand,calea unei sarcini este lunga,pana la nastere mai ai;pe de alta parte,tinand cont de pretiozitatea sarcinii,este bine sa fii urmarita indeaproape si precoce de catre cineva priceput.
Dr.Tica,despre care ma intrebai,nu s-a mutat la Isis,ci se duce si acolo.
Pretul la maternitatile private il depaseste cu mult pe cel de la stat,dar poti face si singura socoteala,pentru ca, ceea ce este o diferenta mica pentru unii,poate conta foarte mult pentru altii,depinde de buget si cat de usor castigi banii...Conditiile evident sunt mai bune,este indiscutabil,operatia este aceeasi
daca pot sa te ajut,sa-mi spui.Pup si sarcina fara peripetii!
mamacita spune:
Angi,pai Pupicu a facut-o mult mai"groasa"
;important este sa ne pastram simtul umorului,adica dupa primul"Hi!"de surpriza si ciuda si dupa ce am curatat urmarile,sa putem rade cu pofta.Isidora,socata nu am fost,pe mine m-a pufnit rasul instantaneu,cu barbatu-meu e mai greu,ca ii lipseste total simtul acela sau amintirile din copilarie,nu stiu,dar prea le pune la suflet.Eu ma agit serios cand se lovesc,murdaria se spala...
Noi la pranz am fost la Olimp,la"Popasul pescarilor"(noroc ca ne cunosc pe acolo,ca erau toate cele sute de locuri rezervate
),am mancat excelent dar cu noduri,ca erau piticii atomici in miscare browniana.
Acum mai stam putin si ne urnim pe plaja,sa vedem unde gasim loc de parcare.
Crisis,bine ati revenit,pai,cu asa copil,sa tot mergi si sa te duci...
ioana_p76 spune:
Mamacita multumesc mult pentru raspuns! 

Mav
Cris
va multumesc si voua!
Cris o sa vorbim atunci pe pm sau poate la tel!
O sambata placuta va doresc tuturor! 

Ioana
4+

animalutele mele iubite
Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala
DanaAlex spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamacita
In primul rand,calea unei sarcini este lunga,pana la nastere mai ai;pe de alta parte,tinand cont de pretiozitatea sarcinii,este bine sa fii urmarita indeaproape si precoce de catre cineva priceput. Dr.Tica,despre care ma intrebai,nu s-a mutat la Isis,ci se duce si acolo. Pretul la maternitatile private il depaseste cu mult pe cel de la stat,dar poti face si singura socoteala,pentru ca, ceea ce este o diferenta mica pentru unii,poate conta foarte mult pentru altii,depinde de buget si cat de usor castigi banii...Conditiile evident sunt mai bune,este indiscutabil,operatia este aceeasi daca pot sa te ajut,sa-mi spui.Pup si sarcina fara peripetii! Alexandru,soarele nostru si Anabela pisicuta http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;86/st/20070722/n/Anabela/dt/-4/k/c8cd/age.png |
salutare!!!
ma leg si eu de intrebarea ta si de raspunsul mamacitei, care bineinteles ca probabil stie mult mai bine decat mine unele amanunte din procedeele nasterii:)...si iti spun tie ioana, ca e bine sa alegi ginecologul pe cateva criterii bine deslusite, anume...buna-vointa de a te consilia in sarcina oricand, intelegand la orice ora, plus alte intelegeri fata de pacient :), profesionalismul acestuia fiind baza alegerii de catre pacienta gravida cu hormonii acrobati:).../...despre ginecologi:)...cu totii ajung la aceleasi sume pana la urma:)...dr-ul tica este un profesionist, de curand, adica a doua nastere de la isis a fost efectuata de dumnealui, pacienta mamica fiind prietena buna cu mine...asa ca daca te intereseaza alte aspecte te pot pune in legatura cu ea, are doi copii nascuti sub ingrijirea dr-ului tica, unul la spitalul judetean constanta si unul la isis.../...inca o data sarcina usoara:).
mamacita, sintagma "operatia este aceiasi""...sper ca ai folosit-o in sensul de procedura pentru nastere...desi cunosc ca majoritatea celor ce interactioneaza cu aducerea pe lume a copiilor sugereaza cezariana ca pe un act medical complex:)))...eu spulber de cate ori am ocazia aceasta practica:)...luati in considerare ca o femeie doreste sa nasca natural si nu mai vorbiti de cezariana fiind unica metoda de a naste...sentimentul este altul pentru gravida viitoare mamica, iar nasterea pe cale naturala este o binecuvantare lasata de dumnezeu...iar cezariana este procedura medicala prin care se scoate copilul in cazul in care exista, subliniez exista probleme la nastere...
...vorbesc in numele unei femei care a devenit prima data mamica pe cale naturala, spontan si moasele de la etajul 7 sp. jud. cta mi-au fost alaturi, doctora ginecolog elena ionescu nu a ajuns la timp:)...a fost anuntata la ora 8, eu am nascut la ora 14 :))) matematic...a avut 6 ore la dispozitie, dar nu a ajuns....si apoi a doua oara am ales conform celor ce am aratat in paragraful 1 pe dr-ul cristurean, caruia i-am explicat necesitatea schimbarii medicului si dorinta expresa sa participe alaturi de mine la nastere:)))...ironic, in aceiasi saptamana din iulie 2007...el s-a operat luni, eu am nascut sambata cu colegul lui zaher, la sp. din mangalia, de data aceasta stiind inca de la inceputul lunii 9 de sarcina ca este necesara operatia de cezariana....asa ca le-am incercat pe amandoua si sunt in cunostiinta de cauza.
...cat despre costuri...la isis e 1000 euro nasterea pe factura (oricare ar fi calea )...la sp. jud cta ajunge pe la 800 euro:)))daca vorbim de cezariana, ceva mai putin daca e natural...fara factura:)...iar conditiile sunt diferite, imagineaza-ti un hotel de o stea vs unul de 5 stele:)....la euromaterna putin mai scump:)
revin pe subiect daca se cer explicatii mai profunde:)...
toate cele bune...
ioana_p76 spune:
Dana Alex multumesc pentru mesaj si pentru detaliere!
Daca ma hotarasc sa merg la dr Tica, sigur te voi contacta pt a ma pune in legatura cu prietena ta.
Ref la operatie, cum a zis Mamacita, la mine chiar cred ca este obligatorie cezariana, avand in vedere faptul ca am miopie destul de mare (deci cumva m-a nimerit daca se referea la cezariana
)
Eu l-am ales pe dr Razvan Stanca pt primul echo si daca sunt multumita de el si simt ca pot sa am incredere in el, la el voi ramane. Despre dr. Razvan Stanca am auzit numai de bine.
Ma interesam si de dr Tica ca o alta varianta. Despre dr Tica nu stiu mare lucru, decat ca este seful sectiei de OBS-gin din Spit Judetean.
Mai e mult pana atunci, insa m-am hotarat ca daca raman la dr Stanca, voi merge si la Euromaterna, nu ne vom mai uita la costuri, pentru ca este un eveniment poate unic in viata noastra si mult prea indelung asteptat ca sa mai conteze cateva sute de euro in plus.
Va voi spune impresii dupa programarea pe care o am joi.
Va 

Ioana
4+

animalutele mele iubite
Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala