Gravidute si mamici de Constanta (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Mamacita Casuta cu povesti este super ok.Iti spun sigur.Nu stiu de educatoare (poate daca imi dai un nume) dar conditiile sunt super.Lucrez in domeniu si de aceea mi-am permis sa ma bag in vorba.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Na'seara!

Eu trebuia sa fiu la un shopping nocturn,da' bulangioaica de cumnatamea n-a vrut .Cica e obosita.Ea sta o saptamana in Bulgaria ,fara copii,eu cu ei si ai mei pe cap,si ea e obosita...
Pai nu-i las si eu pe ai mei la Suceava? Stai sa vezi....
Da' tot n-o sa fiu chit ,ca ea sta de dim. pana seara in cabinet ,iar de copii s-ar ocupa tot mama soacra saraca...asa ca ...halal schimb...
Deh,asa-i in tenis,...

Mamacita,haios tare Alex ,am ras cu lacrimi numa' inchipuindu-mi-l, desi stiu ca pt.tine a fost oarecum socant...
Si cu canita ,la fel
Cat despre job si lipsa omeniei,te inteleg,e foarte greu de acceptat.Dar nu castigi nimic consumandu-te.Cel mult rugandu-te ,cum bine spuneai,si actionand in masura in care se poate actiona.In rest,toate-s la mila si ingaduinta Domnului.Bine, eu stau tare -sau nu neaparat, la teorie-in rest sunt vai mama mea...

Mokika,desi primisem si eu textul de ceva timp pe mail ,am ras din nou de m-am prapadit.

Ina
,pe asta nu-l stiam ,e taaree.

Ellenik
,ce domeniu ,ce domeniu,educatoare sau invatatoare? Ca suntem cateva interesate...Sa vezi cand o vedea Dana

Mav,da' cand vreti sa plecati? Sper sa nu dezamagesc ...sunt in ganduri si dubii...

Creem
,pe unde mai sunteti draguta? Toate bune?

Dandusa,esti dusa rau ...Ce-ti veni ,fata? Seamana cu Claudiu leit ,parerea mea ,hac!

Mergi la inceput

Cica Dana intra maine in tura de noapte ca n-are somn si ii vine wireless-ul O sa avem ce citi la cafea .You go girl!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna dimineata la burtici si mamici!
Am si eu o intrebare, poate cele care au nascut mai de curand ma pot ajuta sau poate Mamacita:
Am inteles ca multi medici nu mai vin la nasteri in spital, pt ca acum sunt clinicile private Euromaterna si Isis. As vrea sa stiu totusi ce medici (dintre cei care sunt considerati mai buni) au ramas sa mai asiste la nasteri inspital. Ma interesa in special de dr. Tica, despre care stiam ca era seful sectiei, dar din ce am citit pe net, acum e la clinica Isis.
Trebuie sa ma hotarasc pentru un medic, m-am gandit deja la unul, am si programare, insa cu el nu pot naste decat la Euromaterna.
Pe de alta parte, din cate am inteles, chiar daca nasti la stat, cu tot ce platesti pe acolo ajungi un pic mai putin decat costa la Euromaterna, deci nu prea se mai merita sa nasti la stat.
Eu tind spre Euromaterna, insa m-am gandit sa cercetez toate variantele mai intai.
Poate ziceti ca e devreme sa ma gandesc la nastere, insa vreau sa imi monitorizeze sarcina un medic cu care sa si nasc, deci trebuie sa ma hotarasc acum, repede.

Multumesc pentru eventualele raspunsuri.

pe toate!

Ioana 4+

animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

imi spune si mie cineva cu cine seamana fimiu?cu mine sau cu Claudiu?
nu,nu doar ca sa scapam de pag 13ma roade...

Mamacita,
ce posibilitate exista ca la cezariana sa incurce copii?ii pune bratara pe masa din sala de operatii sau pe drum,altundeva?tu stii cel mai binebine...,slabe sanse sa mai fi fost un gigant de 4600 cu care sa-l incurce...,da' te pui cu mama nebuna?!

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

danduselu', stiu ca ai mai citit bancu', sa nu te superi de gluma (stii bine ca si noi avem aceeasi "problema" cu bb -desi eu garantez ca seamana cu mine), dar il postez pt celelalte mamici............

O femeie se duce la spital sa nasca, insotita de sotul ei. Doctorul le spune ca a fost inventata o masina care poate transfera durerile nasterii de la mama la tata si ii intreaba daca vor sa incerce. Cei doi sunt de acord. Doctorul seteaza masina la un transfer de durere de 10% - sotul se simtea excelent si ii spune doctorului sa mai urce un nivel. Doctorul seteaza la 20% dar tatal se simtea la fel de bine. Doctorul ii controleaza tensiunea si seteaza masina la 50%. Sotul se simtea bine in continuare si ii spune doctorului sa seteze nivelul la 100%. Doctorul se conformeaza si femeia in final da nastere copilului practic fara sa simta nici o durere. Sotii erau in culmea fericirii. Cand au ajuns acasa postasul zacea mort pe treptele casei…

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

ioana, daca as mai face inca un bb, cu siguranta am face toate eforturile necesare, pt ca sarcina sa-mi fie urmarita de unul dintre doctorii de la euromaterna, unde as si dori sa nasc a 3-a oara....
sunt f nervoasa si agitata ca au trecut prea multe zile de la ultimul cm... si deja ma gandesc daca sa ma duc dupa un test de sarcina sau nu...gggrrrrrrr......

kris, mokika, scuze pt aseara, dragelor! am iesit de la dentist abia pe la ora 20... si era prea tarziu sa mai venim spre mamaia CU AUTOBUZUL.
m-am saturat! nu mai suport sa umblu cu pruncii dupa mine in autobuz...... sunt frrrruuuuustrataaaaaa rrrrraaaau de toooooot......

kris, ce frumos ai scris despre castelele de nisip!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Mav,nu stiam bancul asta ,asadar am ras de m-am prapadit .Eu stiam asta: marinari ,iubiti-va copiii ca si cum ar fi ai vostri!
M-ai lasat in aer cu raspunsul...

Angi,superb comentariul referitor la castele ;intr-adevar de la copii invatam ce am uitat...

Cat despre manjitul cu caca ,am uitat sa mentionez,mi-am amintit de mama....cum m-a gasit ea pe mine in aceeasi ipostaza la 2 ani... Da' pozele maica? Cum dovedesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

kris, am facut copie dupa reteta.cand ne vedem ti-o dau.
si noi am fost ieri la plaja insa nu am gasit parcare la galion, ne-am dus mai spre iaki si acolo am ramas ca nu mai puteam de cald si vroiam sa ajung in apa cat mai repede.
acum am iesit un pic la piata ca sa scapam de canicula din casa si am dat de zapuseala de afara.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

noi azi iar la plaja, same time, same place...

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Same people ....

Mergi la inceput