INSEMINARE [39]

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HakunaMatata spune:

RUZU, eu zic sa stai linistita, sa nu te mai agizi. mai fa luni un test de sange eventual si o sa poti sa compari rezultatele. inteleg ca esti stresata, dar tocmai asta cred eu ca e poroblema. daca 8Doamne da!) esti insarcinata, atata stres te poate face sa pierzi sarcina, iar daca nu, stresul poate sa contribuie si el la intarzierea cm, eu asa cred. stiu ca nu-s experta, ca ce iti spun eu e numai teorie, dar sper ca macar un pic te ajuta. oricum si eu si toate fetele de aici suntem alaturi de tine si poti conta pe noi. tine-ne la curent cu starea ta.

SENSIBILA...noutati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

ruzu30 – nu stiu ce sa zic ! Ar fi trebuit sa se vada, asta doar daca nu cumva ai ovulat mai tarziu !
Plus ca la o extrauterina beta creste incet incet. Deci nu cred ca e.
De ce nu mai repeti tu odata beta ?
Test Sure check ai facut ?
Pai mancatul mai mult si sanii umflati sunt semen de sarcina !
Sfatul meu asta e fa o beta undeva de incredere si un Sure Check !
Altceva nu stiu ce sa zic, sunt cam in ceata in ce te priveste !

In asteptarea unui ........
Dr Anca Moisa
1 IAD nereusita 30.01.2009
1 IAD reusita 02.03.2009 - avort menstrual la 5 saptamani
1 IAD 16.06.2009
http://lt1f.lilypie.com/nzNsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Ruzu nu prea inteleg ce ti se intampla. Noi iti dorim cu toate sa fie sarcina. Oricum daca nu este sarcina, atunci este o dereglare hormonala foarte mare.
LA 8 saptamani, dr mi-a facut un tuseu vaginal si mi-a spus ca am colul moale. AM citi pe net si scria ca virgula colul are consistenta unui bulgare de unt. Dupa calculele mele tu ai avea 6 saptamani, deci ar fi de inteles de ce s-a simtit moale la pipait. Sa inteleg ca nu ti-a facut inca o ecografie. LA 6 saptamni ar trebui sa se vada o pata neagra in uter.
Una peste alta, dute la BHcg. E sigurul in masura sa te lamureasca. Dute la un centru medical mare din orasul tau sau chiar la o maternitate, gen Cantacuzino, Giulesti. Foreaza un pic pe net.
Daca era extrauterina, ar fi inceput durerile, sangerarile.
SUnt de acord cu Sensibila, pofta de mancare ridicata si sanii umflati/durerosi sunt semne de sarcina.

17+ moi si Cezarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

Buna fetelor,

Sper sa ma puteti ajuta cu ceva mai multe informatii decat sunt postate pe pag.1 (apropos...tarifele sunt actualizate??).
Imi planific sa fac o IA la Gynera (dr.meu mi-a recomandat acolo) dar nu am vazut nicio fata care a reusit acolo. Ma intereseaza sa stiu ce tarife au la GYNERA :monitorizari, prepararea spermei, medicamente, etc.
Am observat ca multe fete sunt paciente dr.Moisa si multe au reusit, poate unele dintre voi imi puteti spune cam cat costa o IA TOTAL la Moisa.
Multumesc si sper sa ma lamuriti

MOTTO: Nu pot schima directia vantului dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeauna la destinatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

buna fetele ...am facut azi IAS , trebuia sa o faca cezara dar nu era. mi-a facut-o bechir..sper sa reuseasca...dankutza la cate zile de la IAS ti-ai facut testul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Andreiuta - la dr Moisa preturile exact astea sunt: IA - 400RON (monitorizarea de dinainttea inseminarii, procedura de inseminare si prepararea spermei).
Nu-ti pot spune de restul clinicilor pt ca... fetele nu mai spun nimic, dar incerc sa cred ca nu s-au modificat.
Daca tot o sa ajungi la Gynera, nu uita sa ne spui care-s preturile, sa pot actualiza.
Oricum, mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

casicel eu am facut la dacia medical center chir azi (16/07) inseminarea cu 1 ecografie inainte +preparea spermei costa 600 ron
injectia cu pregnyl este 50 ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

Cosicel, merci mult de informatii

MOTTO: Nu pot schima directia vantului dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeauna la destinatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

buna fetelor,
ma pregatesc de IA 2 si stimularea o fac cu menopur din ziua 2 cm.
a facut cineva stimulare cu menopur?

prima stimulare am facut-o cu gonal f si il faceam in fiecare zi la aceeasi ora.la fel se procedeaza si cu menopur???

multumesc frumos,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Macarie sa fie cu noroc. Nu-i bai ca nu ti-a facut-o Cezara, pentru ca si Bechir are mana buna. EU am facut testul in ziua 21. EU nu am avut niciodata ciclul regulat, asa ca nici nu am sperat prea mult cand am vazut ca intarzie. Am facut Surecheck si a iesit cu dunga de control foarte palida. In aceeasi zi m-am dus si am facut si Bhcg. Parerea mea, daca nu ai rabdare (si e de inteles) sa faci chiar in ziua 14 un Bhcg. E mult mai sigur decat un test de urina. Nu ne-ai spus cum ai stat cu foliculii si endometru in ziua inseminarii. Ah, si nu uita, relaxare totala. Sotul o sa iti fie camerista, tu stai in pat si uita-te la tv sau citeste o carte sau o revista. SI somn, cat cuprinde. Doamne ajuta sa se lipeasca!

17+ moi si Cezarica

Mergi la inceput