INSEMINARE [39]

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

dankutza- folicul parca 1 a fost de 22,5 in ziua 11 erau 3 , la inseminare a fost doar 1 sau poate nu am inteles bine.endometru 8,5. sotul a stat cam prost la capitolul gigei...au fost 1,5 mil dupa preparare au iesit 3 mil...acum iau acid folic si vitamina E cu toate ca doc nu mi-a zis nimic...asta nu mi-a placut la bechir...nu am comunicat nu mi-a spus dupa ce sa fac si ce sa iau ,pobabil pt ca nu sunt pacienta ei , nu stiu.....asta e...si-a facut datoria si atat.
trebuie sa mai pestrez si in seara asta o tura cu sotul..relaxata sunt ,sotul lucreaza pana seara tarziu..vine si la 12 noaptea...deci camerista nu am cum sa imi trag , cu statul in pat nu prea ma lasa terorista mea mica, si ma mai duc si la munca ....asa am zis si eu, pe la sfirsitul luni sa fac beta...doamne ajuta...o intrebare te rog, pe tine te-au durut ovarele dupa? ma dor atat de tare ca nici in fund nu pot sta si asta din ziua 11-12 ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Tocmai am simtit-o pentru prima data pe printesa mea. Nu-mi vine sa cred. Am simtit-o la ora 4 cand ma uitam la Euforia Cuisine. Eram foarte linistita si cu ochii cat cepele la reteta aluia. Cand am inceput sa simt "ceva" in burtica, sub buric. Pentru o absolventa de literatura, sa-mi fie rusine dar nu-mi gasesc cuvintele. SUnt de-a dreptul coplesita. E un sentiment unic si comparativ cu cel cand i-am auzit pentru prima data inimioara. Imediat m-au busit lacrimile si am inceput sa vorbesc cu ea, sa ma mai loveasca ca sa o mai simt. M-a mai lovit de cateva ori. Apoi s-a oprit. Cred ca a obosit. SUnt atat de fericita. Sunt in al noualea cer.
Va doresc la toate sa simtiti si voi cat mai repede toate aceste emotii care ma incerca pe mine. Nu am scris acest mesaj ca sa ma laud ci ca sa impart cu voi acesta imensa bucurie. Ca sa va spun ca a meritat sa ma chinui 6 ani cu tratamente pentru aceasta bucurie, miracol. SI voi veti reusi, numai sa nu renuntati. Mergeti mai departe.

Macarie eu am reusit cu unul de 19mm, care se plimba acum prin burtica mea. Acest folicul de 22mm, este cel dominant. E destul unul. Binenteles ca ne tenteaza pe toate sa avem gemeni, dar sa stii ca nu e usor. Mai bine unul, care sa aiba loc unde sa cresca. La o sarcina normala iei intre 12-15 kg, la gemeni 18-20kg si asta este valabil pentru o femeie normoponderala. Initial mi-am dorit si eu gemeni, dra ii multumesc lui Dumnezeu ca ma doar unul in burtica. Sarcina gemelara implica altele.
Endometru bun. SI eu tot 8 sau 8,5mm am avut. EU am reusit prima oara cu 5 mil si a doua oara cu 17 mil. M-Alexa a reusit cu 50.000/ml. Asa ca nu e rau. Sati linistita. Mie Cezara mi-a dat numai Acid folic. AM luat una pe zi pana in saptmana 12 (primele 3 luni). Vitamina E nu am luat, nici nu mi-a recomndat-o nimeni. Asa ca nu stiu nimic de ea. Progesteronul se da numai dupa ce vede activitatea cardiaca.
In seara asta inca o prestare de siguranta.
Ovarele m-au durut tot trim I, din cauza stimularii ovariene. Nu iti faec griji. E normal. Asta e semn ca "uzina" functioneaza.

Pupici la toate

17+ moi si Cezarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinasi spune:

Pt andreiuta:

Si eu fac IA la Gynera. IA costa 400 RON, iar monitorizarea 80 RON

Mergi la inceput

buna dankutza.....felicitari pt primele miscari ale bebeline...de acum incolo sa te ti...sa vezi lovituri si probabil ca o sa te buseasca plansul la toate ( asa eram eu) este intreadavar cel mai frumos sentiment care a fost lasat pe lumea asta...sa-ti simti copilul miscand pt prima data, nu ai cum sa descri bucuria din sufletul tau, te vor intelege doar cele care au trecut prin asta.
.. durerile nu au incetat deloc ,dincontra sau accentuat, dimineata pe la 3 am vrut sa chem salvarea din cauza durerilor...niciodata nu am pavut dureri asa mari..nici nu puteam sa respir , dar au trecut acum ma mai doare dar nu asa tare ...sper sa fie un semn bun asta , de vitamina E stiu de la prima sarcina cica ar ajuta destul de mult la fixarea sarcini..oricum nu are ce sa strice....nu stiu ce sa fac cu utrogestanul...sa mai iau , doc la care am fost inainte sa ma duc la cezara imi dadea din ziua 16 ...parca as continua cu el tot asa, nici asta nu are ce sa strice.....

Mergi la inceput

sensibila...ce se aude?! Babyblue..iti tinem pumni azi si luni....ruzu30 cum iti este?

Mergi la inceput

atat de grea este asteptarea asta , sunt in ziua 3 de la IA si in ziua 1 de la prestatie cu sotul deci ar fi o dubla IA ...nu?!....cred ca diseara o punem de o tripla ...daca nu raman nici luna asta , dupa ce trece CM-ul fac laparoscopie , alta solutie nu am. fetelor pe unde sunteti?! la soare la mare, nu?! haideti cu stiri bune sa mai ridicati moralul la fete

Mergi la inceput

Macarie multumesc pentru felicitari. Acum stau la panda sa o simt dar nu misca ea cand vreau eu. AM placenta anterioara si mai sunt si supraponedrala, asa ca nu ma astept sa o simt chiar in fiecare zi, pentru inceput. La placenta anterioara, simti copilul mai greu. Cred ca era cu picioarele orientate spre burta.
Durerile pe care le simti sunt din cauza ca ovarele au fost solicitate. Nu le-ai mai lasat pe ele sa faca ce vor, ci le-ai "biciuit" cu medicamnte. E bine sa prestezi si in seara asta, desi ovulatia a avut loc deja. Eu tin minte ca la a doua inseminare, am simtit ovulatia. Mi-am facut inseminarea pe la 4 sau 5 dupa-amiaza, vineri si duminica dimineata, (deci la 40 de ore de la injectie,) imi crapau ovarele. Timp de o jumatate de ora, chiar o ora, am simtit ca innebunesc. Simteam o presiune ingrozitor de puternica, de parca cineva imi calca in picioare ovarele. Apoi s-a linistit.
Stai, ca acum m-am prins! Azi-noapte ai avut ovulatia. Era cam la 40 ore de la pregnyl? De aia te perpeleai prin casa. Cum s-a eliberat ovulul , cum te-a lasat in pace. Asta era! E bine ca si aseara ai bagat o tura. Stai linistita ca totul e bine.
Cezara si Bechir sunt total impotriva utrogestanului pana nu ajunge la 6 spatmani minim si nu vede activitate cardiaca. ELe mi-au spus ca in strainantate nu se da nici un fel de progesteron pana la 12 saptamani. Daca produsul de conceptie nu e de calitate, out cu el. Corpul il identifica ca fiind "cu defectiuni" si il da afara printr-un avort spontan sau menstrual. Stiu ca am patit-o. AM citit mult mult pe net despre asta si i-am gasit logica. Mai bine il da corpul afara cand este foarte mic decat mai tarziu cand doare mai tare, mai ales sufleteste.
Si mie imi propusese Cezara o laparo, daca nu imi reuseste prima inseminare. EU zic ca mai bine faci o Histerosalpingografie. Se vad trompitele la radiografie, dac sunt infundate sau nu. Eu masor de 10 ori si tai o data. Dar de ce vorbesc eu de asta, ca sigur ai sa reusesti.

Babyblue iti tin pumnii si sunt alaturi de tine.

soricica nu iti pot raspunde ca eu am functionat numai cu Puregon. Numai asta stiu, nu am incercat cu alatceva. Poate stiu celalalte fete mai mult.

Ruzu cum e? Astept vesti. Bune.

Sensibila hai nu ne mai fierbe!

Amir ce mai faci? Cum ti-a iesit dublu testul? Ai aflat ce ascunz in burtica?

Andreea-Dana, Ancamac ce ami faceti? Scrieti-ne maca ca sunteti bine.

17+ moi si Cezarica

Mergi la inceput

dankutza histero am facut...trompa dreapta este plecata cu sorcova, "tompa stanga este superba" vb cezarei....sti ca ai dreptate cu durerile de azinoapte?!..asa a fost cum ai zis tu ..om ovulat, utrogestan nu bag...si chiar mai prestez odata in seara asta si maine dimineata pt mai multa siguranta ai sa iti simti puiutul foarte des de acum in colo , mai ales cand te vei aseza pe o parte in pat ai sa vezi si ai sa simti un ca un bolovan care cade si el pe aceasi parte ...o sa fie super. cu cine vei naste? cezara? natural sau cezariana? eu am facut cezariana la priml pt ca au fost probleme si am facut complicati , mi-a zis bechir ca imi va face clar cerclaj cand raman gravi. ai fost cumva luni la cabinet?

Mergi la inceput

Macarie ai ovulat cu ovarul stang? Foliculul dominant era pe stangul? Banuiesc ca altfel nu ti-ar fi facut inseminare.
Nu am mai simtit bebelina, nic ieri, nici azi. Tot stau la panda dar degeaba.
Nu am curaj sa nasc natural. Medicii recomanda natural, dar eu mor de frica. Am vazut cateva filmulete pe Youtube cu nasteri naturale si m-am oripilat. Prefer sa ma adoarma si sa ma trezesc cu bebe langa mine. Ma uitam si ma gandeam cum naibii se poate marii in halul ala. Si am mai vazut si cum medicul taie pentru a face loc. Oribil!
Nu vreau sa nasc cu Cezara. E geniala sa te lase gravida. Are numai scheme de tratament in cap, dar are si niste scheletii prin dulap. Am auzit de trei cazuri in care a fsot vina ei, unul dintre cazuri a fost cu moartea pacientei . S-a scris in ziare despre asta. Cezara a fost suspendata vreo 6 luni. Mi-am ales sa nasc cu un medic de la Cantacuzino- dr Briceag Ion. Sora-mea a nascut cu el si a fost foarte multumita. L-am vazut si eu o data si mi s-a parut ca pot avea incredere in el.
Nu am fost luni la cabinet, dar ma duc marti (21 iulie) la Cezara la control.
De ce e musai sa faci cerclaj?
Pupici

17+ moi si Cezarica

Mergi la inceput

bechir mi-a zis ca ovules pe stanga..asa scrie si in prima fisa, darin fisa care mi-a dato dupa inseminare spune ca era pe OD nu stiu ce sa cred, durerile din prima noapte pe care le am si acum le-am avut numai pe stanga...vag ma durat si in dreapta. cu nasterea la fel voi proceda si eu , cerclaj imi va face pt ca cezariana mea este cam aiurea facuta am avut si ceva complicati dupa , daca vei putea sa nasti normal..te rog sa o faci, cezariana este crancena..crede-ma, am trecut prin asta, fa-o natural cu epirurala si nu ai treaba nu o sa simti nimic..vb cu doc tau despre asta.o sa simti bebelina in curand , eu in sarcina am mancat mult morcov crud si mere....mananca si o sa ai o fetita cu un ten foarte curat la nastere, roz, chiar si doc sa mirat si ma intrebat daca am mancat multe mere, cica ele ar face pielea bebelusului frumoasa si curata

Mergi la inceput