INSEMINARE [39]
Raspunsuri - Pagina 15
babyblue spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MACARIE fetelor mi-am facut un test de urina si este negativ ![]() ![]() ![]() in ziua 14 de la IA , cu cezara plecata am sa mai incerc in septembrie o tura natural dupa care ma operez in octombrie....uf ma duc sa plang o tura Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos |
offff....:(
sunt alaturi de tine. eu mai astept pana sambata. cand o sa fiu ziua 28 de CM. si atunci mai repet testul..desi nu mai am sperante.
sa nu abandonezi! o sa fie bine pana la urma!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
MACARIE spune:
babyblue, iti multumesc mult....nu am sa abandonez ...dar parca nu mai am rabdare sa astept acest copilas....cu fiecare esec sunt mai dezamagita.....dar am sa incerc in continuare, luna august iau pauza si din septembrie revin in forta, dar raman aici cu voi sa va felicit si sa ma bucur pt reusitele voastre, bebyblue si petronela
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
soricica spune:
buna dimineata,
macarie
, o sa ajungem cu toate la odisee, sunt convinsa.
si la noi se lasa de f mult timp asteptat, dar eu zic cao sa semene cu tatal lui-incapatanat
.
fruntea su, repaus in august si din septembrie stau la peluza ca sa iti fac galerie.
dragelor, va multumesc la toate pt raspunsuri.
ieri, am fost din nou la monitorizare si iata ce am la purtator in ziua 10 stimulare:
od:15mm,12mm,15mm.
endo 8.
pe langa dansii o multime de pitici.
sper sa nu fac hiperstimulare...
bafta multa tuturor si sa ne vedem la odesee cat de curand.

babyblue spune:
soricica, eu cred ca in max 3 zile faci IA.
din ce mai stiu, foliculii cresc cam cu 2 mm pe zi. si dc ajungi la 19 mm cu cel de 15 mm, e ok.
iar endometrul iti va creste la 10 mm in 3 zile.
la mine inca nicio veste. astept pana sambata, dc nu-mi vine pana atunci, mai fac un test de urina, desi..cred ca va veni...
in tot cazul, dc nu am reusit, din septembrie o iau de la capat.
_
yarrina spune:
Macarie nu fi trista! Pana nu vezi rosu inca mai sunt sanse.
Daca nu...din septembrie din nou la lupta. Si la mine daca nu reuseste acum urmatoarea o fac in septembrie. Asa mi-a recomandat dr...o luna pauza ca sa-si revina ovarele.
Babyblue fi-i optimista! Conteaza f mult psihicul.
Soricica mult succes la inseminare!
MACARIE spune:
soricica mult succes, iti tinem pumni.
yrrina, ai dreptate , pana nu e rosu nu e nimic pierdut...
babyblue ,stiu prin ce treci,si ma rog pt tine.....cand trebuie sa iti vina tie?
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
babyblue spune:
mie trebuie sa-mi vina sambata.
marti am facut test de sarcina si era negativ.
pana sambata nu mai fac. doar dc sambata nu-mi vine. ceea ce nu cred, pt ca ma dor sanii si burta si spatele.......
_
MACARIE spune:
fetelor am facut beta hcg....nu am mai rezistat, cu ocazia asta bugetul meu pe luna sa terminat, dar macar stau linistita....diseara la 19 iau rezultatul....cu toate ca aun test de urina negativ ,facut ieri,poate ,poate...nu mi-am pierdut speranta,
babyblue , pe mine nu ma mai doare nimic.....poate trece si la tine
yarrina spune:
Fetelor va tin pumnii sa sa fie cu ochisori!
Eu mai am muuuult pana la testare. Dar nici nu cred ca voi avea curaj sa fac vreun rest.