INSEMINARE [39]

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

yarrina, am facut testul pt ca am o migrena groaznica de vreo 3 zile
si nu imi trece decat cu piafen, vreau sa stiu inainte de al lua de o
posibile sarcina, mai ales ca eu iau cate 2 odata, nu vreau sa fac vreo nefacuta......nu mai maine nu-i poimaine si hop si tu cu testul

---------------------------------------------------------------------
macarita , mami de super fetita-XENIA
---------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Nu stiti cat costa la Sibiu 1 inseminare IA pe ciclu natural ca am sunat la telefons si nu mi-a zis secretara.Sunt pacient la Polisano si tre sa fac monitorizare de vineri.Mi-a fost jena sa-l intreb pe dr.Va multumesc daca ma veti mai ajuta cu raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

llary , fa o cautare pe DC , stiu sigur ca sa vb despre preturi, stiu ca au si site, trebuie sa aiba preturile afisate.....mult noroc
---------------------------------------------------------------------macarita- mamica de super fetita -XENIA
-------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Ilay in jur de 1060. Eu am facut IAD si e un pic mai scump....dar asa imi amintesc ca era...1060-1100. La ce dr mergi la Sibiu?

Mergi la inceput

Mersi fetelor.Eu merg la Ispasoiu.Am cautat pe situl lor dar nu le merge la clinica de fertilizare,apare ca-i blocat.Ce eIAD?si cat e?
eu sunt sanatoasa sotul are fluctuatii la sperma ,ba e normal ,ba are teratozoosp, ba oligozoosp.Mi-a zis ca sa incercam 1 data asa,apoi cu stimulare.Totodata rata de realizare pe ciclu natural e 15%,iar cu stimulare 20%.Voi ce ziceti? Oare doare? De unde stii preturile?Mersi mult de raspuns,dar mai astept raspunsuri si daca vreti sa interactionam

Mergi la inceput

Ilary si eu tot la Ispasoiu merg.I love him!
IAD inseamna inseminare arficiala cu donator, pe 25 am facut prima inseminare. Sotul meu are azoospermie si nu avem nici o sansa sa avem un copil al nostru.
Succes la inseminare si sa ai foliculi grasani.

Mergi la inceput

Si cum esti?Esti la 1?
Doare?
Ce sfaturi imi dai?

Mergi la inceput

Cuma adecurs? Poate,daca nu te deranjeaza imi povestesti cum a decurs?
Mersi mult.Sa-ti ajute D-zeu sa fie bine.Tu ai facut cu stimulare?

Mergi la inceput

Da Ilary sunt la primul. Nu am simtit absolut nimic. Eu am facut si stimulare cu Gonal F ca sa cresc sansele. Prima monitorizare am facut-o in Z9...aveam 2 foliculi dominanti, unul pe ov drept de 17 mm si unul pe ov stang de 16 mm, endometru 8mm. M-a chemat a doua zi la ecograf din nou si crescusera deja foliculii destul de mult, unul avea 19 si unul 18, endometru 9 mm deci toate conditiile de inseminare. Mi-am cumparat Pregnyl si mi l-a facut asistenta pe la ora 12.30 si a doua zi la ora 12 eram deja programata la inseminare. Singura conditie e sa ai vezica foarte plina...aproape sa plezneasca. A doua zi am ajuns acolo pe la 12...m-a luat in salon...mi-a mai adus apa ca inca nu eram pregatita si am stat si am asteptat sa creasca vezica..Cand am simtit ca nu mai pot...gata...sus pe masa. O sa vezi pe un monitor cum decurge totul. Este f finut dr...nu am simtit absolut nimic...ma uitam la monitor si vedeam cum urca "preparatul" Nu a durat mai mult de 10 minute totul...am mai stat pe masa inca vreo 15 min ca sa reuseasca sa urce toti gigeii apoi m-am dus in salon unde am mai stat 15 min. De acum astept sa treaca 14 zile sa ma testez. Am risc foarte mare de gemeni din cauza celor 3 foliculi.

Mergi la inceput

Dor injectiile ce ti le-ai facut?
Ma bucur ca a decurs k si dr. pare increzator.
Cati foliculi poti avea pe ciclu natural?Cat ai platit?Mie mi-a recomandat sa beau apa multa si sa nu stau la soare.........Tie?
Mersi mult ca imi raspunzi

Mergi la inceput