INSEMINARE [39]

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

mi-a venit ciclul.....

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

babyblue,
imi pare rau,stiu ca e greu. si mie mi-a fost cand a venit CM-ul dupa inseminare, ai incredere in tine si incearca din nou, numai incercand reusesti

eu azi am fost la dr. bechir, este draguta, a intarziat un pic cam mult dar asta e. la consultatie, a fost atenta la detalii, a interpretat analizele, mi-a cerut sa repet cateva. in sfarsit un doctor care vorbeste. mi-a placut de ea desi nu a venit cu ceva nou, acealasi diagnostic, doar ca ea nu merge pe principiu sa faci stimulare puternica de la inceput, ci stimulari progresive repetate pana determinam ovarul sa isi dea drumul, caci dupa ce s-a uitat pe graficele mele de temperatura, mi-a spus ca nu am ovulat in nici unul, ca si in graficul cu luna in care am facut inseminarea sunt semne de intrebare.

iar la plecare m-a incurajat: sunt ceva probleme, dar nu atat de mari si ca cu rabdare o sa reusesc pana la urma ca alfel nu se poate.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

micomic

nici eu nu cred ca am ovulat realmente.
cred ca sunt vesnicii mei 2 foliculi, care de fapt sunt fostele chiste care au scazut in dimensiuni.:(

eu de azi am inceput sa iau branca ursului. sa nu radeti de mine, dar sunt disperata. ma gandesc ca ovarul nu ovuleaza si nu vreau stimulare cu hormoni ca mi-e frica sa nu-mi umflu chistele la loc.:(

de fapt, inca nu e ciclu, ciclu..ci doar niste pete maronii..acum stiu ca ma agat de un colac de speranta...dar prb ca petele astea prevestesc ciclul care va veni maine. sau in noaptea asta.

cel mai sigur va zic maine, dc e sau nu....

asta pt listuta.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Ylari Gonalul mi l-am facut singura. E foarte usor. Costa 92 de lei fiola, cel putin atat am dat eu la Sensi Blu, si am facut din Z3 pana in Z10, deci 7 injectii. Foliculi poti sa ai foarte multi...si cate 5 pe un ovar dar sunt luati in considerare doar cei care depasesc 18 mm, care este baremul minim pentru inseminare. Si endometru tre sa fie 8 mm minim. Recomandari in timpul stimularii nu prea au fost...doar mi-a zis sa mai iau Acid Folic de 1mg ca e bun pentru creierul bebelusului...Dupa inseminare mi-a zis sa ma feresc de tot ce este toxic, alcool, tigari...si alte chestii din astea, fara soare deloc, si sa iau cate 2 pastilute de duphaston pe zi plus Acid Folic cate 1 pe zi. O sa fie foarte bine, ai sa vezi!
Babyblue imi pare tare rau!! Capul sus si de la capat...ca asa tre sa fim noi!!! In septembrie o luam de la capat...pana reusim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Macarie ai primit rezultatul la bhcg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Buna fetelor!!!mi-a fost dor de voi!!!nu am mai scris de vreo 2 luni.nu am apucat.sa nu ma bateti.nici nu am apucat sa citesc tot.Felicitari Christine,Amir, si bafta celorlalte.
Dankutza,tu esti vedeta acestui topic.ma bucur ca nu ne-ai parasit plecand de tot la odisee.Sa-ti creasca fetita mare ,sanatoasa si frumoasa.Ti-am vazut pozele,si sa stii ca parca inainte sa le vad si tot vorbind cu tine in acest topic,s-a conturat in minte o imagine cu tine,si cand am vazut pozele,m-a lovit o asemanare izbitoare cu ceea ce mi-am inchipuit eu.o sa fie o Cezarica tare scumpa.
Eu de 3 luni fac pauza de hormoni.Acum o saptaman am inceput un tratament homeopat destul de complex care sigur se va finaliza cu bebe.Mi-am facut initial ceva teste cu un aparat Electrosomatograf si acolo s-a vazut ca ficatul e afectat putin de atatia ani de tratamente si m-am speriat.Am trecut la naturiste.Ia si sotul.Nu ne mai stresam si se va prinde.

Bafta tuturor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petronela_99 spune:

Dragelel mele, eu am iesit din "competitia" asteptarii unui copil luna aceasta.

Ieri mi-a venit ciclu, am bocit un pic si astazi o iau de la capat.

Voi fetelor ce ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Trebuie sa .ccredeti in D-zeu ca o sa ne ajute!Si trebuie sa fim optimiste!Tine-ti si rugaciunea SF.ANton e fffffff buna si a inceput 2 sapt postul SF Maria .
Mersi Yarrina pt rasp.Cum poti sa ti le faci sg?Unde se fac,adica in ce zona?Te-a invatat cineva?Nu ti-e teama?Esti de profesie?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

fetelor si eu am iesit din competitie ..uf, beta 1,2 , CM nu a venit...il astept ,asta e , imi pare atat de rau ca nu ati reusit nici voi..babyblue, petronela , stiu ce simtiti...mergem inainte ,
babyblue nu rade nimeni de tine...branca ursului am luat si eu si sotul acum 2 ani cand am facut tratament...cred ca este foarte bun, luni ma duc si eu la farmacie sa cumpar.....poti sa-i dai si sotului sa sti.......ce pot sa mai zic...?! o sa fie bine o sa vedeti ..si peste ani cand o sa ne tinem copii in brate ,si cand o sa ne amintim prin cate am trecut ca sa le dam nastere .........o sa ne simtim foarte mandre si implinite....va pe toate

FRUNTEA SUS

---------------------------------------------------------------------
macarita- mani de super fetita-XENIA
---------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

am vb la cabinet la cezara , sper sa imi faca laparo inainte sa plece in concediu....ce bine ar fi....daca nu pierd 3 luni,uf,
ce fac fetele?!...cum stati cu moralul?! eu m-am mai linistit

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput